Ben jij er klaar voor om je elke dag aantrekkelijker, vrijer en vrouwelijker te voelen?

Dan is het Everyday Sensuality Groeps-programma van Sensual Glow iets voor jou! In 7 maanden tijd leer je rechtstreeks van mij, Guusje Wannet, een stralende, gelukkige, gekwalificeerde liefdescoach met meer dan 10 jaar ervaring in coaching en training. In dit groepsprogramma heb ik het beste uit mijn succesvolle Sensual Glow methode verzameld om jou dichter te brengen bij jouw vrouwelijke kracht. Je meer in verbinding te brengen met jouw unieke sensualiteit en aantrekkelijkheid.

Natuurlijk wéten we in theorie alles over ons geluk, het vrouw zijn en het hebben van liefdevolle relaties… De vraag is: Vóelen we ons ook werkelijk op dagelijkse basis gelukkig, vrij, vrouwelijk en geliefd?

Deze ‘Deep Dive for Sensual Women’ geeft jou concrete tools om je in dagelijks leven te voelen hoe jij je wilt voelen! Geluk zit hem niet in weten. Geluk zit hem in voelen. En zo is het precies ook met liefde, vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid. In Nederland leren wij helaas al vroeg in onze jeugd om juist meer ruimte te maken voor onze mannelijke energie, het doen en presteren. We nemen steeds meer de controle mindset aan. We zijn het verleerd om in ons volwassen leven ruimte te blijven maken voor onze vrouwelijke energie: Het ‘zijn’ en het ‘meebewegen’. De overgave mindset, is écht noodzakelijk voor vrouwelijk geluk! Wist je dat juist dáár onze ultieme vrijheid en vrouwelijke kracht te vinden is?

Aantrekkelijker

Today, we wánt it all and we dó it all! Om het leven te kunnen leiden wat we willen, hebben we onze slimheid nodig, onze daadkracht en dagelijks innerlijke manager. Controle nemen over de zaken is onze tweede natuur. Meestal gaat dit goed en voelt dit goed, tot het moment dat je veel harder doorraast in het dagelijks leven dan je eigenlijk wilt, je structureel overvraagd bent door je omgeving en zo langzamerhand niet meer te begrijpen bent voor jezelf, laat staan voor de man/vrouw in je leven naast je. We kennen het allemaal: Je put uit je uithoudingsvermogen en bent verwijdert verder van je vrouwelijke flow.   Als je in de spiegel kijkt, vraag je je af waar die aantrekkelijke, warme, juicy, vrolijke vrouw is gebleven met vlinders in haar buik, die het leven bekeek alsof alles mogelijk was?

Vrijer

Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je geluksgevoel, vrouwelijkheid en sensualiteit. Dat is de essentie van deze 7 maanden. Niks voelt zo vervelend dan afhankelijk zijn van een ander of jouw dag lekker loopt, of je je sexy voelt, geliefd of aantrekkelijk. Ooit hoorde ik deze prachtige uitspraak: ‘We are responsible for our own orgasm, even when someone else, embodies the key to our extasy’. Je vrij voelen in je lijf, hart & ziel, maakt álles in je leven meer verbonden. In het groepsprogramma gaan we op onderzoek uit in onszelf. Sensual Glow ontwikkelde speciaal voor vrouwen: The Sensual Cycle: ‘The four stages of Sensuality’. Op basis van jouw vrouwelijke hormoon huishouding en natuurlijk ritme. Het werken met de Sensual Cyclus geeft ons concrete tools om meer van jouw unieke zijn in je leven te krijgen en inzicht te krijgen wat je met een gerust hart kan laten gaan.

Vrouwelijker

Binnen deze Sensual Cycle houden we rekening met 5 onderwerpen. Deze onderwerpen zijn zorgvuldig gekozen. Ze hebben namelijk een bewezen impact op het vrouwelijk geluksgevoel. In samenwerking met diverse specialisten in vrouwelijkheid, gaan we de reis naar onze unieke sensualiteit, vrijheid en aantrekkelijkheid aan.
De 5 onderwerpen zijn:
– Leefomgeving & vrouwelijkheid.
– Voeding & vrouwelijkheid.
– Hormoon Cyclus & vrouwelijkheid.
– Body image & Vrouwelijkheid.
– Liefde, intimiteit, relaties & vrouwelijkheid.
En helemaal speciaal: Voor het eerst binnen Sensual Glow delen we onze ervaringen in het groepsprogramma. Waarom? Omdat we samen zoveel meer weten dat alleen. Samen zoveel meer beleven dan alleen. Together we Rise…. True Sisterhood. 

De eerste weken na het begin van het traject, merkte ik pas hoe ongelooflijk moe ik was van de manier waarop ik mijn leven organiseerde. Nu ik veel meer inzicht heb, in wat ik nodig heb om mij goed te voelen, voelt alles zoveel makkelijker, zoveel lichter.’ Marieke

Hoofd HR, Voedingsindustrie

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

CONTACT

Als je contact met ons opneemt
geven we je zo snel mogelijk antwoord.
Dat lukt meestal dezelfde dag nog
maar altijd binnen 24 uur.

Na dit programma ben jij in staat om een diepere verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Je zal beter kunnen meebewegen met je natuurlijke zijn waardoor je jezelf aantrekkelijker, vrolijker, makkelijker en vrijer zult voelen. Het effect op de wereld is simpel. Je zult makkelijker relaties aan kunnen gaan, meer kracht ervaren in jezelf en zult succesvoller zijn in de doelen die je wilt bereiken.

Heb jij nu écht coaching nodig?

Jezelf zien en gezien worden op de manier zoals jij prettig vindt. Je leven inrichten helemaal naar jóuw ritme en gevoel. Moet je daar nu écht een coachingsprogramma voor volgen? In talloze studies over geluk, blijkt keer op keer weer dat we gelukkig worden  van het hebben van liefdevolle verbonden relaties waarin je jezelf kunt zijn, waarin je kunt groeien en ontplooïen. Het hebben van échte fijne sex, die langer duurt dan het kwartiertje in de week, heeft zelfs dramatische invloed op de lengte van je leven. Onderzoek wijst uit dat verslavingen uiteindelijk alleen kunnen overwonnen worden door er liefde en connectie naast te zetten in het leven. Terwijl ik dit keer op keer tegenkom in mijn studies, maar ook in het reguliere nieuws,  is het verre van gebruikelijk om hier op dagelijkse basis in te investeren. Ik weet uit eigen ervaring dat ik nooit de keuze zal maken, om te stoppen in mijn liefdesgeluk te investeren.

Symptoom bestrijding of de diepte in?

Er wordt veel geld uitgegeven aan stress reductie. Denk alleen al aan de dingen die je zelf graag doet om stress te verlagen. Maar geluk is zoveel meer, dan het omzeilen van stress. Als we ons niet goed voelen en wij bij onze arts melden, krijgen we meteen de vraag: Heb jij stress? Terwijl eigenlijk de focus vraag zou móeten zijn: Voel jij je geliefd door jezelf en door anderen?
Het reduceren van stress en leven in balans is geen doel opzich. Het is een mooi beginpunt om wat écht belangrijk is te gaan onderzoeken. Het groepsprogramma van Sensual Glow doet precies dit. Individueel en samen. Hoe geweldig is dat?
Ik weet dat wij vrouwen dit verschil gaan maken voor onze kinderen en de generaties na ons. Nog nooit eerder was onze persoonlijke vrijheid zo groot. Het is een ongekende luxe om hier mee bezig te mogen zijn. Ik denk dat we het onszelf en elkaar  verplicht zijn om dit maximaal te benutten.

Docenten in het programma

Guusje Wannet

Eigenaar Juniper Love & Sensual Glow. Sensuality, Love & Relationship Coach.

Mijn hele professionele leven heb ik gewerkt als coach en/of therapeut. Toen ik jaren geleden mijn eigen sensualiteit ben gaan vrijmaken is alles in mijn werk en leven veranderd. Er werden opmerkingen gemaakt over mijn stralende, vrouwelijke kijk op het leven. Tot mijn verbazing werkte het ook in het zakelijk succes voor mij, ik werd toegankelijker en aantrekkelijker als coach en business partner.

Mijn dagelijks leven vulde zich met een manier van genieten die ik nooit van te voren had kunnen bedenken. Alsof er geheime deuren plots geopend waren. Inmiddels kwamen dozijnen vrouwen naar mij toe met vragen als: Is het de sex? Ben je verliefd? Hoe ziet jouw daily practice eruit? Is dit ook voor mij een keus? Kan je mij leren hoe ik ook zo vrij in mijzelf rondbeweeg?

Inmiddels heb ik vele vrouwen begeleid in de ontdekkingstocht die Sensual Glow heet. Vrouwen die op het punt stonden om te accepteren dat zelfliefde, sensualiteit en seksualiteit geen deel meer zou uitmaken van het dagelijks leven, hebben zichzelf en daarmee hun relaties weer kunnen vullen met zelfverzekerdheid, liefde en vertrouwen. Ook het lang gewenste plezier en de flirterige onbevangenheid, wat zoveel lol brengt in het dagelijks bestaan en in je relatie, kan dan weer vol opbloeien.

Met liefde in het hart ervaren dat langgekoesterde verlangens ook voor jou werkelijkheid kunnen worden, is mijn droom voor elke vrouw. Of je nu vrijgezel bent of niet. We willen allemaal zelf verantwoordelijkheid zijn voor ons eigen geluk.

Mijn missie is de sensualiteit in ons, prachtige vrouwen, als liefdesbron van het vrouwelijk bestaan te laten zijn, of dit nu als leider van een groot bedrijf is of als mama thuis, ik weet dat dit voor iedere vrouw écht mogelijk is! Feel the Love!’

Hanneke Peeters

‘Je omgeving als een reflectie van de ziel’ Hoe wil jij je voelen in jouw omgeving? En wat heb jij daar als uniek wezen precies voor nodig. Hoe creëer je naar je eigen vrouwelijkheid ‘The Soul’ van jouw Sacred Space. Hanneke verzorgt de start van de serie aan gast-trainingen die gegeven wordt in deze Incredible Sensual journey. In deze ochtend leer jij hoe je met kleine middelen, een super groot resultaat neerzet. Jouw omgeving aangepast aan jouw vrouwelijke binnenwereld en sensualiteit, geeft direct ruimte aan je essentie. Zo voel je je meer thuis, meer gedragen en beter op je plek. natuurlijk richten we ons niet alleen op een Sacred Space… Maar ook op onze Sensual Place! Natuurlijke afrodisiaca, love potions & lotions, Sensual Stones & Energy enhancers… Bring it on!

Irina Verwer

Irina Verwer yogini en bevlogen ayurvedisch teacher, verzorgt voor ons een training over voeding en vrouwelijkheid. We weten al langer dat voeding een gigantische invloed heeft op ons hele zijn. Maar met zoveel Foodies om ons heen, kunnen we nauwelijks nog weten wat te eten. Volgen we de gezondheidsnormen? Een hip vegan dieet? Ayurveda is een eeuwenoude leer, die perfect aansluit bij de holistische kijk van Sensual Glow. We beginnen met een verdieping over jouw persoonlijke Dosha. Welk eten is nu voor jou goed? Hoe krijg je meer vuur in je energie? Hoe koel je juist een beetje af? Hoe eet je met je cyclus mee? Hoe blijf je moeiteloos slank? Hoe voorkom je een opgezette buik?  Hoe eet je gezond en hoef je er toch niet de hele dag mee bezig te zijn. Goddess Must knows!!

Jori Hemelaar

Jori Hemelaar, gespecialiseerd in de vrouwelijke cyclus, leert ons hoe we kunnen meebewegen met onze natuurlijke flow van hormonen. Opgegroeid op een biologisch dynamische boerderij op het franse platteland, heeft zij het leven met de maan en het seizoen met de paplepel ingegoten gekregen. Allemaal vrouwlijke bewegingen. Jori zal ons vertellen hoe je je hormooncyclus kan optimaliseren en wat dit nu allemaal inhoudt. Biologie met een divine female twist!  Wanneer rusten wij het best met dikke sokken op de bank, wanneer is het de tijd om belangrijke keuzes te maken? Wanneer zijn wij het creatiefst? Om te verbinden? Om je wilde date te plannen? Time to get your energy levels up! Deze training zal jou veel meer creativiteit en productiviteit opleveren. Met minder tijdsinvestering.  WIN- WIN!!

An Huygen

An Huygen, psychologe & ACT therapeute, verzorgt speciaal voor ons de training over welke invloed ons Body Image heeft op onze vrouwelijkheid. Waar kom je vandaan in je prachtige lijf? En belangrijker: Waar wil je naartoe? Hoe kijk je naar je lichaam? Hoe ervaar je je lijf op dagelijkse basis? Ben je jouw Goddelijke tempel of heb je er een? Staan je zintuigen open? Of zijn zij grotendeels gesloten? Een intieme training om jezelf en je lichaam op een dieper niveau te kunnen zien én ervaren.  Hoe jij je lichaam ervaart, gebruikt en inzet voor jouw welzijn. Body Love & Image zijn voor een groot deel bepalend voor je hele (zelf) intimiteitsleven. Door voor eens en altijd door jouw Body Love & Image beperkingen heen te gaan, zal dat op alle niveaus gigantische groei opleveren. BASIC NEED!!

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

CONTACT

Als je contact met ons opneemt
geven we je zo snel mogelijk antwoord.
Dat lukt meestal dezelfde dag nog
maar altijd binnen 24 uur.

Forget the Spa, Forget back rubs…

Wij gaan een structurele verandering bewerkstelligen ipv incidenteel geluk!

– Het studie materiaal én The Sensual Cycle, in de trainingen geeft jou het inzicht om jouw unieke vrouwelijke wijsheid van onbewust naar bewust te bewegen. DIt maakt je elke maand weer iets meer expert van je eigen Body, Mind, Heart & Soul.

– The Sisterhood maakt het mogelijk om jouw perspectief te delen en te leren van dat van een ander. In veiligheid en vertrouwen. In de beproefde coachingsmethodes leer jij hoe je zelf jouw transformatie kunt inzetten. Keer op keer. Dag na dag.

– Je leert hoe jij jouw omgeving zo kan inrichten dat jij je gedragen voelt in de ruimte om je heen. Je leert hoe schoonheid zit in de energie die je in de ruimte creëert.

– Je leert hoe voeding invloed kan hebben op jouw vrouwelijkheid, sensualiteit en gemoed. Je leert eten met je hormonen mee. Je natuurlijke zijn en lichaamstype en hoe je hier in het dagelijks leven rekening mee kunt houden.

– Je leert jouw hormonale cyclus in kaart te brengen, en als je geen hormonale cyclus hebt (pilgebruik/ overgang/ anders…) leer je mee te bewegen met de maan, die dezelfde cyclus met haar mee draagt en in jou oproept.

– Je leert hoe Body Image van invloed is op jouw hele lijfbeleving. Over hoe je je zintuigen gebruikt of juist afsluit en hoe je deze weer openzet en ontvankelijk maakt voor verbinding.

– Je leert hoe jouw mannelijke energie diendend kan zijn aan jouw vrouwelijke energie. Hoe je dit helpt om een je vrouwelijker te voelen in jouw liefdesrelatie. Hoe je beter begrepen wordt door jouw man/ vrouw. Hoe je zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor jouw eigen sensualiteit- en seksualiteitsbeleving.

– Je leert ruimte te maken voor jou in je sexleven. De schaamte te doorbreken en met je partner op een makkelijkere manier te communiceren over intimiteit.

– Je leert spectaculaire en liefdevolle rituelen om jouw liefdesleven (maar ook die met je kinderen of een goede vriendin) te verdiepen. Om je vrij en creatief te voelen om dit zelf verder te ontwikkelen in jezelf en zo je fantasieën vrijer en makkelijker leeft.

– Je krijgt genoeg tools aangereikt om thuis de verbinding te houden met jezelf en de ander en wanneer je gigantisch van de wagen valt, precies in het modderbad, je weer als een prinses de troon bestijgt.

Er zijn zoveel nieuwe deuren voor mij opengegaan! Ik was eerlijk gezegd wel een beetje bang voor heel veel zweverigheid, maar dat was helemaal onterecht. Guusje’s aanpak is helder, verdiepend en heel bruikbaar in het dagelijks leven. Ook voor mij als werkende moeder.

Bianca

Zelfstandige, Businesscoach

Wat gaan we dóen?

In deze video leg ik uit wat we nu echt gaan dóen in het programma. Per maand vertel ik je wat we gaan doen en wat het je oplevert.

Maand 1: Sensual Glow Unraveled

In de eerste maand ga je onder leiding van Guusje, jouw eigen pad naar sensualiteit ontwerpen. Hoe wil jij je voelen? Wat staat daar nog tussen? Je leert over de vier fases van Sensualiteit: The Sensual Cycle die jou als vrouw inzicht geeft in wat jij nodig hebt om je Glow maxiaal te leven.

 • Sensualiteit in een nieuw perspectief.
 • Wat houdt jou nog tegen en nog beter: Hoe maak je je vrij?
 • Leer hoe jij je verlangens vrij kunt voelen.
 • Hoe integreer jij Sensual Glow in je dagelijks leven.

Het leven als vrouw wordt pas echt interessant als we vol kunnen genieten van ons liefdevolle hart. Sensualiteit begint dus ook met de tijd liefde en aandacht naar het hart toe te brengen. Maand 1 staat in het teken het hart.

Maand 4: Sensual Glow Cycle

In de vierde maand leer je alles over jouw hormoon cyclus. Dit is hoe wij als vrouw bedraad zijn. Mocht je door omstandigheden geen hormonale cyclus meer hebben, is dit toch heel relevant. Want ons ritme blijft hetzelfde. Je kunt dan alle kennis van deze maand inzetten op het ritme van de maan.

 • Hormonen bepalen voor een groot deel jouw sensualiteits-gevoel.
 • Leer wat je nodig hebt in de vier fases van jouw cyclus om je geluksgevoel te verhogen.
 • Leer op een simpele manier hoe jij je agenda kunt aanpassen aan jouw energie niveau.
 • Leer hoe sensualiteit en vrouwelijkheid in directe relatie staat met creativiteit.

Hormonen, we praten er niet gemakkelijk over. Terwijl ze zo van invloed zijn op het hele leven én het sensuele geluk als vrouw. In deze maand duiken we er diep in en laten de kennis nooit meer gaan!

Maand 7: Sensual Glow Rituals

In de zevende maand duiken we in de wereld van rituelen. Rituelen helpen ons te voelen dat we van onszelf houden. Een leven gevuld met de liefdevolle rituelen is een leven met meer aandacht, bewustzijn en gevoel.

 • Leer de kunst van een intuïtief (massage) ritueel en leer deze zelf te ontwerpen.
 • Sisterhood de kracht van vrouwen bij elkaar.
 • Leer de fijne kneepjes van Sensueel aanraken.
 • Leer hoe je rituelen kunt integreren in je relatie, ook als je het druk hebt.

Sisterhood op haar best. In de laatste maand gaan we onszelf en elkaar koesteren. En al deze Ritual Wisdom neem je mee naar huis, en breng jij de weer wereld in! Op jouw unieke manier. Sensuele Rituelen zijn het fundament voor meer verdieping in jezelf en elkaar.

Maand 2: Sensual Glow Spaces

In de tweede maand leer je door positieve controle te nemen over jouw fysieke omgeving, je jezelf makkelijker kunt laten zakken in jouw vrouwelijke flow. Door de ruimte om jou heen te declutteren en actief te vullen met jouw unieke vrouwelijkheid en sensualiteit creeër je jouw eigen Sacred Sensual Space.

 • Sensualiteit ontwaakt pas als je ruimte maakt voor je gevoelens
 • Fysiek ruimte maken is Spiritueel ruimte maken.
 • BONUS: Leer welke halfedelstenen, essentiële oliën en  jouw vrouwelijkheid dienen.

Onbedoeld verzamelen we oude gevoelens om ons heen in de vorm van spullen en kleding. Veel van deze gevoelens dienen ons niet meer. In de tweede maand laten we los en maken we de weg vrij voor ons Sensuele pad.

Maand 5: Sensual Glow Body Image

In de vijfde maand maak je een Body-transformatie. Hoe kijk jij naar je lichaam? Nee, niet ‘Ik accepteer mijn lijf’, maar je gaat werkelijk voelen hoe het is om van jouw lichaam te houden. Ze brengt ons zoveel plezier! Het ervaren van jouw lijf als instrument naar sensualeit en extase is een must voor vervullende sex!

 • Sensualiteit is het vrij openen én beschermen van je zintuigen en sensaties.
 • Houden van jouw lichaam is het voelen van jouw lichaam.
 • Overgave aan je sensaties is de weg naar extase.

Vrouwen en hun lijf. Voor sommige zal het altijd een issue zijn. Misschien is dit voor ons allen wel zo. In deze maand leer je hoe je zelf invloed hebt over de overtuigingen die je hebt over jouw lijf. Binnen Sensual Glow hebben wij ongelooflijk veel ervaring in de dynamiek tussen gevoelens en lichaam.

Bonus & Extra’s

Natuurlijk laten we je niet zonder bonussen deze zeven maanden gaan. WE LOVE TO GIVE!

 • Jij krijgt als deelnemer de eerste druk van:  The Sensual Cycle Planner, die ergens dit najaar uit komt. (WHOOP WHOOP!)
 • Elke maand krijg jij een passende Sensual Glow Goodiebag met prachtige producten die jouw Sensual Glow optimaal ondersteunen.

Sensual Glow: Celebrate the Goddess within……

Maand 3: Sensual Glow Food

In de derde maand ga je aan de slag met vrouwelijke voeding. Welke voedingsmiddelen passen het beste bij jouw constitutie, jouw lichaamstype en verlangens? Deze maand leer jij alles over jouw unieke voedingspatroon. Niet die van ons allemaal, want we zijn allemaal net een beetje anders!

 • Clean eating (zonder ongewenste toevoegingen) is veel makkelijker dan je denkt als je maar meebeweegt met jouw vrouwelijke zijn.
 • Leer welke voeding samenwerkt met Sensualiteit.
 • Leer hoe gemakkelijk het kan zijn o op jouw juiste gewicht te blijven.

Voeding is omstreden. In deze maand kijken we dus niet naar hippe diëten, maar naar de voeding die bij jou hoort. Intuïtief eten met de juiste kennis en vrouwenwijsheid. Your body is your temple, lovely Goddess!

Maand 6: Sensual Glow Sex & Relationships

Hoe verbind jij je als Sensuele vrouw in de liefde? Hoe speel je het spel van verleiding? Hoe maak je van de Liefde een Lust?

 • Leer sensuele zelf kennen in een liefdesrelatie
 • Leer wat jij als senuele vrouw nodig hebt in de liefde en leer ook hoe je dit kan ontvangen van jouw partner.
 • Magie is iets wat je zelf meebrengt in een relatie, we er deze maand er vol in!
 • Sex kan alles zijn, wanneer je maar verbonden bent met jezelf en de ander.

Vrouwen hebben meer nodig dan een paar in de maand keer vlug bij elkaar klaarkomen. Wist je dat we zelf ons hele libido kunnen verliezen als we niet zorgen voor wat we nodig hebben in ons seksualiteitsgevoel? Leer hoe je jouw verlangens weer blijvend aanwakkert en beleeft in jouw dagelijkse leven. Ja! Ook als jullie heel druk zijn!

Divine Lunches

Elke maand komen wij samen om te leren, te verdiepen en te ontwikkelen. We lachen en misschien pinken we af en toe een traantje weg. Deze dagen zijn intensief heerlijk en transformerend sexy. In onze lunchpauzes zullen we ons dan ook maximaal moeten ‘rejuvenaten’. Sensual Glow heeft dan speciaal met deze reden SUPERFOODIE Michelle Veldt gevraagd om voor ons in Delft te komen koken. Michelle staat bekend om haar kleurijke eten, haar gevoel voor schoonheid en haar heerlijke smaken combinaties.

Sounds Sensual Proof to me!

 • Alle lunches zijn vegetarisch.
 • Zijn er speciale wensen of allergieën en/of intoleranties dan wordt hier rekening mee gehouden.

You are what you eat!

Wat kost het 7 maanden programma?

Het Sensual Glow Sisterhood programma kost alleen nog dit jaar: 2250 euro exclusief 21% BTW. of 7 maandelijkse termijnen van 350 euro ex btw.

En is daarmee een SUPER VOORDELIGE DEAL ten opzichte van de Juniper Love’s 1 op 1 coachingstrajecten (waarde: 2250 euro). Je krijgt namelijk véél meer uren coaching en begeleiding, omdat deze eerste Sisterhood groep zo mooi klein is.

Voor deze prijs krijg je niet alleen 7 Life dagen, maar ook de expertise van diverse gastdocenten (ter waarde van 500 euro per dagdeel). 7 vegetarische lunches & Snacks. En toegang tot een helemaal nieuw ONLINE Sensual Glow programma ( waarde 299 euro). Natuurlijk is er ook een heerlijke besloten Facebookgroep.

De verwachting is dat dit programma snel volboekt, en er zijn al 4 plekjes bezet (YAY!), wacht dus niet te lang als jij ‘de volledige ja’ voelt!

Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk. Dit is geen enkel probleem voor ons. De start van de termijn betaling is dan in september, de laatste betaling is dan in februari.

TEVREDENHEIDSGARANTIE: Ik werk alleen maar met super gemotiveerde vrouwen, die ook echt voor permanente verandering gaan in hun leven. Je leven inrichten naar wie jij werkelijk bent, kost tijd, liefde en aandacht. Als blijkt na twee maanden dat dit programma niks voor jou is, kun je gewoon stoppen en krijg jij je geld terug. Easy peasy!

2250,- ex btw

of

7x 350,- ex btw

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Sensual Glow
Groepsprogramma

BEKEND VAN

Wil je nú al aan de slag met Sensual Glow?

Krijg de eerste Sensual glow online module in je mailbox. Helemaal voor niks.

You're in girl! Ik ga het je sturen. Laat je weten wat je er van vond?

Get your Glow right now!

Vul je gegevens in en we sturen gelijk een bergje met Sensual Glow jouw kant op...

You have Successfully Subscribed!