Sensual Glow 2
Jouw Droomrelatie

Er zijn zoveel nieuwe deuren voor mij opengegaan! Ik was eerlijk gezegd wel een beetje bang voor heel veel zweverigheid, maar dat was helemaal onterecht. Guusje’s aanpak is helder, verdiepend en heel bruikbaar in het dagelijks leven. Ook voor mij als werkende moeder.

Camilla, 40


 

Sensual Glow 2: Jouw Droomrelatie

Wil jij een juicy liefdesleven dat is gebaseerd op passie, je verliefd voelen? Wil jij je gewild voelen en wil jij het willen in jezelf voelen bruisen? Dat is dit the place to be. Je hebt veel meer invloed op je liefdesleven dan je dacht. Jij kan dat ook!

Het compromis called: LIFE!

Je hebt in Sensual Glow 1 de principes geleerd om dicht bij jezelf te kunnen blijven, wat het leven ook naar je toe werpt. Je weet hoe jouw vrouwelijke ritme in elkaar steekt. Je kunt overweg met jouw Sensual Cycle. Je hebt alle grote blokkades die tussen jou en jouw sensualiteit staan opgeruimd. Je hebt minder controle nodig om bij je vertrouwen te komen. Je voelt aan alles dat je klaar bent om alles wat je geleerd heb over en met jezelf vrij te kunnen delen met een ander. Oftewel: Je bent toe om jouw droomrelatie te gaan leven. 

Maar hoe het ook kan zijn

Echt Jezelf kunnen zijn. Je hoofd, hart, lijf en ziel kunnen delen. Zien en gezien worden voor wie hij en je werkelijk zijn. Een liefdesrelatie kan op deze manier het meest heerlijke zijn wat er bestaat. Onze dagelijkse werkelijkheid is vaak heel anders, ook al is dit ongelooflijk moeilijk om aan onszelf toe te geven. Dit traject is speciaal voor vrouwen die Sensual Glow 1 hebben afgerond en er klaar voor zijn om alle nieuwe inzichten ook te leven in hun liefdesrelatie.   

Sensual Glow 2 is wat voor jou als je:

voor altijd verliefd wil zijn

Leer je relatie van binnenuit veranderen

Na dit programma ben je in staat om diepere verbinding met anderen aan te gaan. Je leert alles over jouw unieke potentie in relatie geluk. Je leert skills en tools om je vrijer te bewegen door je eigen vrouwelijkheid  en leert dit te op een uitdagende, inspirerende manier in te zetten naar jouw partner. Je leert hoe je aandacht geeft aan zowel je eigen verlangens en de verlangens van de ander. Je leert jouw seksleven te positief te beïnvloeden en de kunst van het geven en ontvangen in de liefde te verstaan.

De basis

Wie je bent en hoe jij je voelt, zegt op zichzelf niks iets over de manier waarop je je verbindt met een ander. Wat voor veel vrouwen een uitdaging is, is om je jezelf op dezelfde manier te laten zien in de liefde, zoals je je gevoelsleven zelf ervaart. Iedereen weet hoe je je graag zou willen voelen bij de ander. Voel jij je ook daadwerkelijk zo bij de ander? Als jij de wens hebt om geliefd en gezien te worden door jouw partner, maar constateert dat dit niet nu nie het geval is, is de kans groot dat het niet duidelijk is voor hem/ haar wat je werkelijke verlangens zijn hierin. Er is ruis in de verbinding. In dit traject leer je hoe jij jezelf als vrouw, ruimte kunt maken in de liefde voor jouw pure zelf. En deze vol zelfvertrouwen laat zien aan de ander. In de eerste fase is je partner wellicht een klein beetje gespannen over dit traject.

De volgende stap

Bewegen doe je niet alleen. Je zult merken wanneer jij met meer hartpuurheid en zelfvertrouwen in de liefde beweegt, je partner automatisch mee gaat bewegen. Het spel van verlangens breekt aan. In het Sensual Glow 2 traject gaan we nu actief oefenen in hoe jij het liefste jouw vrouwelijkheid communiceert in de liefde, hoe je sensuale kwetsbaarheid laat zien. Hoe je jouw eigen veiligheid en vertrouwen in je relatie kunt vergroten en hoe je speelt met leiding nemen en leiding geven aan elkaar. Ook als je nieuwe dingen wilt proberen, is daar volop ruimte voor.  Je zult merken dat jouw partner nu het nut van coaching inziet. Er beginnen echt grote verschuivingen plaats te vinden. Hij ziet je nu jouw ‘oude vertrouwde rol’ ontstijgen en is onder de indruk van jou. Alle mannen ervaren dit als positief.

Het resultaat

Meestal breng je hem/ haar in de laatste fase van het traject een keertje mee naar coaching. Jouw partner is namelijk aangestoken door jouw gevoel van vrijheid. Het gevoel dat alles weer mogelijk is in jullieliefde. In het Sensual Glow traject is hij zo welkom om hier ook in mee te participeren! De meeste partners zijn ongelooflijk dankbaar dat jij deze stappen allemaal hebt durven zetten om een intensere, meer verdiepende relatie te komen met jezelf en hem! Met dit traject krijg je hetzelfde resultaat als ‘Couple Coaching: verdiepen in verbinding’, maar is de weg ernaar toe echt anders. Voor vrouwen die graag hun persoonlijke groei onder eigen leiding nemen of voor jou als jij denkt de grootste intimiteitsbarrières hebt te overbruggen tussen jullie! Ook is dit traject zeer geschikt als je geen goede ervaringen hebt in relaties, en net nieuw begint.

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

CONTACT

Als je contact met ons opneemt
geven we je zo snel mogelijk antwoord.
Dat lukt meestal dezelfde dag nog
maar altijd binnen 24 uur.

Relatietherapie voor je eentje

Bij Sensual Glow vinden wij dat heel gezond. En heel normaal.

klaar met de slachtofferrol?

Binnen Sensual Glow trajecten zetten we de slachtofferrol meteen om in constructieve energie. Waar zit (oud) zeer en wat moet daarvan nog verwerkt worden? Waar was je slachtoffer van en waar heeft dit sporen nagelaten, maar ook ongewenste relatie patronen? Waar heb je zelf de controle over? En wat zul je in overgave moeten aanvaarden. Sensual Glow trajecten zijn dus bij uitstek geschikt als jij klaar bent om je een slachtoffer te voelen van een ongelukkig zijn in de Liefde!

Ik wil ook stomende sex!

Sex heeft een special plek in een liefdesrelatie. Wij doen hier dus ook alles behalve ingewikkeld over. We zijn geen sexuologes binnen Sensual Glow, maar hebben de visie dat alles wat je wilt dat sex is binnen jouw persoon, dit het ook kan zijn. Daarom hebben wij ons verdiept in talloze stromingen binnen het onderwerp en zullen altijd het gesprek over sex in openheid voeren. Ervaring leert dat open en eerlijk over sex kunnen praten met een coach, ongelooflijk veel verheldering en groei veroorzaakt! Be ready, you sexy!

In 7 stappen naar meer vervulling in je relatie

Sensual Glow 2 geeft jou de mogelijkheid om weer controle te krijgen over jouw liefdesrelaties. Het leert jou je eigen patronen herkennen en vooral: er wat aan te doen! In 7 stappen leer je jouw relatie te veranderen door jezelf te veranderen.

Het unieke aanbod van Sensual Glow

Wij zijn gepassioneerd over de Liefde. Liefde voor jezelf. Liefde voor elkaar. Op een gezonde, fijne en werkbare manier. Wij begrijpen dat er ook gewoon gewerkt moet worden, de kinderen verzorgd en dat het huis zich niet vanzelf schoonmaakt. En toch geloven wij dat er voor iedereen die het wilt, genoeg tijd is om een vervullende relatie te hebben met jezelf en een ander. 

94% is zeer tevreden

En de ander 6 procent moest helaas de coaching staken wegens verhuizing of andere dringende zaken. Wij verzetten bergen samen met jou. En als het niet blijkt wat je gehoopt had. Dan mag je gewoon stoppen na de eerste keer coaching. Waarom? Omdat zowel jij als wij super gemotiveerd moeten zijn om samen te matchen. En dat kan alleen als we er samen inzitten!

Wat zijn de kosten?

Een traject omvat 7 coachingssessies van 2 uur. Gedurende de duur van het traject (2 – 3 maanden) krijg je persoonlijke begeleiding. Je krijgt verslaglegging en je krijgt opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

coaching

Een coachingssessie is intensief en duurt twee uur. Veel vrouwen nemen expres de hele ochtend vrij hiervoor. Of rijden daarna nog een uur of twee naar huis en dat wordt als juist als iets heel fijns ervaren. Lekker even laten ronddwarrelen wat er allemaal naar boven is gekomen.

Personal Sensual Trainer

Alles is op maat. Want onze ervaring is dat iedereen uniek is. Een andere denkwijze, een heel eigen hart, een unieke ziel en een eigen lijf. Iedereen heeft ook nog haar eigen verhaal. Ieder wil het net iets anders. En dus zijn er geen standaard pakketen te vinden binnen Sensual Glow. Alles is gemaakt voor jou. Omdat jij het waard bent! 

Huiswerk

Soms worden wij gebeld in paniek… Guusje! Ik heb geen huiswerk gemaakt! En het was juist zo veel! Moet ik nu onze sessie verplaatsen? Nee hoor. We coachen gewoon door. Het is namelijk onmogelijk om alles in 1 keer te doen of te transformeren. Huiswerk is een mooie inspiratie voor als je weer wat kan gebruiken!

De kosten van dit traject zijn 2250 euro inclusief btw.

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

BEKEND VAN

Wil je nú al aan de slag met Sensual Glow?

Krijg de eerste Sensual glow online module in je mailbox. Helemaal voor niks.

You're in girl! Ik ga het je sturen. Laat je weten wat je er van vond?

Get your Glow right now!

Vul je gegevens in en we sturen gelijk een bergje met Sensual Glow jouw kant op...

You have Successfully Subscribed!