7 daagse Awakening

My 7 Sensational Sensual Morning Rituals

Neem de controle over je je leven, geluk en missie door de kracht van je vrouwelijkheid in te zetten met deze toegankelijke, super krachtige rituelen.

“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”
Anais Nin  

Mijn 7 Sensational Sensual Morning Practices deel ik met je, om jou, als vrouw, volledig te faciliteren in je Feminine Leadership, Sexual Abundance & Magnetic Sensual Power.

DIVINE UNION

 Deze 7 rituelen leren jou te verbinden met jouw YIN energie, die jouw aantrekkelijkheid, creativiteit én juichy-ness zullen verhogen.

Deze 7 rituelen leren jou ook te verbinden met jouw YANG energie, met als doel jouw missie en leiderschap kwaliteiten te vergroten.

CONNECT – EMPOWER – GLOW

Start: 18 maart
Locatie: jouw mailbox

Iedere vrouw voelt dat in haar vrouwelijke essentie haar grootste kracht verborgen ligt.
 

Elke dag, 7 dagen lang, een concreet en makkelijk te implementeren ochtend ritueel wat jou verbindt met je vrouwelijke essentie.

Door mij ontwikkeld en door mij getest! Al jarenlang houd ik mij bezig met het ontwikkelen van rituelen. Voor mijzelf én voor mijn cliënten. Vanaf 18 maart krijg jij een week lang gratis toegang tot video’s, jade egg practices, meditaties en visualisaties, die ik met liefde, zorg en alle aandacht op heb genomen voor mijzelf én mijn cliënten.

Toch zijn er maar weinig vrouwen die zich ook verbinden met deze kracht.

 

 Awaken jouw empowerment van binnen uit, zodat jij vol radiance jouw dag kan beginnen. Verander je gewoonten, verander je leven!

“Reality doesn’t impress me. I only believe in intoxication, in ecstasy, and when ordinary life shackles me, I escape, one way or another. No more walls.”

Anaïs Nin

Start: 18 maart
Locatie: jouw mailbox

Over Guusje…

“If you never try, You’ll never know…”

 

Vroeger dacht ik dat als je niet als een sensuele vrouw geboren was, je dit nooit zou kunnen worden.

Ik dacht dat alles wat met sensualiteit te maken had vanzelf moest komen, er iets voor doen is zo ‘gemaakt en onnatuurlijk’.

Ik dacht dat aantrekkingskracht, iets magisch was en zeker niet zelf te creëren.

Ik keek met zowel nieuwsgierigheid als met een negatief oordeel naar vrouwen die zich seksueel zelfverzekerd, sprankelend en vrij voelden.

Bijna 10 jaar geleden nam ik de stap om op onderzoek te gaan in mijn eigen seksualiteit.
Er móest meer zijn dan dat ik ervoer.

Ik ging in de leer bij mensen verspreid over de hele wereld.

En leerde de kunst van verbinden met mijn seksuele energie te hebben te beschouwen als de bron van levensgeluk.

Ik ben mijzelf nog steeds elke dag dankbaar dat ik ooit de stap heb genomen.

Het heeft mijn hele leven veranderd. En dit is er ook voor jou!

Het gevoel dat ik geleefd wordt door alles en iedereen is weg! Ik kan veel makkelijker bij mij verlangen. Ik voel dat ik mijn richting weer bepaal. 

Annemieke, Life coach

Door jouw rituelen, is mijn wereld veranderd. Ik voel zelfverzekerd, vrij en zoveel meer mijzelf. Waar ik ben in de wereld, ik kan altijd in contact komen met mijzelf. 

Adriënne, world traveler

Het is magisch om bezig te zijn met rituelen. Als ik mijn  wierook aansteek, word ik al rustig. Het leren luisteren naar mijn lichaam  heeft mij zoveel dieper geopend. 

Yasmine, tantrika

12 + 1 =

Q