Weer terug naar de warme en liefdevolle kern van jullie relatie

Er zijn duizenden redenen waarom het niet meer goed loopt en stroomt tussen jullie. Je hebt echter maar één reden nodig om het allemaal te kunnen veranderen. Liefde.

Relatietherapie, al noemen wij het liever Couple Coaching, werkt altijd, voor iedereen, in elke situatie!

De Couple Coaching van Sensual Glow onderscheidt zich van veel andere relatietherapie trajecten doordat wij ons richten op zowel de individuele als de collectieve verlangens binnen een relatie. Ieder individu ervaart direct meer ruimte wanneer de coaching van start is gaat. Sensual Glow werkt met een hele positieve insteek die gebaseerd is op het baanbrekende werk van Madanes, Robbins & Peysha. De effecten van deze Strategic Intervention methode zijn snel voelbaar en zijn ook nog eens blijvend. Logischerwijs kiezen de meeste mensen vaak pas voor coaching als de nood hoog is, maar eigenlijk zou iedereen zou hier veel aan hebben.

Schuld

Veel koppels vinden het ongelooflijk spannend om in coaching te gaan samen. Een veelgehoorde angst is dat er een schuld of schuldige aan het licht komt, in de sessies. Dat opeens zal blijken dat je het al die jaren toch ‘niet goed’ gedaan hebt. Wij willen benadrukken dat Sensual Glow coaching nooit deze insteek heeft. Wat er ook in een relatie speelt. Samen kijken naar wat je wilt en verlangt in een relatie. Natuurlijk staan we ook stil bij waar jullie tegen aanlopen en waar oude patronen vandaan komen. (Zelf)inzicht verheldert altijd.

Liefde

Is liefde alleen genoeg om bij elkaar te blijven? Er zijn vaak honderden redenen te vinden waarom je beter uit elkaar kunt gaan. En er zijn er net zoveel te bedenken om juist bij elkaar te blijven! Onze coaches hebben geen moreel oordeel en geven ook geen advies of jullie moeten doorgaan of niet. Wat we wel doen is inzicht geven in het perspectief dat jullie gekozen hebben om de dingen die spelen te bekijken. Door samen te werken met verschillende perspectieven, maak je een situatie die muurvast zit, weer los.

En dan?

Wanneer er weer ruimte is om te ademen in jullie relatie en het contact met elkaar weer even hebt gevoeld. Onstaat er een vruchtbare bodem om samen verder te werken aan de relatie. Met concrete opdrachten en voldoende inspiratie uit de sessies, kunnen jullie zelf, samen aan de slag. Het kan soms zijn dat de coach adviseert een keer apart van elkaar te komen. Het is niet altijd nodig in relatiecoaching om elke keer samen te komen. Ook al is dit wel de basis van dit traject.

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

[et_pb_popup_builder _builder_version=”3.0.51″ background_color=”#f92222″ popup_source=”content_editor” divi_layout=”845″ trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ trigger_text_text_color=”#ffffff” border_style=”solid” trigger_text_font_size=”23″ saved_tabs=”all” global_module=”1019″]

Als je contact met ons opneemt proberen we je zo snel mogelijk antwoord te geven. Dat lukt meestal dezelfde dag nog maar altijd binnen 24 uur.

[/et_pb_popup_builder]

What’s in it for me?

Een liefdesrelatie draait vooral om ‘hoe je je voelt bij elkaar’ en wat het betekent voor jullie om samen te zijn. In couple coaching nemen we die gevoelens mee in een strategie en doelgerichtheid. Stellen gaan vaak helemaal los op hun nieuwe plannen. Opnieuw met elkaar verbinden is een hele kunst waarin je tijd, liefde en aandacht moet willen steken. Wanneer jullie hier vol voor kiezen. Levert het ook écht heel veel op!

Voor haar

Een vrouw heeft de prachtige gave om oneindig veel warmte, liefde en verbinding te brengen in een relatie en /of gezin. Of je dit als vrouw, leeft of niet, je voelt altijd diep van binnen dat die liefde wil stromen. Wanneer een vrouw dit niet kan uiten door persoonlijke of relationele problemen, zal ze zich ergens altijd onvervuld voelen. De vrijheid om de liefde onvoorwaardelijk te kunnen geven aan jezelf en daarmee aan elkaar, is dan ook het ultieme ingrediënt voor vrouwelijk levensgeluk. Een gezonde balans van geven en ontvangen is hiervoor noodzakelijk. Controle versus overgave in de liefde is hét thema waar er bij vrouwen zoveel te behalen valt.

Voor hem

Een man heeft de bijzondere kracht om kaders, structuur en veiligheid te kunnen geven aan het relatie- en liefdesleven. Een glansrol waar de man zich heel vaak ontzettend in thuis voelt. Maar wanneer hij het temperament van het vrouwenhart naast hem, is gaan interpreteren als concurrent in deze rollen, zal hij zich in eerste instantie terugtrekken. Hij geeft onbedoeld zijn controle voor geluk uit handen. Hij verliest grip op zijn gevoel van vrijheid wat essentieel is voor een man om gelukkig te zijn. Coaching brengt helderheid in de unieke kracht die een man kan hebben in de liefde. Vrijheid om op hele eigen wijze de rol te nemen in de relatie die jou ligt, is de winst die er in coaching te behalen valt.

Voor Hem

Een relatie waar je volledig jezelf kunt zijn, maar wel net dat extra beetje extra wilt geven aan de ander, om dat gouden randje te voelen. Een liefdesrelatie kan zoveel meer zijn dan een systeem runnen en af en toe sex met elkaar hebben. Om te voelen dat jij of hij veranderd is in verlangen of dat je niet meer kunt voelen wat er nodig is om gelukkig te zijn met elkaar, is onzeker makend. Kan dit nog goed komen of staan we te ver van elkaar vandaan? Vaak is er een nieuwe manier van communicatie nodig om elkaar weer te kunnen te zien, voelen en begrijpen. Coaching maakt snel duidelijk welke potentie er zit in de liefde die jullie voor elkaar voelen.

Ik schaam mij ervoor, maar ik was veranderend in een bitch.

Ik heb wat afgehuild toen ik erachterkwam dat ik hem onbedoeld strafte voor mijn gevoelens van onvrede in onze relatie. Meteen heb ik actie ondernomen om te leren zeggen wat ik wil en te vragen om wat ik nodig heb. Ik was eigenlijk alleen nog maar aan het denken over wat er allemaal niet was. Ik merk dat hij weer naar mij lacht als ik binnenkom. Zijn ogen gaan stralen. Hij zei van de week nog hoe blij hij is, dat ik mijn zachte kant weer laat zien.

Ik snapte echt niet waarom!

Ik zat volledig vast en begreep niet hoe ik haar nog gelukkig kon maken. Ik deed niet meer wat ik zelf wilde, maar dat, wat ik dacht dat goed was voor ons. Nu weet ik dat ik mij volledig heb weggecijferd. En daarmee ook niet meer de aantrekkelijkste man was voor mijzelf en voor haar. Het was wel even wennen toen ik antwoorden op de vragen moest geven: ‘Wat is het wat jij wilt in de liefde? Hoe wil jij je voelen als man?’ Maar het is gelukt! En langzaam vind ik mijzelf weer terug. Ik voel mij met de dag weer aantrekkelijker.

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.”
– Tony Robbins

 

Als het nu de tijd voor jullie is om met jullie aan de slag te gaan dan zijn wij er voor jullie. 100%. We beloven commitment en we beloven resultaten. Onze Strategic Intervention methodes worden door duizenden coaches over de wereld gebruikt en we garanderen dat ze werken. Concreet, actie, doen!

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

BEKEND VAN