Ontwaak je Sensuele Vuur
YES! Dat kan in slechts 2 dagen!

In dit tweedaagse event draait het allemaal om jouw hyper persoonlijke, ultra authentieke sensualiteitsbeleving. Ken je het gevoel van verliefdheid? Dan wéét je wat de kracht van een geactiveerde seksuele energie met je kan doen! In deze training leer je de poorten naar deze seksuele energie zelf open te zetten, verder te ontwikkelen én in het dagelijks leven te onderhouden. That’s how Goddesses Roll!

In twee dagen? Are you sure?

Ter illustratie ga ik heel simpel maken waarom deze training uit 4 modules bestaat. En waarom deze training anders is, dan andere trainingen. Dit doe ik aan de hand van een voorbeeld waar we ons allemaal in herkennen. Reis met mij mee de verbeelding in!

Je ligt in bed na het eten van een chippie te veel en denkt:  ‘JA!  Ik ga nu écht gezond eten!’. Als ik morgen opsta. Ga ik een plan maken.

Je bent vastberaden. Je gaat naar je favoriete foodblogger op social media en je bestelt haar kersvers gereleasde ‘super-healthy-lifestyle-boek’. In een mum van tijd ben je in blijde verwachting van een lifestyle & healthfood boek.

Het pakketje komt binnen en je bent blij! Je slaat het boek open. Je wordt meegenomen in de wereld van mooie plaatjes en verleidende ingrediënten. This Feels Good!

Het is een fantastisch boek. De kennis over de keuzes die je kunt maken in je voedingspatroon, leren je direct een hoop. Je hebt alleen al door dit boek te lezen, genoeg inzichten om jezelf direct een gezondere levenstijl aan te meten. Als je vandaag zou toepassen wat er in het boek staat, ben je over een paar maanden lichter, vrijer en meer helder.

Je weet ook… dat de kans dat dit ook echt gaat gebeuren nihil is. Want dit moment hebben we al 100 keer beleefd.

Ok. Terug naar het boek…

In twee dagen je leven zoals jij het wil

Je stelt je nu voor dat het boek verder gaat dan alleen kennis! Het geeft je namelijk ook directe toegang tot oefeningen die inzichtelijk maken wat jouw emotionele verbinding is met eten. Je voelt je door deze oefeningen meteen een stuk vrijer. Je weet nu wat je emotioneel te doen staat om hier doorheen te bewegen. Dit is een grote stap voorwaarts, alhoewel je realiseert dat je deze conclusies eigenlijk al wel wist, deep down….

Op dit punt heb je vaak gestaan. Ik weet het zeker! Je bezit meer kennis over voeding en je bent emotioneel meer vrij, dan voor het lezen van het boek. Helemaal geweldig! En toch is het niet genoeg om ook echt de stap te maken. Dit weet jij ook. Je keukenkastjes zijn nog niet gevuld met gezonde producten…..

Het enige wat er nu dus nog rest: Het allemaal gaan doen!

Hier komt wilskracht en motivatie om de hoek kijken. In de 24 uur die een dag heeft, probeer je met man en macht, tijd vrij te maken om zo veel mogelijk bezig te zijn met je voeding. Het lukt! Je valt wat kilo’s af. Je voelt je fit. Maar al snel blijkt dit leven een soort dagtaak te zijn. Alsof je in een aparte wereld terecht bent gekomen. Waar je na een maand wel klaar mee bent. Het is alsof iedereen op een feestje staat en jij thuis zit op de bank. Alleen.

En opeens is daar het moment. De aandacht verslapt. Er is een feestje. Of een rot ervaring. Verveling. Of simpelweg een goed excuus. En alles is in No Time weer zoals het was, voor je het boek kocht. Wat hebben we dan nodig om een verandering te bewerkstelligen in ons leven?

– Ik weet het niet zo goed in woorden te vatten. Maar jij Guusje. Echt. Wat een liefde, aandacht en schoonheid leg je in het contact met iedereen om je heen. –

Estelle, 43

zelfstandige

Met de 4 stappen van deze training kom je wél langdurig verder!

Stap 1

– INZICHT –

Wat betekent een Sensueel gevuld leven voor jou en waarom is dit nou zo essentieel voor je levensgeluk? Ken je het gevoel van een inzicht? Dat alles op zijn plekje valt. Dat het verleden. Het heden en de toekomst in één moment samenvalt. Opeens begrijp je waarom je bent zoals je bent. Reageert zoals je reageert. En voelt zoals je je voelt. In de eerste module van de training, gaat het allemaal om inzicht. Bewustwording. Je zult verbaasd staan wat je allemaal over jezelf te weten kan komen als je een hele ochtend aandacht geeft aan jouw vrouwelijke sensualiteit en verlangens!

Stap 2

– BEWEGEN DOOR OUDE EMOTIES –

Het bewegen door oude emoties heeft tijd, liefde en aandacht nodig. In het dagelijks leven zijn we eigenlijk te druk om deze broodnodige ruimte te faciliteren voor onszelf. Daarom besteden we er in deze training ruim de tijd aan. Het is heel natuurlijk dat je het bijna eng vindt om deze beweging weer te maken. Vandaar dat we werken in een intieme setting. Een veilige setting. Vrouwen onderling. Ieder herkent zichzelf in een stuk van de ander. En de ervaring leert dat delen veel heling en ruimte geeft aan je hart.

Stap 3

– LEREN FACILITEREN VOOR JE EIGEN SENSUELE ESSENTIE –

Deze stap wordt vrijwel altijd overgeslagen in zelfhulpboeken, trainingen en cursussen. Het inzicht en de oplossing maakt nog niet dat je het ook leeft. Gevoelsverandering heeft veel meer nodig. In deze training gaan we een heel dagdeel op zoek naar de authentieke kracht die jij nodig hebt om ruimte te maken. Ruimte voor jezelf én je nieuw gemaakte keuzes.

Stap 4

– HET BELEVEN VAN JOUW SENSUELE ESSENTIE –

Sexual awakening! O la la. Als laatste stap komen de body oefeningen. We hebben de juiste mindset. Het hart vrij. We hebben onze energie afgestemd. Tijd om het lichaam alle ruimte te gaan geven om te beleven. Dit doen wij door meditatie, visualisatie en een uitgebreide uitleg voor de oefeningen die jij thuis gaat ontdekken. Sensual Glow’s BODY PLAY! Yep. In de training blijven de kleren aan. Maar thuis gaan de kleren uit! Lush & fun!

Twee hele dagen die draaien om jou en je sensualiteit

Een vol programma waar je leert, luistert en doet. We maken een plan en ruimen obstakels weg.

Al mijn cliënten, en dat zijn er inmiddels heel veel, ervaren nog heel lang de effecten van Sensual Glow trainingen of coaching. Meer in contact met je diepste gevoelens. Meer jezelf kunnen zijn. Vrijer in je gedachten. Meer lichaams-sensitiviteit. Veel meer plezier en luchtigheid. Makkelijker kunnen kiezen. Meer creativiteit. Meer helderheid. En oneindig veel betere sex.

Dag 1

SENSUAL ACTIVATION

Je krijgt inzicht in je eigen sensuele vrouwelijke natuur. Wat jij belangrijk vindt in jouw seksuele beleving. Je leert samen te werken met kennis over het onderwerp en leert hoe je je door je eigen blokkades beweegt. Je leert waar je de neiging hebt om vast te komen zitten. En wat jij nodig hebt van jezelf om hier weer los in te komen. Je leert waar jouw vrijheid zit en waar je gelukkig van wordt binnen je sensualiteit en sex. In het midden van de dag, genieten we van een heerlijke vegetarische lunch!

Dag 2

SEXUAL ACTIVATION

Je krijgt inzicht in jouw lichaam. Wat is er voor nodig om haar sensueel te laden. Ieder mens is uniek en jij leert aan de hand van specifieke oefeningen wat het beste bij jou past. Je leert hoe je je seksueel veilig voelt in je eigen lichaam. Hoe je jouw energie begeleidt. Hoe je je lust en opwinding als een fijn geborgen en helende energie kan gebruiken. Je leert ook hoe je je libido verhoogt en je orgasmes verlengt of intensiveert. Uiteraard lunchen we ook samen op deze heerlijke dag!

– Ik vond het zo spannend om te komen, maar wat ben ik blij de stap te hebben gezet. Ik kon het verschil zelf niet meer maken. Was bang geworden voor mijn eigen gevoel. Maar Guusje is naast mij gaan staan en samen hebben we in kleine stapjes ontrafeld wat er ontrafeld moest worden. Vanuit daar ben ik gaan verwerken wat ik veel te lang met mij mee heb gedragen. Een half jaar verder en ik kan weer vrij ademen. Vrij voelen. Ik heb enorme sprongen gemaakt in mijn business en liefdesleven. Ik sta helemaal aan! –

Isabella, 36

Zelfstandig kok

Guusje, Sensual glow coach

Weinig brengt mij meer plezier dan vrouwen en stellen te zien ontwaken in hun hele eigen manier van liefhebben. Ik ben van mening dat ieder een sensueel wezen is. Dat ieder het in zich heeft om te genieten van vrijheid, veiligheid en woeste passie binnen sensualiteit, liefde en sex.

Na jaren uit contact te zijn geweest met mijn vrouwelijke essentie, ben ik 10 jaar geleden volledig ontwaakt in mijn sensualiteit. Mijn leven stond volledig op haar kop. Inmiddels heb ik van mijn lust, mijn beroep gemaakt. Het is een hele eer en een waar genieten om met zo’n mooi onderwerp te werken als de LIEFDE.

[et_pb_popup_builder popup_source=”content_editor” divi_layout=”845″ trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ _builder_version=”3.0.63″ trigger_text_font_size=”23″ trigger_text_text_color=”#ffffff” background_color=”#f92222″ global_module=”1019″ saved_tabs=”all”]

<p style=”text-align: center;”>Als je contact met ons opneemt <br />geven we je zo snel mogelijk antwoord.<br />Dat lukt meestal dezelfde dag nog <br />maar altijd binnen 24 uur.</p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://m.me/juniperLove.abeautifullife/”><img class=”aligncenter wp-image-407″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/06/sensual-glow-message-us-on-facebook.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”tel:0620625337″><img class=”aligncenter wp-image-554″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/05/sensual-glow-bel-ons-rechtsreeks.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://sensualglow.nl/contact/#contactformulier”><img class=”aligncenter wp-image-952″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sensual-Glow-stuur-ons-een-bericht.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>

[/et_pb_popup_builder]

Dit 2 daagse programma is perfect voor jou als

je heel goed wéét hoe het zit, wéét hoe het zou moeten…

maar het toch niet écht voelt……

Dit is voor jou als je de deurknop in je hand hebt. Maar je niet alleen de deur door wilt gaan. De reden waarom je hapert, dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: Je wilt graag dat er iemand met je meekijkt als spiegel. Je wilt Sisters om je heen om mee te verbinden en om mee te delen. Je wilt meer kennis over jezelf en het onderwerp. Je wilt meer je verdiepen. Je wilt meer sex en lol in je leven en weet echt niet hoe. Of je weet gewoon niet goed, hoe je nu verder moet.

Wat de reden ook is. In deze training zullen we samen de deur naar jouw sensualiteit openen!

Bonus en extra’s

Na de twee dagen is het nog niet klaar…

Om de transformatie die je gaat maken echt effect in je leven te laten krijgen krijg je vier weken lang, elke week oefeningen gemaild waar je zelf mee aan de slag kunt.

Een veilige, besloten Facebookgroep, waar tijdens de 4 weken in kunnen vertoeven. Ik zal daar ook aanwezig zijn om jullie eventuele toelichting te geven bij de oefeningen. De ervaring leert dat vrouwen veel baat hebben bij het horen van elkaars verhalen.

Natuurlijk staat er ook een Sensual Glow Goodiebag op je te wachten.

– Als je je helemaal niet sensueel meer voelt, is de stap zo ongelooflijk groot om naar een coach te gaan. Ik heb wel een half jaar getwijfeld of ik naar Guusje toe moest gaan. Ik was bang dat ik minder waard zou zijn als vrouw, omdat ik ‘het’ gewoon niet goed voel. Wat ben ik blij dat ik eroverheen ben gestapt. Het is intens om zo met je eigen sensualiteit aan de slag te gaan, soms zelfs heel confronterend, maar zó fijn. Ik ben niet voor niks gekomen. Ik wist wel dat het nog in mij zat. Het moest van heel diep komen maar ik ben weer helemaal terug van weggeweest!’ –

Debby, 42

Psychotherapeute

Kosten

Het twee daagse event kost 475 euro exlusief btw. 

Er zijn 6-8 plaatsen beschikbaar. Een reservering wordt pas definitief als de betaling voldaan is.

Wat krijg je voor dit geld?
* Twee dagen van 10.00 -16.00 uur training & coaching *
* Twee keer een heerlijke luxe lunch * 
* Toegang tot online oefeningen en trainingsvideo’s *
* Een Sensual Glow Goodiebag *

 * 4 weken toegang tot een privé Facebookgroep voor ondersteuning van de oefeningen *

Wat brengt “Get turned on!” jou?

Na dit event zul jij:

  • Met een vernieuwde Sensual Glow de deur uit gaan.
  • Meer inzicht hebben in jouw unieke sensuele verlangens en de juiste tools hebben om deze ook in je leven te integreren en manifesteren.
  • Oude blokkades in de ogen gekeken hebben en begrijpen wat je er voor nodig hebt om hier doorheen te bewegen.
  • Zelfverzekerder en veiliger zijn in jouw vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid.
  • Weten hoe je je MIND, BODY, HEART & SOUL sexueel activeert om zo je levensenergie te verhogen
  • Tools om je orgasmes te verdiepen, te verlengen en je libido te verhogen.

Are you ready?

Reserve your spot now!

Get turned on now……! Er zijn maar een paar plekjes beschikbaar.

Inschrijving "Get turned On"

1 + 10 =

BEKEND VAN