Sensual Glow’s groepsprogramma leert jou alles wat je nodig hebt, om jouw liefdesleven vorm te geven zoals jij dit wilt.

Geven wat jij te geven hebt.
Ontvangen wat jij écht verlangt.
Je voelen hoe jij je écht wilt voelen.

Waar herken je een vrouw aan die haar  volledige Sensual Glow potentieel leeft?

Vrouwen die sensueel én seksueel empowererd zijn plaatsen hun persoonlijke groei, zelfkennis en reflectie als TOP prioriteit in hun leven.

*

Ze hebben een groeiend en bloeiend liefdesleven.

*

Ze weten hun wensen en grenzen aan te geven.

*

Ze hebben zelfkennis over hun vrouw zijn.

*

Ze hebben uitmuntende, lange en intensieve sex.

*

Ze kennen hun lichaam en houden er van.

*

Ze hebben tevreden partners.

*

Ze zijn zelfverzekerd en succesvol in het bedrijfsleven.

*

Sensual Glow’s groepsprogramma is er voor jou als jij dit ook allemaal wil. In vijf maanden tijd transformeer jij jouw liefdesleven naar het liefdesleven dat JIJ wil.

Liefde-Sex-Relaties

Dit is jouw tijd.

Nooit eerder was er zoveel mogelijk in de liefde.

Met alle spirituele en emotionele ontwikkeling in deze tijd zijn de voorwaarden optimaal om juist JOUW seksualiteit en liefdesrelatie tot een hoogtepunt te laten komen.

Als je hier terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je al lang met innerlijke balans bezig bent. Je weet hoe sterk een positieve mindset jouw leven kan beïnvloeden. En wellicht ben je nu écht klaar voor de volgende stap. Je weet dat je het meest belangrijke tot het laatst bewaard hebt. Je vrouwelijke sensuele essentie.

Je houdt jezelf nu nog in

Logisch want….

Ruimte voor je eigen wensen, verlangens en emoties binnen ons liefdes- en seksleven, is iets waar we nauwelijks iets over geleerd hebben in onze opvoeding. Er is een grote kans dat jouw oma nooit een orgasme kreeg tijdens de sex. Haar wensen en verlangens hadden geen bestaansrecht.

Wat een geluk hebben we met de vrijheid van onze tijd. Kennis breidt zich in een rap tempo uit en is makkelijk te vinden. We hebben de mogelijkheid om onszelf alles te leren.

Geven wat jij te geven hebt in de liefde.

Kim kwam naar mij toe met de vraag hoe zij meer zichzelf kon zijn in de liefde want het was haar glashelder, dat zij niet begrepen werd door haar partner.

Niks kwam vanzelf. Kim voelde ....

Niks kwam vanzelf. Kim voelde zich ongezien. En had de indruk dat als het niet door haar werd geïnitieerd of geregeld, er niks gebeurde in de relatie wat voor haar nu juist speciaal voelde. Haar man deed in de praktijk precies het tegenovergestelde van wat zij diep van binnen verlangde en voelde niet in wat ze nodig had.

In het Sensual Glow groepstraject traject hebben we eerst verdiept in de vrouwelijke energie. Wat betekent dit voor jou? En wat wil jij daarvan voelen in je dagelijks leven? Kim merkte door hier bij stil te staan tijdens het programma, dat zij wel heel veel deed, maar heel weinig present was in haar gevoel tijdens de meeste intieme momenten in haar relatie. En daarbij dat zij vooral heel stil was geworden in haar hart. Ze deed wat gedaan moest worden om alles draaiende te houden, maar haar gevoel delen, vertellen wat haar bezig hield, dat was al een tijd geleden gestopt. Ze was het simpelweg verleerd om voor zichzelf en haar verlangens te gaan staan. Dit was een big eyeopener voor Kim. En natuurlijk ook een geweldige kans om het zelf weer helemaal te kunnen omdraaien. Kim vond de belangrijkste redenen waardoor zij gestopt was om haar vrij te uiten naar zichzelf en haar man. Door daar met focus naar te gaan, kon Kim starten met het verwerken van oud verdriet en te starten met ruimte maken voor haar gewenste gevoel. Opnieuw kiezen wie je wilt zijn. Wat je wilt delen. En hoe je wilt liefhebben is iets waar je bewust tijd, liefde en aandacht voor moet maken in de liefde, als je jezelf niet kunt uiten, wordt je ontevreden en onmachtig in je relaties.

 

 

 

Ontvangen wat jij écht verlangt

Vera kwam bij sensual glow met de wens om haar seksleven weer een boost te geven. Ze begon te verlangen naar een andere bedpartner en twijfelde of ze hier aan toe moest geven of niet.

Vera vertelde dat ze droomde.....

Vera vertelde dat ze droomde van een man die haar tot overgave kon krijgen. Een man die haar sensuele vuur kon aansteken en haar heerlijk vrouwelijk kon laten voelen. Zij en haar man waren al naar diverse tantra en massage trainingen geweest, dit was erg leuk, maar dit had niks fundamenteels veranderd.

Het beeld van een perfecte zwoele, sensuele vrouw samen met een sterke, geaarde man, kennen we allemaal. Het vuur spat daar vanaf. En al doet de verbinding er tussen twee mensen absoluut toe, het grootste geheim van dit vuur zit in jezelf. In het Sensual Glow programma leer je dit vuur niet alleen aan te wakkeren, maar ook op een constructieve en verbindende manier in te zetten in je liefdesrelatie. Dit betekent dat je het plaatje met onmogelijke eisen waar we allemaal regelmatig toe verleid worden (uiterlijke schoonheid, materieel, je partner) kunt laten gaan. Maar tapt uit een hele andere bron, namelijk die in je eigen Body, Mind & Soul en dat versterkt met jouw innerlijk vuur en schoonheid.

Als snel had dit invloed op Vera’s hele energie. Haar man begon haar met andere ogen te bekijken en verschoof helemaal natuurlijk met haar mee. Hoe meer zij zich begon te verbinden met haar vrouwelijkheid, hoe meer ruimte er ontstond voor hem om op te staan in zijn mannelijkheid. Vera en ik hebben ons na deze verschuiving heel concreet kunnen richten op overgave en ontvangen in de liefde, relatie en in bed, waardoor de oude relatiepatronen vervangen konden worden door nieuwe waarin geven en ontvangen voor beiden veel meer in balans waren. Vera en haar man hebben hierdoor hun seksleven de boost kunnen geven, waar zij zo naar verlangden.

 

Je voelen hoe jij je écht wilt voelen

Bregtje wilde dichterbij haar gevoel komen. Als therapeut, wist ze heel goed hoe het allemaal werkt, vertelde ze. Maar ze voelde het totaal niet. Bij anderen, kon ze het heel goed barrières weghalen, maar in mijzelf, zei ze, blijf ik maar in cirkeltjes denken.

Bregje kon niet bij haar gevoel komen....

Als therapeut zijnde, vond ze dat best een beetje gênant, vertelde ze. Ze deelde op de eerste Live dag, dat ze een grote drempel over had moeten gaan, om de stap te maken voor het Sensual Glow programma. Toen duidelijk werd dat het doel van het programma in vooral in het teken staat om jezelf te kunnen faciliteren met concrete kennis, technieken en strategieën om jezelf weer naar je eigen gevoel te leiden, ontspande ze meteen. ‘Uit ons gevoel vallen’, doen we namelijk allemaal en heel vaak ook.

Bregtje deelde dat zij zich in haar opvoeding vooral erg ontkend had gevoeld door haar moeder. Er was toen zij klein was, geen enkele ruimte voor haar vrolijke, uitbundige energie. Haar dromerigheid en fantasie. En als ontluikende jonge vrouw, haar nieuwsgierigheid naar sensualiteit en seks. Hier had zij nog altijd last van. En nu ze erachter was gekomen dat haar interne stem verdacht veel leek op die van haar moeder vroeger, voelde dat het tijd was om dieper te gaan in dit thema. Bregtje wil een andere stem meegeven aan haar dochters.

In het Sensual Glow groepsprogramma, leer je dat je hoofd, hart en lichaam samen kunnen werken. Alledrie hebben een grote invloed op ons liefdeswelzijn en geluk. In veel programma’s leer je je te focussen op 1 van de drie, Sensual Glow’s methodiek gelooft dat het veel effectiever is om je te richten op alle drie. Bregtje leerde een nieuwe ingang naar haar hart. Met lichaamsgerichte oefeningen kon zij nieuwe ervaringen maken in haar sensualiteit. Ervaringen die haar oude overtuigingen konden vervangen voor hele nieuwe. Ze voelde na drie maanden weer de ruimte die zij vroeger zo makkelijk voelde. De vrijheid en speelsheid. Door zichzelf vrij te maken van het beeld van haar moeder tijdens haar opvoeding, kon ze dit beeld ook laten gaan in haar relatie met haar moeder. Zo werd niet alleen haar eigenwaarde veel beter, maar ook haar relatie met haar moeder én dochter.

 

 

 

 

 

 

Jij kan succesvol  zijn in de liefde zonder dat het je zo verschrikkelijk veel moeite kost.

Leer aantrekken met je vrouwelijke super powers in plaats van veroveren en er voor te werken met je mannelijke kracht.

Sensualiteit

Fiercely Feminine. Toen ik deze woorden las, in een boek over de vrouwelijke essentie, voelde ik het tot in mijn diepste vezels. Ik bedacht mij dat dát de kracht is in mij, waar ik altijd bij zou willen kunnen komen. Sensualiteit is een energie. Een beweging. Het is presentie. Het is vrouwelijk én mannelijk in jouw eigen ideale balans. Het is je lichaam voelen. Je emoties uiten. Sensualiteit is niet alleen die ene blik en draai met je kont om tot sex te komen. Het is zo veel meer. En alleen jij kan precies voelen waaruit die kracht bestaat. Uit ervaring met zoveel vrouwen, weet ik, hoe krachtig deze energie is. Jouw seksualiteit is zoveel groter en energieker dan je nu voelt. We hebben allemaal seksueel trauma, groot of klein, het houdt ons te vaak weg van onze vrije, onbevangen beleving. Jezelf veilig kunnen maken, helen en opnieuw laten kiezen,  binnen jouw seksualiteit is één van de waardevolste vaardigheden die je kunt bezitten. En hoe bijzonder het is om vanuit die Sexual Glow te leven, kun je leren in dit programma. Het is er ook voor jou. Ik weet, doordat jij dit nu leest, dat jij er helemaal klaar voor bent om er volledig in te gaan staan.

Liefde

Een leven waarin jij jouw liefdevolle hart deelt met de mensen van wie jij houdt, is in werkelijkheid nog best uitdagend. Als je voelt dat het je niet lukt om jouw unieke, heerlijke en alles overweldigende liefde te delen met jezelf, de ander of de wereld om je heen, wordt je gefrustreerd en ongelukkig.  Hoe meer je lief kan hebben…. Hoe gelukkiger, nuttiger en vervuld je bent, dit weten we allemaal. Maar in de eerste paar keer kwetsbaar en vol goed vertrouwen ons hart te hebben geopend,  zijn we ook flink beschadigd. En is het open hart van vroeger verruild voor een dik gepantserd hart en worden voorwaarden en verwachtingen steeds belangrijker. We voelen ons vaker klem dan vrij. De grootste reden voor uitstel om hier actie op te nemen, is dat we jaren wachten tot de omstandigheden beter worden. We willen wel, maar weten niet hoe. Wachten op een ander, is niet meer van deze tijd en deze skills kun je simpelweg leren. In dit Sensual Glow programma leer je alles wat je nodig hebt om een liefdevol leven op te bouwen zonder afhankelijk te zijn van mij, je partner of je vriendinnen.

Relaties

Volledig jezelf kunnen zijn in een relatie vraagt een pot zelfliefde en -kennis en BRILJANTE communicatie skills ;-). Een kleine greep uit de wetenschap en onderzoek: Wist je dat na 7 jaar de kans heel klein is dat je fysiek nog aangetrokken voelt tot je partner? Wist je dat vrouwen na het krijgen van kinderen, vaker vrijen voor het plezier van de partner, dan voor henzelf? 40% van de mannen en 30% van de vrouwen gaan wel eens vreemd in lange relaties, zonder dit te communiceren? Niks is ons vreemd binnen Sensual Glow.

Wetenschappers over de hele wereld zijn het allemaal over eens. Levensgeluk en levensverwachting zijn direct gelinkt aan de kwaliteit van je relaties. Wij weten hoe nodig het is om je vrij te kunnen uiten in een liefdesrelatie om deze spannend, gezond en wederzijds bevredigend te houden. Je werkelijke verlangens op de kaart te zetten in de liefde op seksueel, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau is geen luxe, het is van levensbelang.

Jij bent hier niet voor niets… jij droomt dat:

 • Je je aantrekkelijk voelt

 • Je moeiteloos mee kunt bewegen met jouw vrouwelijke essentie

 • Je meer liefde en genieten kunt ontvangen

 • Iemand helemaal voor je gaat

 • Dat je meer seksualiteit ervaart in je lijf

 • Dat je jezelf in overgave verliest

 • Dat je alles uit de liefde, sex en je relatie haalt wat er in zit

 • Dat je vrij bent van meningen van anderen

 • Je je zelfverzekerd en stralend voelt

 • Dat je jouw sensualiteit overal kan inzetten om aan te trekken

Girl have we got news for you!
Dit kan jij. Al-le-maal.

De principes zijn zelfs vrij eenvoudig en écht binnen handbereik.

Kim en Joshua zijn al 17 jaar bij elkaar

Om eerlijk te zijn vond ik, Joshua, het ongelooflijk spannend dat Kim een traject ging doen bij Sensual Glow. Ik was bang dat ze tot de ontdekking zou komen, dat ze weg zou willen of dat ik niet genoeg mee kon ontwikkelen. Man, wat had ik het mis. Toen Kim begon te vertellen over haar verlangens en zich zo kwetsbaar opstelde thuis, leek er wel een dikke deken van zwaarte van ons af te vallen. Het was niet altijd makkelijk, zeker in het begin niet, toen er een hoop verdriet naar boven kwam. Maar elke maand erna werd lichter en spannender. Nu zijn we volop aan het experimenteren. Onze stoutste dromen worden werkelijkheid.

Kim en Joshua

Vera: ‘Ik ben zoveel gelukkiger’

Mijn hele relatie is veranderd. We zijn zo in beweging. We waren een moeilijk communicerend koppel, altijd gingen we op slot. Nu zijn we nu een avontuurlijk en ontdekkend koppel. Zonder het Sensual Glow groepsprogramma was dit nooit mogelijk geweest. Je kunt met Guusje overal over praten. Ze haalt alle lading weg en breekt dat waar je je jarenlang stiekem voor hebt geschaamd, in één keer open. Met zoveel liefde en humor. Ik was vergeten dat voor mij ook alles mogelijk was in de liefde. Ik was gaan geloven dat ik het niet voor elkaar kreeg. Nu weet ik, nee voel ik, dat ik het allemaal in mij heb.

Vera

‘Ik wil single zijn, mij vrij voelen en een buitengewoon leven leiden’.

Na mijn laatste relatie voelde ik mij zo tekort schieten in de liefde. Alsof iedereen er geschikt voor is, behalve ik. Na dit traject begrijp ik mijzelf zoveel beter. Ik heb helemaal geen afwijkende verlangens, zoals ik altijd heb gedacht, maar ik ben er zelf jarenlang tegenin gegaan. Ik ben sexy en lush. En ik mag naar bed met wie ik wil. Ik voel mij vrij om ja of nee te zeggen. Ben sterk en zelfverzekerder dan ooit. En zo wil ik leven. In het ritme van mijn vrouwelijkheid. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag delen met mijn dochter. Dit mag voorleven. Ik kan haar alles vertellen over haar cyclus, haar sensuele energie en hoe ze hier voor kan zorgen. Zonder dat ze daar iemand voor nodig heeft. I love being a woman.

Bregje


Ja maar……

Ik heb er de looks niet voor!

Het beleven van je innerlijke schoonheid heeft direct consequenties op je uiterlijke schoonheid. Dit programma gaat heel erg over innerlijke schoonheid en veel minder over uiterlijke schoonheid. Maar Sensual Glow stimuleert wél om je te zo te uiten, waar jij je fijn bij voelt. Het leren dragen van je innerlijke schoonheid aan de buitenkant is een hele kunst. En die kunst mag gevierd worden. Ik word steeds meer gevraagd binnen Sensual Glow om vrouwen in het traject te helpen met styling. Vrouwen die hun uiterlijk zorgvuldig afgestemd willen hebben op hun innerlijk…. en dat vind ik een fantastisch gegeven. Express yourself! En leer jezelf de toestemming geven die je nodig hebt, om je mooiste zelf te zijn.

 

Als ik dit doe, ga ik verliefd worden op een ander
Het (her)ontdekken van je sensualiteit kan een storm aan emoties doen oplaaien. En ja, dit kan ook betekenen dat je de wereld vanuit een ander perspectief gaat bekijken. Opeens is alles weer mogelijk. Opeens voelt alles weer dichtbij. Je lijf ontwaakt. Je hart is vrij. Je kunt veel beter aanvoelen wat jij wilt. De verleiding ontstaat soms om te denken dat je huidige partner helemaal niet meer past. Verliefdheid kan zomaar oplaaien. Ik weet uit ervaring bij mijzelf, dat dit een uiting is van ontwaking. De energie barst los. En stroomt de wereld in. Mijn persoonlijke en professionele ervaring is,  dat de partner thuis eigenlijk alleen maar blij is, dat je zo met jezelf bezig bent. Hij/zij ziet deze persoon heel graag, want het is helemaal weerwie jij bent. Het projecteren van vlinders, die je in jezelf ontdekt, op anderen is helemaal niet erg. Het is volkomen onschuldig en heel normaal.
Ik ben bang dat ik uit mijn leven wegloop
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
Ik kan het niet betalen
ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.  
Ik ben bang voor wat ik tegen ga komen
ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
Sisterhood? Wat betekent dat?

 

De Sensual Glow Sisterhood groep is een veilige besloten groep, waarin we delen wat ons bezighoudt. We maken gebruik van een besloten Facebookgroep als we online communiceren. Natuurlijk op de dagen zelf, verbinden we en leren we elkaar steeds beter kennen. Ervaring leert dat het als ongelooflijk waardevol wordt gezien, om te delen en van elkaar te leren.

Moet alles in de groep gedeeld worden?
Nee. Je bent geheel vrij in wat je deelt en niet. Je zult merken dat het steeds makkelijker en vervelender is om dit wél te doen. Je zult merken dat Guusje ongelooflijk open is. Of het nu over het gebruiken van Sextoys is of welke emotionele barrières zij over moest gaan om vrij te worden, ze is ongelooflijk openhartig. Delen maakt het leven zoveel meer de moeite waard. Guusje is altijd beschikbaar voor 1 op 1 contact. Je bent vrij om direct naar Guusje te mailen tijdens het hele traject.

En stel… je doet het toch?.. Hoe zou je je dan gaan voelen?

• Zelfverzekerd

Sensuele zelfverzekerdheid is wat ons, als vrouw, doet stralen. Jezelf veilig en zeker voelen in je sensualiteit is een cadeau voor jezelf. Grenzen durven uiten, zonder dat je je rot voelt. Ruimte voor jezelf nemen, zonder moeite of schuldgevoel. Vrij kunnen voelen, zonder schaamte. Elke vrouw zou hier mee bezig moeten zijn op dagelijkse basis.

• Je voelt je niet groter of kleiner dan je bent

Ken je het gevoel dat je nét niet goed hebt kunnen overbrengen hoe je je werkelijk voelt in het moment? Achteraf baal je dat je niet simpelweg ‘jezelf’ hebt kunnen zijn omdat je té gefocust was op die ander. Dit programma leert jou meer te focussen op wat je wilt brengen i.p.v. bezig te zijn met de verwachtingen van je omgeving.

• Je hebt de relatie die je wilt

De relatie vormgeven zoals jij die wilt, dat is niet iets wat we op school hebben geleerd. Logisch dus dat als we hier nooit bewust mee om zijn gegaan, dit ook niet mogelijk lijkt. Gelukkig weten wij uit ervaring dat je dit wél kunt leren. En het is veel simpeler dan het klinkt. Met de juiste tools en skills, krijg jij wat je wilt in je relatie.

• SEX

Geven

Wat breng jij in je seksleven? Hoe voel jij je als je jouw partner bemind? Hoe wil jij ervaren worden in bed? Vragen die we niet elke dag aan onszelf stellen, maar gelukkig staan we er uitgebreid bij stil binnen het groepsprogramma.

Krijgen

De meeste vrouwen weten dondersgoed wat zij willen ontvangen in bed, maar zelden krijgen zij dit ook. Als je je eigen energie verandert binnen je seksleven je ook hele andere dingen kunt gaan ontvangen?

Voelen

De cijfers liegen er niet om. Er zijn maar weinig vrouwen die zich vrij, sensueel en onbegrensd voelen tijdens het vrijen. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit met een paar oefeningen totaal veranderd. Maar ervaring leert dat na 5 maanden Sensual Glow, je een compleet andere sex beleving hebt.

• Confident in je vrouwelijkheid

Onze vrouwelijk cyclus is een leidraad voor onze hele beleving. Onze hormonen bepalen ongeveer alles. Je stemming, je energie niveau en zelfs hoe je omgaat met de liefde. Of we aantrekken of juist wat meer afstoten. Vaak weten onze partners meer van onze buien dan wij. En dat is hartstikke zonde. Want een vrouw die meebeweegt met haar natuur, is heel verleidelijk en zelfverzekerd. In welk seizoen je ook zit.

• Je bent aantrekkelijk. punt.

De vrouwelijke energie is een aantrekkelijke energie. De zijns-energie. Het is dan ook heel bijzonder om te merken dat als je hier meer mee bezig bent en je begint te landen in je vrouwelijke energie, je meer begint aan te trekken. Veel vrouwen merken het niet alleen in de liefde, maar ook in de buitenwereld. Leuke opdrachten, fijne ontmoetingen, meer zakelijk succes, diepere vriendschappen…..

• Je beheerst de principes van je vrouwelijke aantrekkelijkheid

Aantrekkingskracht zonder zelfverzekerdheid en zelfwaarde betekent nog niet heel veel. Want wie niet kan ontvangen, kan ook niks met de effecten van de aantrekkingskracht. Daarom leer jij tijdens het programma steeds beter waar je mag gaan ontvangen.

• Los van drama of controle

Om te krijgen wat je wilt, hoef je niks buiten jezelf te leggen. Gek genoeg lijkt het een stuk eenvoudiger om te verwachten van onze partners dat zij ons perfect aanvoelen dan om daar zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. Wanneer het ‘elkaar aanvoelen’ niet lekker stroomt, kan er een hoop gedoe ontstaan in de liefde. Er komt irritatie, ruzie of er wordt controle gehouden. Wel sex, geen sex, manipulatie. Onbedoeld zetten we het allemaal in om te krijgen wat we willen van elkaar. Binnen de Sensual Glow draaien we dit helemaal om. Een skill die je nooit meer zal afstaan!

Dit gaan we doen! de 5 maanden naar jouw Sensual glow

Maand 1: Sensual Glow Unraveled

In de eerste maand ga je onder leiding van Guusje, jouw eigen pad naar sensualiteit ontwerpen. Hoe wil jij je voelen? Wat staat daar nog tussen? Je leert over de vier fases van Sensualiteit: The Sensual Cycle die jou als vrouw inzicht geeft in wat jij nodig hebt om je Glow maxiaal te leven.

 • Sensualiteit in een nieuw perspectief.
 • Wat houdt jou nog tegen en nog beter: Hoe maak je je vrij?
 • Leer hoe jij je verlangens vrij kunt voelen.
 • Hoe integreer jij Sensual Glow in je dagelijks leven.

Het leven als vrouw wordt pas echt interessant als we vol kunnen genieten van ons liefdevolle hart. Sensualiteit begint dus ook met de tijd liefde en aandacht naar het hart toe te brengen. Maand 1 staat in het teken van het hart.

Maand 2: Sensual Heart Cleanse

In de tweede maand leer je door positieve controle te nemen over jouw fysieke omgeving, je jezelf makkelijker kunt laten zakken in jouw vrouwelijke flow. Door de ruimte om jou heen te declutteren en actief te vullen met jouw unieke vrouwelijkheid en sensualiteit creeër je jouw eigen Sacred Sensual Space. In deze maand gaan we ook het hart zuiveren. Dit klinkt heel spiritueel, maar dit kan ook heel concreet zijn. Onbedoeld verzamelen we oude gevoelens om ons heen in de vorm van spullen, patronen, contacten, kleding. Veel van deze gevoelens dienen ons niet meer.

 • Sensualiteit ontwaakt pas als je ruimte maakt voor je gevoelens
 • Fysiek ruimte maken is Spiritueel ruimte maken.
 • Cleansing & heart detox

In de tweede maand laten we los en maken we de weg vrij voor ons Sensuele pad.

Maand 3: Sensual Cycle

In de vierde maand leer je alles over jouw hormoon cyclus. Dit is hoe wij als vrouw bedraad zijn. Mocht je door omstandigheden geen hormonale cyclus meer hebben, is dit toch heel relevant. Want ons ritme blijft hetzelfde. Je kunt dan alle kennis van deze maand inzetten op het ritme van de maan.

 • Hormonen bepalen voor een groot deel jouw sensualiteits-gevoel.
 • Leer wat je nodig hebt in de vier fases van jouw cyclus om je geluksgevoel te verhogen.
 • Leer op een simpele manier hoe jij je agenda kunt aanpassen aan jouw energie niveau.
 • Leer hoe sensualiteit en vrouwelijkheid in directe relatie staat met creativiteit.

Hormonen, we praten er niet gemakkelijk over. Terwijl ze zo van invloed zijn op het hele leven én het sensuele geluk als vrouw. In deze maand duiken we er diep in en laten de kennis nooit meer gaan!

Maand 4: Sensual Body

Hoe ontdek je jezelf? Hoe verhoog jij je fysieke gevoeligheid? Waar zitten al jouw spots? Hoe is jouw MIND met jouw BODY verbonden en hoe blijf je emotioneel present bij je lichaam als je je sensualiteit verdiept?

 • Leer je sensuele & seksuele zelf kennen.
 • Leer wat jij als sensuele vrouw nodig hebt in je dagelijks leven.
 • Leer hoe je je lijf sensueel ontwaakt, seksueel verzorgt en hier blijvend ruimte voor maakt.
 • Leer hoe je jezelf opent en vrij beweegt binnen jouw seksualiteit.

Vrouwen zijn sensuele magische wezens. Wanneer je eenmaal doorhebt hoeveel mogelijkheden er zijn om jezelf te ontwaken in jouw eigen unieke sensualiteit, zul je nooit meer terug gaan naar de verdoofde staat van zijn, die we allemaal maar al te goed kennen. Leer hoe je je keer op keer opent voor jezelf zodat jij altijd weer in kan tappen op je eigen seksuele bron.

Maand 5: Sensual Glow Relationships

Hoe verbind jij je als Sensuele vrouw in de liefde? Hoe speel je het spel van verleiding? Hoe maak je van de Liefde een Lust?

 • Leer sensuele zelf kennen in een liefdesrelatie
 • Leer wat jij als senuele vrouw nodig hebt in de liefde en leer ook hoe je dit kan ontvangen van jouw partner.
 • Magie is iets wat je zelf meebrengt in een relatie, we gaan er deze maand er vol in.
 • Sex kan alles zijn, wanneer je maar verbonden bent met jezelf en de ander. Leer er alles over.

Vrouwen hebben meer nodig dan een paar in de maand keer vlug bij elkaar klaarkomen. Wist je dat we zelf ons hele ‘zin in sex met de ander’ kunnen verliezen als we niet zorgen voor wat we nodig hebben in ons seksualiteitsgevoel? Leer hoe je jouw verlangens weer blijvend aanwakkert in je (toekomstige) liefdesrelatie en beleeft in jouw dagelijkse leven. Ja! Ook als jullie heel druk zijn! Maand 5 is ‘Ritual Month’ (theorie & met kleding aan). Dit geeft jou alle basis mee die je nodig hebt, om thuis verder te experimenteren.

BONUS: JADE EGG COACHING

Het Jade ei heeft een speciaal plekje in het hart van Sensual Glow. Al jaren werk ik zelf met het ei en het heeft mij zoveel opgeleverd. Sinds wij het werken met het jade ei, ook in ons programma’s hebben opgenomen, merken we pas echt wat de positieve impact is. Sterkere spieren, meer lichaamsgevoeligheid, minder oud trauma, meer juicy-ness, diepere zelf en lichaamsliefde, een positieve body-image….

 • Toegang tot de online Jade training van Sensual Glow.
 • Begeleiding en coaching door Guusje in de besloten Facebook groep van dit groepsprogramma.
 • Natuurlijk een prachtig Nephrite Jade Egg

En al je ervaringen zul je kunnen delen in de Sisterhood groep, waar jij deel uit van maakt. Wat een ongelooflijke aanvulling is op de hele training. Samen delen over sensualiteit en seksualiteit op een hele unieke manier. Once in a life time…..

Het groepsprogramma komt in 2 smaken

We bieden twee varianten van het groepsprogramma aan: 1. “Live” vijf hele dagen direct contact op een prachtige locatie in Delft. Alle kennis is voelbaar en deelbaar. 2. “Online” Op veler verzoek hebben we ook een variant ontwikkelt van het programma dat je vanuit de veiligheid van je eigen huis kunt volgen. In deze variant van het programma volg je 5 keer een … live op zondag. krijg je elke maand 2 … en elke maand 1x …

Reserveer nu je plekje!

Beide programma’s lopen van April tot en met Juli. Je bent voor de zomervakantie klaar.

Online groepsprogramma:

– 5 Maanden Intensieve begeleiding door Guusje. De 5 maanden zijn opgedeeld in 5 Modules.

 

– 5 online trainingen waarin de Sensual Glow kennisoverdracht centraal staat.
Deze trainingen zijn 3-4 uur per keer.

 

– 8 online interactieve sessies voor verdieping in de wekelijkse opdrachten.
Deze interactieve sessies duren 2 uur per keer. Deze sessies zijn bedoeld om met elkaar te delen, vragen te stellen en om te verdiepen in de opdrachten. Extra uitleg en tijd om met elkaar door te brengen.

 

– 4 online Sensual Glow Ritual workshops.
De Sensual Glow Sisterhood workshops zijn al jaren het fundament van Sensual Glow. We gaan dieper in op rituelen. De workshops zullen perfect passen bij het thema van de maand.

 

– Sisterhood Bonding Sessions.
Het vormen van een Sisterhood is uitdagend, geweldig en spannend tegelijk. Niks is zo fijn voor een vrouw om naast haar dagelijks leven een Sister te hebben waar je mee kunt delen. Sensual Glow werkt al jaren met de kracht van Sisters. En in dit programma is dit los van alle kennis die je opdoet een absolute bonus. Je wordt gekoppeld aan een Sister waar je al de Sisterhood rituelen mee oefent.

 

– Toegang tot exclusieve Facebook groep om te delen met elkaar.

 

–  PDF e-books & werkboeken.

 

– Mocht je een keer niet live bij de sessies kunnen zijn, is dit geen probleem. Er worden overal opnames van gemaakt. Zodat je niks mist.

 

 

Dit alles kost je 430 euro per maand

(5 maandelijkse termijnen van 430 euro inclusief btw)

 

“Het is alsof ik een andere wereld in gestapt ben, sinds ik het groepsprogramma heb gevolgd. Ik voel mij heerlijk in mijn lichaam, kan goed voor mijzelf zorgen. Ik weet veel beter wat ik nodig heb en kan dit ook nog duidelijk maken naar mijn man. Dit is de beste beslissing ooit geweest. ik voel mij vrouwelijker dan ooit.”

 

BONUS:

Eenmalig gratis “Jade Egg Training” twv 300,-

Gratis Jade ei twv 75,-

Live groepsprogramma:

– 5 Live zondagen waarin we alle kennis behandelen in de ochtenden.
In de middag is er ruimte gemaakt voor coaching.
Tijdens deze middagen duiken we dieper en zinken we in de thema’s die in jouw leven spelen.  (8 april, 29 april, 27 mei, 24 juni en 15 juli). Van 9:30 tot 17:00.

 

– De dag zijn lush, vol en luxe. Ze worden gegeven in Delft. In de praktijk ruimte van Guusje. Ook de lunches zijn een echte verwennerij.

 

 – 5 Maanden Intensieve begeleiding door Guusje. De 5 maanden zijn opgedeeld in 5 Modules.

 

– 4 online interactieve sessies voor verdieping in de wekelijkse opdrachten.
Deze interactieve sessies duren 2 uur per keer. Deze sessies zijn bedoeld om met elkaar te delen, vragen te stellen en om te verdiepen in de opdrachten. Extra uitleg en tijd om met elkaar door te brengen.

 

– 2 online Sensual Glow Ritual workshops.
De Sensual Glow Sisterhood workshops zijn al jaren het fundament van Sensual Glow. We gaan dieper in op rituelen. De workshops zullen perfect passen bij het thema van de maand.

 

– Sisterhood Bonding Sessions.
Het vormen van een Sisterhood is uitdagend, geweldig en spannend tegelijk. Niks is zo fijn voor een vrouw om naast haar dagelijks leven een Sister te hebben waar je mee kunt delen. Sensual Glow werkt al jaren met de kracht van Sisters. En in dit programma is dit los van alle kennis die je opdoet een absolute bonus. Je wordt gekoppeld aan een Sister waar je al de Sisterhood rituelen mee oefent.

 

– Toegang tot exclusieve Facebook groep om te delen met elkaar.

 

– PDF e-books & werkboeken.

 

– Mocht je niet live bij de online sessies kunnen zijn, is dit geen probleem. Er worden overal opnames van gemaakt. Zodat je niks mist. De live dagen kunnen natuurlijk niet opgenomen worden.

Dit alles kost je 600 euro per maand

(5 maandelijkse termijnen van 600 euro inclusief btw)

 

“Ik wist niet wat mij te wachten stond. Ik wilde meer leven naar mijn eigen ritme. Dat het zoveel zou brengen, had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb mijn verdriet kunnen doorleven, mijn oude patronen kunnen loslaten en voel mij authentieker, vrijer en sterker dan ooit. Ik kan nu zelf alle beslissingen nemen die goed zijn voor mij, omdat ik eindelijk weet wat ik écht nodig heb om voluit te leven. Mijn leven is vol sensualiteit en juicy-ness. En ik heb er niemand voor nodig”

BONUS:

Eenmalig gratis “Jade Egg Training” twv 300,-

Gratis Jade ei twv 75,-

Vul in en je doet mee!