Hi Beauties,

 

Een paar kleine dingetjes voordat je verder gaat:

1. Privacy: Niemand anders dan ik leest deze aanvraag! Ik begrijp heel goed dat deze moeilijke of gevoelige informatie kan bevatten. De informatie wordt niet opgeslagen op de site en wordt verwijderd als we niet samen zullen werken.

2. Prijzen: Coaching is niet goedkoop. Mijn individuele trajecten starten vanaf 2750 euro. Ik heb maar een beperkt aantal coaching plekken beschikbaar.

3. Druk: Het komt regelmatig voor dat ik vol geboekt zit. Ik hou echter altijd plekjes vrij voor spoedgevallen en mensen met een “high-profile”. klik hier voor een link naar dit formulier.

Neem even de tijd om de volgende vragen te beantwoorden. Ben zo eerlijk en grondig als mogelijk. Als ik denk dat we een goede match zouden zijn dan is een 15 minuten gesprek de volgende stap.

Ik beantwoord dit bericht sowieso binnen 48 uur zelf. Als je na 48 uur nog niks gehoord hebt aarzel dan niet om me een berichtje te sturen om te controleren of ik je bericht gekregen heb.

 

Liefs

Guusje

Couple Coaching Inquiry form

Naar welke manier van werken met mij gaat je voorkeur uit?

Hoe zou je jullie relatie op dit moment typeren?

1 + 1 =

Get your Glow right now!

Vul je gegevens in en we sturen gelijk een bergje met Sensual Glow jouw kant op...

You have Successfully Subscribed!

Vul je maildres in en ik stuur je direct de Sacred Sexuality Chakra Guide in je mailbox!

En als bonus hou ik je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen Sensual Glow.

Het is gelukt! Je krijgt zo een mail in je inbox met de download link voor de Sacred Sexual Chakra Guide. Dank je voor het inschrijven