Hi Beauty,

Je hebt gekozen om contact op te nemen over een traject uit het zicht of je hebt grote haast. Voor mensen met een hoog profiel bied ik verschillende extra opties zoals coaching bij jou thuis.

Een paar kleine dingetjes voordat je verder gaat:

1. Privacy: Niemand anders dan ik leest deze aanvraag! Ik begrijp heel goed dat deze moeilijke of gevoelige informatie kan bevatten. De informatie wordt niet opgeslagen op de site en wordt verwijderd als we niet samen zullen werken.

2. Prijzen: Coaching is niet goedkoop. Mijn individuele trajecten starten vanaf 2750 euro. Ik heb maar een beperkt aantal coaching plekken beschikbaar.

3. Druk: Het komt regelmatig voor dat ik vol geboekt zit. Ik hou echter altijd plekjes vrij voor spoedgevallen en mensen met een “high-profile”.

Neem even de tijd om de volgende vragen te beantwoorden. Ben zo eerlijk en grondig als mogelijk. Als ik denk dat we een goede match zouden zijn dan is een 15 minuten gesprek de volgende stap.

Ik beantwoord dit bericht sowieso binnen 48 uur zelf. Als je na 48 uur nog niks gehoord hebt aarzel dan niet om me een berichtje te sturen om te controleren of ik je bericht gekregen heb.

 

Liefs

Guusje

Coaching for high profiles
and mensen met haast
Inquiry form

Naar welke manier van werken met mij gaat je voorkeur uit?

Heb je op dit moment een relatie of niet?

12 + 7 =