Train je Yoni

En krijg alles wat ze je te bieden heeft

en oh boy…. is dat VEEL!

❤️ Meer gevoeligheid en sensatie

❤️ Intensere orgasmes

❤️ Sterkere spieren

❤️ Betere connectie tussen Mind & Body

Het geheim dat wij delen…

Artsen, fysiotherapeuten en verloskundigen zijn het er allemaal over eens: Getrainde bekkenbodemspieren maken alle verschil voor de seksuele beleving van een vrouw. Het is dan ook opmerkelijk dat we alleen over het bekkengebied leren wanneer je een kindje verwacht of je problemen ervaart in dit gebied. Terwijl er zoveel sensuele magie verborgen ligt in dit bijzondere gebied.

Wereldwijd zijn er duizenden vrouwen die trainen met het Jade Ei. En dat is niet voor niks. Het juist trainen met Jade ei geeft de mogelijkheid om oude trauma’s te verwerken, sensuele energie te ontwaken en een gezond, sterk bekkenbodem te ontwikkelen.

*De training bevat een Jade ei

Als jouw Yoni je niet brengt wat jij wilt


dan ben je het aan jezelf verplicht om verder te onderzoeken

Moeite met klaarkomen

Onderzoek wijst uit dat sterke bekkenbodemspieren bijdragen aan een intensiever orgasme. Maar dat is niet het enige wat telt. De fijnste orgasmes komen voort uit de sensatie van uitbreidend genot en de mogelijkheid die je voelt om in volle overgave te gaan aan het moment. Onze drukke, doelgerichte levensstijl, leert ons precies het tegenovergestelde te doen. We zijn gedurende de dag altijd alert, wakker en in ons hoofd. De overgang van de hectiek van de dag naar een ‘ik drijf op 1000 wolken orgasme’ is groot en heeft bij de meeste van ons, oprechte liefde en aandacht nodig.

Gevoel tekort te schieten als minnares

Talloze vrouwen die bij mij komen in de praktijk, vertellen mij erover. ‘Ik schiet te kort, want echt veel voelen, doe ik niet bij het vrijen. Ik blijf in mijn hoofd. Kom niet in mijn lijf. En ik heb niet het plezier dat ik er ooit in had’.  Het zou mijn hart breken als dit onderwerp, wat vaak zoveel schaamte oproept, een taboe blijft onder ons vrouwen. We willen het zo goed doen. Altijd. En geven zoveel. Het is belangrijk dat we onszelf expert maken van ons eigen lichaam, zodat we dit mee kunnen brengen naar ons liefdesleven.

Urine verlies

3 kindjes in 4,5 jaar. En op mijn fysieke dieptepunt…. 7 urine infecties in 1 jaar. En daarbij….  is mijn nies zo hard dat de buren het kunnen horen. Yep. Ik weet hoe ongelooflijk vervelend het is, om niet die controle te hebben over je bekkenbodemspieren in momenten dat je dit wel heel graag wilt. Er is veel aandacht  voor ons bekken als het gaat om bevallingen maar aandacht voor de spiergroep in periode erna (langer dan de standaard 6 weken) of als er milde problemen zijn, is er nauwelijks. Terwijl er zoveel zelf thuis is te doen aan training.

Gevoelsarm en uit contact

Als holistisch sex coach, betrek ik altijd het grotere geheel in het pad naar meer gevoel in je seksuele centra. Is er opgeslagen trauma? Zijn er blokkades? Zitten er overtuigingen die je vastzetten? Jezelf veilig voelen in je lichaam is een must voor meer Bliss! Door op een zachte en liefdevolle manier los te laten wat bij het verleden hoort, beweeg je door oude emoties heen en ontdek je nieuwe manieren van ontdekken.

Anders genieten

Meer doen met je seksuele energie is een HUGE topic onder vrouwen. Hoe kun je er voor zorgen dat je sex minder orgasme  en meer op genieten gericht is. Krijgen wat je verlangt in bed, heeft een grotere kans van slagen als je zelf heel goed weet wat je lekker vindt. Ervaring doe je niet alleen op met een ander, maar juist met jezelf.

Na het krijgen van je kindje(s)

De geboorte van een kind heeft impact op ons hele leven, alle aandacht gaat uit naar het kleintje. In het begin is dat ook helemaal logisch en prima, maar het kan zijn dat je na een bepaalde periode ontdekt dat ‘de zin in sex’ niet hetzelfde voelt als daarvoor. Alsof je lijf helemaal in beslag is genomen door de baby. Jezelf weer vinden als sensuele vrouw, met een krachtig bekken gebied, dat is mogelijk.

Guusje Wannet
Holistic Sex, love and relationship coach

Voor Guusje, Sensual Glow coach en teacher, is sensualiteit en seksualiteit een eindeloze inspiratie bron. In haar praktijk, begeleidt zij al jaren vrouwen naar meer sensuele en seksuele verdieping. En coacht ze koppels naar meer liefdesgeluk en seksuele inspiratie. Guusje is ooit begonnen als sociotherapeut in de kinderpsychiatrie en specialiseerde zich verder als familiecoach en methodiek trainer. Toen ze, jaren geleden, de liefde van haar leven tegenkwam en haar hart achterna ging, opende er een nieuwe wereld voor haar. Ze ontdekte haar vrouwelijke kracht en omarmde haar Sensual Radiant Nature. Ze besloot haar oude kennis en vaardigheden te bundelen met haar nieuwe ontdekkingen en Sensual Glow werd geboren.

Guusje: …..’Ik werd verliefd op de wereld van de holistische seks en ontdekte dat ik mijn oude trauma’s kon helen, zodat ook ik, die ooit te maken had met seksueel geweld, eindelijk echt kon gaan genieten van mijn seksualiteit. Toen ik de magie van mijn eigen lijf  en vrouwelijke energie ontdekte, besloot ik mij direct bij te scholen. De kracht van onze vrouwelijke energie, daar moeten zo veel mogelijk vrouwen over weten. Het geheim van sensualiteit en goede seks ligt niet bij het hebben van een goede lover, de sleutel ligt in jezelf….’

Guusje is o.a. gecertificeerd relatie- en liefdescoach én studeert momenteel aan de Tantric Institute for integrated Sexuality.

Waarom kiest een Relatie, liefde- en sex coach voor het werken met een jade ei?

Als coach ben ik altijd gericht op datgene wat jou in beweging kan brengen naar hetgeen wat jij het liefste verlangt in jezelf. Of dit nu een gevoeliger lichaam en rijkere seksuele beleving is, een vrijer hoofd met meer overgave of je wilt leren om jezelf door een traumatische gebeurtenis heen te bewegen. Het fijnste is als je daar zelfstandig mee aan de slag kunt. In je eigen tijd.

Uit ervaring blijkt dat de meeste vrouwen moeite hebben met het ‘in je lijf komen’, niet alleen tijdens het vrijen, maar ook in het dagelijks bestaan. We over-denken, over-analyseren en staan weinig in contact met ons lichaam. Laat staan in contact met de taal die ons lichaam spreekt.

Toen ik zelf jaren geleden begon te werken met het Jade ei, ontdekte ik dat goede gerichte oefeningen, je een directe toegang brengen naar je sensuele centrum brengen. Doordat je leert over je ademhaling, focus én spierkracht kun je zelf jouw sensuele energie in gang zetten. Elke dag weer!

Ik vond vroeger niks is zo erg als ervaren dat sensualiteit en je goed voelen in je seksualiteit blijkbaar voor een ander wél is weggelegd, maar jij…. jij kan er nét niet bij. Met de Jade ei training heb jij de sleutel in handen.

“Ik heb het getest want ik was… ehh…. sceptisch, maar de training gaf me zo veel meer heling die ik nodig had, dit had ik niet gedacht”


Patricia, 35 jaar

Wat zeggen artsen er over?

Sensual Glow baseert haar methodes op een stukje wetenschap, op een stukje tantrische visie en op de Taoïstische gebruiken. Met grote zorgvuldigheid.

Het Jade ei heeft een zweverige reputatie en dat is geheel onterecht. Het oefenen met kegel, Ben Wa of Geisha balletjes wordt sinds jaar en dag aangeraden door bekkenbodem specialisten, gynaecologen en fysiotherapeuten. Het werken met het Jade ei is voor de bekkenbodemspier niet anders. Je traint door met het Jade eitje rond te lopen, te sporten of gerichte oefeningen te doen. Precies zoals je doet met Kegel oefeningen.

Waarom ik gekozen heb voor het Jade ei, ligt in de magie die in deze steen ligt. Ze is donkergroen en prachtig om te zien. Heel wat charmanter dan een siliconen balletje. Nephite Jade is een helende steen en schijnt een positief effect te hebben op je huid, je bloedcirculatie en celvernieuwing. Ook heeft zij een positieve werking op je nieren (Nephrite = Nephros = Nier). In de Chinese cultuur is Nephrite Jade ‘De steen van de Hemel’. De steen heeft een hoge dichtheid, is niet poreus en heel veilig en hygiënisch in gebruik.

Ik word altijd ongelooflijk blij als ik mij verdiep in dit onderwerp. Je kunt veel informatie vinden over het bekkenbodem.

Goedele heeft gelukkig ook een mening over bekkenbodemspier trainingen. Een onderdeel van de Sensual Glow Jade ei training

Sensual Glow’s
Jade ei training
Leef je Sensuele potentieel!

Veilig, Persoonlijk en vooral…. het werkt!

of je geld terug

  • Veilig en hygienisch
  • Ontwikkeld met een controle groep
  • 3 dagen geld terug garantie
  • Op basis van de unieke, bewezen Senusal Glow methode

Veelgestelde vragen

Je bent niet alleen in je vragen, je onzekerheden. De aard van het onderwerp maakt dat er weinig gesproken wordt over deze dingen. Hierdoor is er de indruk dat jouw problemen of wensen ook weinig voorkomen. Niets in minder waar! Gelukkig is er nu de Sensual Glow methode die het je makkelijk maakt om er wat aan te doen. We weten waar je het over hebt! We hebben het zelf ook ervaren! En weet je wat nu zo fijn is?… Wij hebben het werk voor je gedaan! Wij hebben meters boeken gelezen, zijn de wereld over gereisd naar Guru’s, teachers en leraren. Dat hoef jij nu niet meer te doen.

Krijg ik een Jade ei als ik bestel?

Ja! Je krijgt een jade ei opgestuurd. De eerste module van de training kan je ook prima zonder eitje doen dus je kan gelijk beginnen!

Hoe werkt het?

 

In de Jade ei training staat alles wat je nodig hebt om meteen te starten. Zelfs zijn er oefeningen die je kunt doen, terwijl het eitje naar jou onderweg is. De training bestaat uit video’s, audio’s en stukken tekst ter informatie. Alle oefeningen zijn zo ontworpen dat je ze zelf kunt uitbreiden, kun mixen en aanpassen. Of je nu veel of weinig tijd hebt, deze training past altijd.

 

Hoe groot is het Jade Ei?

Het ei waar Sensual Glow mee werk is een medium grootte. Dat is 42 mm hoog en 30 mm breed. Dit betekent dat het eitje misschien net te klein is voor als je net bevallen bent, en misschien te groot als je heel advanced bent. Ikzelf heb super sterke spieren en train nog steeds met dit eitje.

 

Wat is het verschil tussen Kegel exercises en Sensual glow's Jade ei training

Kegel oefeningen zijn alleen gericht op het trainen van je bekkenbodem spieren. Sensual Glow’s jade ei oefeningen zijn ook gericht op de cultivering van je seksuele energie, het bewegen door oude emoties, het voelen van je Body – Mind connectie en op je hele sensuele welzijn. Het is dus veel meer dan het trainen van je spieren.

 

Ik heb seksueel trauma, kan ik ook trainen?

Sensual Glow’s coachingspraktijk is natuurlijk uitgerust op het verwerken van trauma tot op een zeker niveau. Zo is het met deze training ook. Mocht je meer willen onderzoeken rondom je trauma, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

 

Kan het eitje kwijtraken?

Het is anatomisch onmogelijk om het eitje kwijt te raken in de buikholte. Ik adviseer om een touwtje te gebruiken bij de training. Mocht je het touwtje kwijtraken, dan kun je met duim en wijsvinger en een beetje druk, het eitje pakken. Het komt zelden voor dat het eitje ergens in een holletje komt te zitten, maar ook dan komt het eitje er altijd weer uit met wat beweging en geduld.

Ik heb moeite met het krijgen van een orgasme, is deze training wat voor mij?

JA! JA! JA! Als je wilt transformeren in je orgasme beleving is deze training een perfecte aanvulling. Ook als je wilt experimenteren met multi orgasmes of full body orgasmes is deze training een aanrader.

Sensual Glow Garantie

Jouw Yoni, of je geld terug!

Wij weten niet alleen dat onze Jade ei training werkt, we geloven er ook nog eens in. Omdat we zoveel mogelijk vrouwen willen helpen, ook de twijfelaars, bieden we een ijzeren garantie. Als deze training niet voor jou geschikt blijkt dan krijg je je geld terug. Simpel.

❤️  Train je Yoni

❤️  Geniet meer

❤️  Geld terug garantie