Ik ga nooit meer terug. Ik ben de deur doorgegaan. Ik zal altijd ruimte maken voor mijn gevoel. Waar dan ook. Met wie dan ook.

Esther, 38


Be your own kind of Sensual

Word de zelfbewuste, vrij voelende vrouw die je eigenlijk bent!

Meer vrouwelijkheid

Onze vrouwelijke kwaliteiten worden vaak ondergesneeuwd door ons doelgerichte en efficiënt ingerichte dagelijkse agenda. En als je dan de tijd hebt, wat betekent het dan om in je vrouwelijke flow te zitten? Vrouw zijn is leven in cycli, met een open hart en een ontwikkelde intuïtie.

Meer leven naar je gevoel

Meer verbinding met mijn gevoel. Dat is eerstgenoemde verlangen van veel vrouwen die bij ons in coaching komen. Het hart sluit zich als we haar niet met aandacht, liefde en zorg open houden. Kleine en grote trauma’s zorgen ervoor dat we met een pantser de wereld van de liefde in treden. Het vereist ook wel wat dapperheid om de laagjes bubblewrap er voorzichtig af te halen.

Meer lol

Een vrouw die te veel in haar mannelijke energie is terechtgekomen om welke reden dan ook, kan moeite hebben om zich te laten gaan. Alsof je jezelf heel serieus moet nemen omdat je anders niet goed duidelijk krijgt aan de wereld dat je grenzen moet bewaken. Wanneer jij aan de slag gaat met jouw Sensual Glow, komt er meer lol en plezier in je leven.

Meer sensualiteit

Sensualiteit betekent binnen Sensual Glow de kunst van het leven met open zintuigen. Het vol kunnen ruiken, proeven, voelen, horen en zien van het leven. Open kunnen staan voor datgene wat voor jou belangrijk is om te ervaren en beleven. Meer zijn in je lijf en zo af en toe lekker uit het hoofd.

Meer verbinding met jezelf

Verbinden met jezelf wordt pas echt mogelijk wanneer je daf en toe eens flink op onderzoek uit gaat. Coaching is hier een perfecte tool voor! Een liefdevolle spiegel, inzicht in je patronen en blinde vlekken. Wist je dat bijna elke succesvolle vrouw in balans met zichzelf wel eens een coach heeft gehad? Je mannelijke kanten mogen de vrouw in jou lekker in jouw zachte kracht zetten.

Meer luchtigheid

Luchtigheid heeft alles te maken met zelfvertrouwen. Angst staat vaak in de weg van luchtig kunnen zijn. Wanneer je leert om minder vanuit angst te leven en meer uit vertrouwen, zul je meteen merken dat je je niet zo druk meer hoeft te maken om dingen….. die er gewoon eigenlijk niks toe doen! Zo krijg je direct meer ruimte voor jezelf en je eigen gevoel!

Meer overgave

Overgave. De sleutel naar extase. Overgave is vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en een ander. Geven is voor veel vrouwen niet moeilijk. Maar om met een open hart te ontvangen, dat is een echte kunst. Gelukkig hebben wij talloze oefeningen om ook jou te leren genieten van de extase die het leven kan zijn!

Meer Sexiness

Aantrekkelijk zijn is niet altijd even simpel. Want wat moet je doen als je dingen daadwerkelijk begint aan te trekken? Wat doe je als er met je geflirt wordt? Als je lekker gevonden wordt? Veel vrouwen trekken zich meteen weer keihard terug als er reactie komt op de sensuale vrouwelijke flow. Geeft niks hoor. Die herkennen wij maar al te goed. Wij weten wat je moet doen!

Minder controle

Herken je het soms bij jezelf? Dat je je man op zijn kop geeft omdat hij jouw plannen door de war schopt omdat hij niet spontaan heeft gedaan wat jij van hem had verwacht? Wij herkennen dit wel hoor! En gelukkig besluiten wij daarna elke keer weer om niet de moeder van onze man te worden. En herstellen onze relaxte flow. Get on board! He will love you for this!!!

Sensual Glow is wat voor jou als je je vrouwelijkheid en sensualiteit niet beleeft zoals je het wil beleven

De 7 stappen van Sensual Glow verzekeren jou van succes

Na dit programma ben je in staat om diepere verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Je wordt gelukkiger. Je leert skills en tools om je vrijer te bewegen door je eigen sensualiteit. Je leert mee te bewegen met je natuurlijk vrouwelijke zijn. Daardoor wordt het makkelijker een diepe en liefdevolle verbinding aan je gaan met jezelf en met degene van wie je houdt. Klinkt indrukwekkend he?! Wij GEGARANDEREN jou dat je ongekend zal groeien!.

De basis

Met alles wie jij bent…..

De vrouw die jij bent. Nee, niet wie jij denkt dat je bent. Maar wie jij voelt dat je bent. Wat houdt je tegen om je je te voelen zoals je je eigenlijk al lang wilt voelen? Een plan maken voor hoe je je op dagelijkse basis wilt voelen naar aanleiding van wie je bent, is verhelderend, geweldig vernieuwend en uit ervaring kan ik je vertellen, het werkt het beste als je dit doet met een coach. Het is namelijk niet voor niks dat het je zelf niet goed lukt. Dit heeft niks te maken met wilskracht of intelligentie. Iedereen zit nu eenmaal in zijn eigen denkvijvertje. En soms hebben we wat extra’s nodig om van deze vijver een rivier te maken. Denk nog even aan de thema’s van Sensual Glow: Vrouwelijkheid, Sensualiteit, Zachte kracht, Overgave…. en vraag je af of jij hierin jouw volle potentieel leeft?

De opbouw

Met alles wat jij doet….

We leven allemaal in patronen en routines. Wist je dat veel patronen al jaren bij ons zijn? Soms is het totaal niet inzichtelijk voor jezelf dat je vastzit in gedachten die stammen uit jouw kindertijd. Onbedoeld houden die patronen in stand die jou op geen enkele wijze meer dienen. Dus na het plan: Hoe wil jij je voelen? Gaan we aan de slag met wat jij hiervoor gaat doen. Ervaring leert dat sommige ‘doens’ heel makkelijk zijn om te keren. Je plant bijvoorbeeld netjes tijd voor jezelf. Je doet je yoga en eet gezonde voeding. Binnen Sensual Glow prijzen wij dit natuurlijk zeer! Ook wij hebben een gezonde levensstijl, maar we gaan nu voor die extra mile… Ruimte voor jezelf nemen is niet voldoende, we gaan de invulling van die ruimte ontwerpen. Wat wakkert jou Sensueel aan? Waar ligt jouw vuur verborgen?

De borging

Met alles wat jij wilt zijn….

Je hoort vaak de zin: Je bent perfect zoals je bent. En daar geloven we binnen Sensual Glow ook heilig in. Maar dat wil niet zeggen dat je met dat perfecte zijn, niet een enorme persoonlijke groei kunt realiseren! Sensualiteit, liefde, vrouwelijkheid…. we kunnen jaren zoet zijn met onze ontwikkeling die verdieping in deze topics brengen. We mikken dan ook hoog! Wil jij een open hart? Wil jij meer zelfvertrouwen? Een lijfbeleving die jou naar extase brengt? Een leven waarin je ook kunt kiezen voor overgave? Heerlijke sex? Multi orgasmes? Liefdesrituelen die jou en je lief zelf kunnen ontwerpen? Wat het ook is waar je nu van droomt, maar niet kunt voelen in je hart. Het is er ook voor jou.

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

[et_pb_popup_builder popup_source=”content_editor” divi_layout=”845″ trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ _builder_version=”3.0.63″ trigger_text_font_size=”23″ trigger_text_text_color=”#ffffff” background_color=”#f92222″ global_module=”1019″ saved_tabs=”all”]

<p style=”text-align: center;”>Als je contact met ons opneemt <br />geven we je zo snel mogelijk antwoord.<br />Dat lukt meestal dezelfde dag nog <br />maar altijd binnen 24 uur.</p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://m.me/juniperLove.abeautifullife/”><img class=”aligncenter wp-image-407″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/06/sensual-glow-message-us-on-facebook.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”tel:0620625337″><img class=”aligncenter wp-image-554″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/05/sensual-glow-bel-ons-rechtsreeks.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://sensualglow.nl/contact/#contactformulier”><img class=”aligncenter wp-image-952″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sensual-Glow-stuur-ons-een-bericht.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>

[/et_pb_popup_builder]

Guusje, Sensual glow coach

Mijn grote passie in het leven is om met een liefdevol hart, gevuld met vertrouwen, vanuit mijn puurste zelf, te geven en delen aan de mensen van wie ik hou.
Lukt dit mij altijd?

Hell no! Maar ik maak wel elke dag de keus om naar mijzelf terug te keren. Om elke dag te zien als een nieuw moment, waarin ik kan kiezen hoe ik mij wil voelen. Wat ik kan doen om de wereld een beetje meer te vullen met liefde. En om mijzelf uit te dagen om te groeien en bloeien in de vrouw die ik ben.

Mijn drie fases van werkgeluk:
Ik begon mijn reis toen ik afgestudeerd was als Sociotherapeut in de kinder en jeugdpsychiatrie. Ik was kennis gedreven. Ik slurpte alle informatie in mij op. Ik las elk boek, volgde elke training en deed diverse interne opleidingen. Ik werd gezinscoach. Daarna trainer van vernieuwende behandelmethodieken voor collega’s in de psychiatrie en werkte aan bijzondere projecten binnen de diverse afdelingen. Mijn hersenen maakte overuren. Ik genoot er ongelooflijk van.

Er kwam een kans om in Engeland te gaan wonen. De avonturier in mij werd wakker en greep de kans met beide handen aan. Ik trokde stoute schoenen aan en deed toelating om aan de Universiteit van Southampton te gaan studeren. Een kunst opleiding. Een beetje verbaasd was ik wel, toen ik werd toegelaten. De wereld van het doen. Onwennig en onzeker stapte ik de eerste dag in het grote glazen gebouw naar binnen. Maar de magie van de kunstwereld verwamde mijn hart meteen. Al snel voelde mij als een vis in het water. Met horten en stoten leerde ik steeds meer het conceptuele idee wat het leven kan zijn te voelen. Ik stapte voor het eerst uit mijn hoofd, mijn hart en ziel in.

Terug in Nederland en inmiddels mama van drie kinderen, werd ik manager in het bedrijfleven. Als heel snel voelde ik mij opgesloten en gevangen. Ik besloot met mijn grote liefde Jan Willem op vakantie te gaan om opnieuw te kiezen. In het Magische Bali, toen de zon op mijn huid scheen en genoot van de mango’s die aan de bomen hingen, deed ik precies dat. Vrouwelijkheid. Liefde. Relaties. Mijn lijf tintelde, mijn hart maakte een sprongetje en mijn ziel vervuld. Eindelijk kwam alles samen. Ervaren en beleven met je hoofd, je hart, je lijf en je ziel. Dat is waar Sensual Glow voor staat. Ik volgde weer nieuwe opleidingen (Relatie coaching. tantric & integrated sexuality coach) en trainingen en opende, mijn inmiddels bloeiende, coachingspraktijk.

[et_pb_popup_builder popup_source=”content_editor” divi_layout=”845″ trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ _builder_version=”3.0.63″ trigger_text_font_size=”23″ trigger_text_text_color=”#ffffff” background_color=”#f92222″ global_module=”1019″ saved_tabs=”all”]

<p style=”text-align: center;”>Als je contact met ons opneemt <br />geven we je zo snel mogelijk antwoord.<br />Dat lukt meestal dezelfde dag nog <br />maar altijd binnen 24 uur.</p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://m.me/juniperLove.abeautifullife/”><img class=”aligncenter wp-image-407″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/06/sensual-glow-message-us-on-facebook.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”tel:0620625337″><img class=”aligncenter wp-image-554″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/05/sensual-glow-bel-ons-rechtsreeks.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://sensualglow.nl/contact/#contactformulier”><img class=”aligncenter wp-image-952″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sensual-Glow-stuur-ons-een-bericht.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>

[/et_pb_popup_builder]

Hoe het werkt: aan de slag

Een transformatie naar de vrouw die je wil zijn. Je allerfijnste, gelukkigste, juicy-este, en vooral aantrekkelijkste zelf worden. Leven dichtbij je gevoel en vanuit je hart. Dat is wat Sensual Glow 1 voor jou betekent! En de impact daarvan op je leven zal groter zijn dan je denkt. Het traject bestaat uit 7 coachingsessies 1:1. Onze onverdeelde aandacht voor jou, jouw situatie en vooral… jouw verlangens in het leven. 93% van onze coachees geeft aan dat het traject een significant verschil heeft gemaakt in hun leven…. 93%!

Dit levensveranderende traject kost 2250 euro inclusief 21%BTW

Na dit programma ben je in staat om diepere verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Je wordt gelukkiger. Je leert skills en tools om je vrijer te bewegen door je eigen sensualiteit. meebewegen met je natuurlijk zijn waardoor het makkelijker wordt een verdiepend verbinding aan je gaan met je zelf en met van wie je houdt.

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

BEKEND VAN