Een Dag Retreat

Sensuality & Energy

Ontwaak je Sensuele Energie

Leer met de magie van deze energie werken

A one day spa for the Soul

Heb jij, als ‘energy person’ moeite om jouw seksleven vorm te geven op jouw manier? 

Ben je op zoek naar meer vervulling, verdieping en energetische rijkdom als het gaat om jouw sensualiteitsbeleving en seks?

 

Sensualiteit en Energie, een magische combinatie

Hooggevoelig? Dan is deze dag voor jou!

In deze één dags workshop draait het allemaal om ervaren, in het moment aanwezig zijn en precies op dat moment, je licht laten schijnen.

Wie gevoelig is voor energie, die van jezelf, de personen om je heen en de omgeving, weet dat daar de parels liggen. Tegelijkertijd kun je je ook snel afsluiten, want het is niet altijd makkelijk om de energie positief te beinvloeden.

In seksualiteit is dit precies zo. Hoe leer je nu werken met je gevoelige energie? Hoe zorg je ervoor dat je in je kracht blijft en de ander daarin mee laat bewegen?

Het werken met energie is simpel en voor iedereen toegankelijk, maar je moet wel weten hoe.

In deze dag leer je het allemaal!

Het ochtendprogramma bestaat uit een zorgvuldige selectie van intenties, meditaties, visualisaties, ademwerk en expressies die je energie ontwaken, vergroten en leiden.

In het middagprogramma laten we onze energie samenwerken. Je leert hoe je contact maakt met energie van een ander en deze aanraakt.

Na deze dag ben je beter in staat zelf je energie te beïnvloeden en zo het liefdesleven van jouw dromen te creeëren.

Na deze dag weet je wat je moet doen om stagnatie en blokkade in energie op te heffen en beter in contact blijft met je lichaam in plaats van ‘uit te checken’.

Na deze dag kan je bepalen welke type rituelen voor jou werken (en waarschijnlijk ook, welke niet!)

Na deze dag weet je een opbouw van rituelen te maken die jouw energie vergroot en de ander hierin mee te nemen.

 

“The true voyage of discovery is not in seeking new landscapes but in having new eyes.”

– Marcel Proust

Ervaar meer levendigheid, speelsheid en sensualiteit in je lichaam.

 

Toen ik jaren geleden voor het eerst met mijn energie begon te werken, realiseerde ik mij instantaan dat ik mijn manier had gevonden. Mijn manier om de ingewikkelde relatie die ik had met mijn sensuele zelf positief te beïnvloeden. Ik besloot dezelfde dag, dit nooit meer te laten gaan.

Voor deze dag, voelde ik mij vaak vastzitten in gevoelens van onmacht en frustratie als ik zocht naar meer innerlijke sensualiteit en expressie. Ik had al veel geprobeerd, gelezen en verdiept, maar niks leidde mij naar meer ervaren, vrijheid en speelsheid. Terugkijkend denk ik wel eens dat het energiewerk mij het allermeeste heeft gebracht in te helen van het trauma wat ik meedroeg in mijn seksualiteitsbeleving.

Het leren werken met mijn energie bracht alle verandering. Ik ging steeds makkelijker mediteren. De diepe ontspanning, die nodig is om te visualiseren kwam steeds vaker als vanzelf. En ook ontdekte ik de magische wereld van ademwerk en vond mijn hele eigen manier van mijzelf sexy te voelen (dit is tot op de dag van vandaag: Op mijn matje!!!!).

Maak energetisch contact met een ander en beïnvloed deze verbinding op een positieve manier.

 

Alleen met je ogen dicht in je eigen wereld, kan diep transformerend zijn. Maar er is ook hele wereld te ontdekken als je jouw energie leert delen met een ander. Hoe je dit doet komt in de middag aan bod. In koppels leren we voelen hoe je energie opbouwt, deelt en aanraakt bij elkaar. Natuurlijk geheel gekleed en met consent als we elkaar (vederlicht) aanraken. 

‘Sometimes your joy is source of your smile, but sometimes, your smile can be the source of your joy.’

– Thich Nhat Hanh

Guusje heeft jarenlange ervaring in het organiseren en hosten van events, retreats en magische Sisterhood Circles. Veiligheid, saamhorigheid en liefdevolle interacties staan hoog op de lijst. Voor ieder is er een plek.

‘Wanneer vrouwen samenkomen, onstaat er iets bijzonders. Iets wat bijna een tempel-achtige sfeer creeërt. Een energie die empowered en diepgaande heling brengt.’

Praktische informatie

zondag 22 Maart

van 10- 16 uur in de veilige omgeving van mijn huis in Delft.

 

Sensuality & Energy is ontwikkeld door Guusje Wannet met als doel de deelnemers in dit programma te leren werken met energie om zo meer sensuele vrijheid, zelf liefde en speels genieten te ervaren.

 

199 euro

voor de gehele dag
inclusief vegetarische lunch

 

Fysiek is deze dag ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen met jonge babietjes (minimaal 6 weken post natal, baby’tje blijft thuis).

groepsgrootte:

Circa 6 personen.

‘What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies witin us’

– Ralph Waldo Emerson