Er zijn zoveel nieuwe deuren voor mij opengegaan! Ik was eerlijk gezegd wel een beetje bang voor heel veel tantrische zweverigheid, maar dat was helemaal onterecht. Guusje’s aanpak is helder, verdiepend en heel bruikbaar in het dagelijks leven. Ook voor mij als werkende moeder.

Camilla, 40


Sexual Glow

The road to a life on fire

Ben jij nieuwsgierig hoe je vanuit je seksuele energie álles in jezelf en om je heen verandert?

This is the place to be!

Sexual activation!

‘From a life in Black & white to full spectrum Technicolor’. Zo omschrijft Psalm Isadora de invloed op je leven wanneer je je begint te verdiepen in tantra. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Oude tantrische technieken gecombineerd met seksuele inzichten van nu. Dat is de basis van dit Sexual Glow traject.

Wij krijgen zo vaak de vraag: Wat is nu precies Tantra? Wat maakt het onderscheid tussen gewone sex en tantrische sex?

Wij vinden dat hét grote verschil zit in hoe je met je seksuele energie omgaat en hoe je deze gebruikt. Niet alleen tijdens het vrijen, maar in je hele leven. We hebben geleerd dat we seksuele energie als een aparte energie inzet om te gaan vrijen. Binnen onze visie beschouwen we deze energie als onze levensenergie. De bron van alles!

Mind & Body

Hoe leer je jouw seksuele energie activeren in een Sexual Glow traject?

Als je alleen je Mind seksueel activeert, denk aan lezen en studeren, zul de kennis die je opdoet wel begrijpen. Maar niet kunnen doorvoelen in je dagelijks leven. Als je alleen je Body seksueel activeert, zal dit precies zo zijn. De kennis vindt geen gronding in je lijf. Jouw transformatie zal dus op Mind & Body niveau ingezet moeten worden. In de coachingssessies gaan we in op de kennis en jouw persoonlijke verhaal. Iedereen heeft blokkades. En jij dus ook! Door coaching, liefde en aandacht bewegen we er ons doorheen. De oefeningen die je thuis doet, zullen voornamelijk gericht zijn op de fysieke integratie. Het verankeren van de seksuele energie in jouw lichaam. Voor de thuis oefeningen werken we met onder andere het Jade- ei.

Sexual Glow is wat voor jou als je:

voor altijd verliefd wil zijn

Leer je totale seksuele beleving van binnenuit veranderen

Na dit programma ben je in staat om diepere seksuele verbinding met jezelf en anderen aan te gaan. Je leert alles over jouw unieke potentie in sex geluk. Je leert skills en tools om je vrijer te bewegen door je eigen seksualiteit en leert dit te op een uitdagende, inspirerende manier in te zetten naar jouw partner en wereld. Je leert hoe je aandacht geeft aan zowel je eigen verlangens en de verlangens van de ander. Je leert jouw seksleven te positief te beïnvloeden en de kunst van het geven en ontvangen in de liefde te verstaan.

De basis

Ondanks de grote openheid over sex, liggen de onderwerpen: seksuele energie en seksuele gevoeligheid, binnen onze cultuur, nog in een verstopt hoekje. Het kunnen uiten van je seksuele energie heeft met zoveel meer te maken dan de energie vóór de sex, tijdens de sex en na de sex. Je sexuele vrijheid omarmen. Krachtig kwetsbaar zijn naar jezelf en anderen. Je muren leren laten zakken en je hart vrij te kunnen openen. Zonder het gevoel je te moeten schamen, beperkt te worden door oude patronen of trauma’s.

De volgende stap

Sexual Glow heeft te maken met de manier waarop je omgaat met liefde en vertrouwen in jezelf. Hoe je ruimte maakt voor je seksuele energie op dagelijkse basis. Hoe je met de energie speelt die vrijkomt als je gaat ontdekken in je seksuele energie. Sexual Glow heeft te maken met vrijheid. Hoe wil je leven en welke keuzes wil je maken. Seksuele energie heeft te maken met het openen van de deuren van je creativiteit? Je flow. Hoe gebruik je jouw Sexual Glow daarvoor?

Het resultaat

Sexual Glow is je zo kunnen verbinden met de ander, dat je ten alle tijden zelf kunt beslissen hoe open of meer gesloten je bent. Dat je in staat bent, om in overgave en extase te gaan. Dat je de leiding kunt nemen. Sexual Confident bent. Dat je kunt gaan spelen met je orgasme-energie. Sexual Glow energy kleurt je hele wereld. Het maakt ons stralend. Sexual Glow maakt je in balans met je vrouwelijk en mannelijk. Het geeft je kracht en helderheid. Het geeft je vervulling en innerlijk licht.

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

[et_pb_popup_builder popup_source=”content_editor” divi_layout=”845″ trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ _builder_version=”3.0.63″ trigger_text_font_size=”23″ trigger_text_text_color=”#ffffff” background_color=”#f92222″ global_module=”1019″ saved_tabs=”all”]

<p style=”text-align: center;”>Als je contact met ons opneemt <br />geven we je zo snel mogelijk antwoord.<br />Dat lukt meestal dezelfde dag nog <br />maar altijd binnen 24 uur.</p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://m.me/juniperLove.abeautifullife/”><img class=”aligncenter wp-image-407″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/06/sensual-glow-message-us-on-facebook.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”tel:0620625337″><img class=”aligncenter wp-image-554″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/05/sensual-glow-bel-ons-rechtsreeks.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://sensualglow.nl/contact/#contactformulier”><img class=”aligncenter wp-image-952″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sensual-Glow-stuur-ons-een-bericht.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>

[/et_pb_popup_builder]

 I want to feel Sex Sex Sex & Sex

Bij Sensual Glow vinden wij dat heel gezond. En heel normaal.

klaar met de oude trauma’s?

Binnen Sensual Glow trajecten zetten we trauma’s meteen om in constructieve energie. Waar zit (oud) zeer en wat moet daarvan nog verwerkt worden? Waar was je slachtoffer van en waar heeft dit sporen nagelaten, maar ook ongewenste seksuele patronen. Waar heb je zelf de controle over? En wat zul je in overgave moeten aanvaarden. Het Sexual Glow traject is dus bij uitstek geschikt als jij klaar bent met middelmatige sex, een laag libido of niet te krijgen wat jij wilt in bed!

Ik wil ook stomende sex!

Sex heeft een special plek binnen Sensual Glow. We zijn geen sexuologes binnen Sensual Glow, maar opgeleid in de kunst van het (zelf) liefhebben. Wij hebben de visie dat alles wat je wilt dat sex is binnen jouw persoon, dit het ook kan zijn. Daarom hebben wij gekozen voor verdieping in de tantrische stroming en Integrated sexuality. Ervaring leert dat open en eerlijk over sex kunnen praten met een coach, ongelooflijk veel verheldering en groei veroorzaakt! Be ready, you sexy!

In 7 stappen naar meer Sexual Glow

Sexual Glow geeft jou de mogelijkheid om weer controle te krijgen over jouw sex en seksleven. In 7 stappen leer je jouw hele energie te veranderen door een intensieve sexuele activatie van Mind & Body.

Your Sexual Glow

 • Wat houdt jou nog tegen en hoe maak je je vrij? Hier een paar heel veel voorkomende obstakels waar vrouwen tegenaan lopen tijdens het vrijen:
 •  Moeite hebben om je te laten gaan tijdens het vrijen. Daardoor hele korte ‘magere’ orgasmes beleven of het gevoel hebben de grote climax net te missen.
 • Te veel in je hoofd zitten als je naar een een hoogtepunt probeert te ‘werken’. Bij jezelf, hem of haar.  Je gedachten staan de ontspanning in de weg. Je komt niet in het onderste gebied van je lichaam, mist gronding en blijft hoog in je energie zitten.
 • Schaamte gevoelens als je eigenlijk op een andere manier aangeraakt wilt worden door je partner. Je durft niet goed dieper te duiken in wat je echt nodig hebt, spiritueel, emotioneel en fysiek om je te geven tijdens het vrijen. Je durft dit ook niet goed open te bespreken met je partner.
 • Negatieve gedachten rondom overgave en extase. Je zit vast in smaller makende gedachten dan jouw lijf eigenlijk zou willen ervaren. Alsof je in een tunnel voelt in plaats van een wijds totaal gevoel.
 • Het uitblijven van een orgasme. Of alleen onder hele specifieke voorwaarden kunnen komen tot een hoogtepunt.

Sexual Glow Jade Egg

 • Een prachtig Canadian Jade egg krijg je cadeau bij dit traject
 • We gebruiken het eitje bij diverse oefeningen in het traject

 Tantric Sexual Glow

 • Tantrische visie en technieken: Binnen Sensual Glow hebben we een hele eigen methode, maar maken heel dankbaar gebruik van de seksuele wijsheid die binnen de tantra te vinden is.
 • Moderne seksuele principes en inzichten. De grootste teacher voor ons is ons lichaam en de werking van onze prachtige tempel. We maken dus ook heel dankbaar gebruik van sexuogische inzichten. Wij zullen je overigens altijd doorverwijzen naar een gespecialiseerd arts als je blijvende pijn of andere fysieke klachten hebt, tijdens het vrijen. Wij kunnen heel veel betekenen als pijn voortkomt uit spanning tijdens het vrijen.

Sexual Glow for you

 • Sexual Glow is voor jou als je nieuwsgierig bent wat jouwsexuele energie voor jou kan doen
 • Voor jou als single of in een relatie
 • Voor jou als je de eerste stappen zet of al een klein beetje hebt rond gesnuffeld hier en daar in workshops, maar nog niet intensief hebt gewerkt met een Mind/ Body gericht Coach.
 • Je op zoek bent naar seksuele transformatie

Sexual Glow Practice

 • Thuis verder met Body practice om je sexual glow te activeren
 • Thuis en tijdens de coachings Mind practice om je seksuele energie te verhogen

Sexual Glow impact

 • Totale transformatie in lichaamsbeleving
 • Meer levendigheiden flexibiliteit in je denken. Minder controle en vast in je hoofd
 • Seksuele super skills en expert Lovemaking (JA!)
 • Meer verbinding in (liefdes) relaties en ook weten hoe je de zelf deze verbinding aangaat en onderhoudt
 • Aantrekken van jouw fijnste partner of fijnste omgang in je bestaande partner. Bliss in the moment.
 • Inner & outer Glow. Je licht van binneuit kunnen laten stralen.
 • Meer zelfvertrouwen
 • Positiever Body Image
 • Activatie zintuigen
 • Meer vrijheid
 • Meer seksuele zelfstandigheid

Wat zijn de kosten?

Een traject omvat 7 coachingssessies van 2 uur. Gedurende de duur van het traject (2 – 3 maanden) krijg je persoonlijke begeleiding. Je krijgt verslaglegging en je krijgt opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

coaching

Een coachingssessie is intensief en duurt twee uur. Veel vrouwen nemen expres de hele ochtend vrij hiervoor. Of rijden daarna nog een uur of twee naar huis en dat wordt als juist als iets heel fijns ervaren. Lekker even laten ronddwarrelen wat er allemaal naar boven is gekomen.

Personal Sensual Trainer

Alles is op maat. Want onze ervaring is dat iedereen uniek is. Een andere denkwijze, een heel eigen hart, een unieke ziel en een eigen lijf. Iedereen heeft ook nog haar eigen verhaal. Ieder wil het net iets anders. En dus zijn er geen standaard pakketen te vinden binnen Sensual Glow. Alles is gemaakt voor jou. Omdat jij het waard bent!

Huiswerk

Soms worden wij gebeld in paniek… Guusje/ An! Ik heb geen huiswerk gemaakt! En het was juist zo veel! Moet ik nu onze sessie verplaatsen? Nee hoor. We coachen gewoon door. Het is namelijk onmogelijk om alles in 1 keer te doen of te transformeren. Huiswerk is een mooie inspiratie voor als je weer wat kan gebruiken!

De kosten van dit traject zijn 2250 euro inclusief btw.

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

BEKEND VAN