Toe aan wat spice in je relatie?

Zoek je manieren om uit de rollen te stappen die jullie al even geleden bepaald hebben voor jezelf?
Heb je zin in meer lol en plezier in je relatie? Wil je verbinden en uitgedaagd worden door elkaar?
Dan is Spice it up exact wat je nodig hebt!

 

Uitgesleten paden

Je bent al wat langer bij elkaar. Bent dol op elkaar maar op een of andere manier komt het er minder van. Je houdt van vrijen, je houdt van elkaar, maar als je heel eerlijk bent zit je een beetje in een… sleur. Oeps…. nu heb ik het gezegd. Geest uit de fles. en krijg hem er nu maar weer eens in.

Maar wees gerust: dit gebeurt iedereen, echt iedereen. De belangrijkste vraag is dan ook: WAT GA JE ER AAN DOEN? Ga je het zo laten? Waar sta je dan over 5 jaar? Of ga je jezelf (en je lief) een schop onder je kont geven? Als jij tot de 2e categorie hoort dan hebben we goed nieuws voor je: Spice it up is ready for you! Big time!

Uit die comfortzone!

Het kan zo ontzettend moeilijk zijn om te zeggen wat je graag zou willen. Weer eens helemaal anders vrijen. Wat zou hij er van vinden? Schaamte, ongemakkelijkheid, allemaal super herkenbaar. Bij ons programma doen wij dat voor je. Kan je ons mooi de schuld geven dat je aangegeven hebt, 2 uur gemasseerd te willen worden! Handig toch!

En als Bonus…. pakken we ook het thema: Fantaseren mee. We hebben gemerkt namelijk gemerkt in onze programma’s dat het niet vanzelfsprekend is dat er in volle vrijheid samen gefantaseerd wordt. Verbonden fantaseren, noemt Sensual Glow dat! Klinkt dit als iets voor jullie? Lees dan snel verder!

Een fantastische minnaar of minnares zijn? Dat kun je leren! En het is gemakkelijker dan je wellicht denkt. Alles in de liefde gaat om aandacht. Het is precies als het bekijken van een mooi schilderij, het eten van een heerlijk gerecht of een lange wandeling in het bos. We kunnen er pas vol van genieten als we er helemaal zijn. Als we eerst even diep ademhalen en rustig ervaren wat het is waar we nu eigenlijk van gaan genieten. Een leven gevuld met momentjes en momenten die Spice geven aan je dag. Daar zijn de oefeningen in Spice it Up op gericht.

What you get

Spice it up geeft je avontuur, plezier, dikke lol en leert je om jezelf niet so god damned serieus te nemen (wat een verademing)!

Kennis

Ook al is het doel om je heerlijk te voelen en je lijf meer te gaan gebruiken, duiken we ook af en toe het hoofd in om ons te scholen. Kennis over hoe je lichaam werkt als het om verbinden gaat. Kennis over de kunst van geven en ontvangen. Kennis over verschillende orgasmes. Kennis over verlangen en fantasie. Maar dan persoonlijk gemaakt.

Verlangen

We mogen verlangen wat we willen, ook in onze sex-beleving. Het wonderlijke is, dat dit een ongelooflijke uitdaging is. Wist je dat verbindende sex vaak het eerste verdwijnt wanneer andere dingen in het leven wat minder soepel lopen? Je moet leren zorgen voor je libido, anders verdwijnt zij langzaam uit je leven. En dat zou eeuwig zonde zijn!

Voelen

Het vuur in je voelen. De levenslust en passie. En dat vrij kunnen delen met diegene waarvan je zoveel houdt. In Spice it up draait alles om met elkaar te ontdekken. Nieuwe dingen doen is geweldig. Dit programma is super geschikt dus, als je meer samen wilt delen en beleven.

Voor wie is het?

Dappere zielen, eenhoorn berijders, voor hen die samen willen, met elkaar willen en niet te bang zijn om uit hun comfortzone te stappen.

Let’s get started….

Wat verlangen jullie van elkaar? Wat is jullie ultieme droom? Wat is wil je in elkaar vinden? Wil jij iets bijzonders geven? Nee, we hebben het hier natuurlijk niet over verhuizen naar en warm land. We hebben het over je seksleven! Als je dit leest en je voelt dat er ruimte is voor groei en ontdekken…. Goede kans dat je hier dan aan het juiste adres bent.

Bring it on!!!!!!

Sensual glow Spice it up is er op gericht dat jullie samen in alle vrijheid verder kunnen. Wij geven alleen de kaders. Het is dus voor jou, als je echt zin hebt om samen tussen de lakens te duiken. Mooie rituelen, snelle sex, een kinky fantasie uitleven? Dit programma verbindt jouw verlangen met jullie dagelijke realiteit.

Sensual Glow
Spice it up

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

[et_pb_popup_builder popup_source=”content_editor” trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ _builder_version=”3.0.63″ trigger_text_text_color=”#ffffff” trigger_text_font_size=”23″ background_color=”#f92222″ global_module=”1019″ saved_tabs=”all”]

Als je contact met ons opneemt
geven we je zo snel mogelijk antwoord.
Dat lukt meestal dezelfde dag nog
maar altijd binnen 24 uur.

[/et_pb_popup_builder]

Wat ga je doen in “Spice it up”?

Het programma bestaat uit een aantal verschillende onderdelen om jullie maximaal effect te laten bereiken. Get spicy and enjoy the ride!

1 op 2 sessie

2 uur lang een gesprek over verlangen en sex. Misschien is het wat nieuw voor jullie, maar geloof ons als we zeggen dat het heel leuk is! Omdat het programma zich buigt naar jullie verlangen, is het van belang dat we elkaar leren kennen. Als er kleine opstakels zijn, kunnen we daar in alle rust bij stil staan. Het is helemaal niet erg als je in sommige gebieden niets weet of een lichte spanning voelt.

Huiswerk

Jullie krijgen van ons huiswerk. En best veel ook! Niet alles in één keer, maar in kleine stukjes. 1 keer per week krijgen jullie de opdrachten in jullie mailbox. Soms voor jullie samen, soms weten jullie niet van elkaar wat de opdrachten zijn.  Intimiteit delen is kwetsbaar durven zijn bij elkaar en dat is iets wat je lekker veel moet oefenen. Ervaring is totaal niet nodig. Je bent welkom helemaal zoals jullie nu zijn.

1 op 2 sessie

Na een maand komen we weer samen en bespreken we wat er allemaal is gebeurd tussen jullie. In deze 2 uur durende sessie kunnen we inventariseren wat nodig is om de sensuele verbinding nog een tandje intenser te krijgen. Hoe meer jullie hebben geoefend, hoe beter dit werkt. Ook kijken waar er eventueel nog blokkades liggen. Hier staan we dan bij stil en houden we rekening mee.

Huiswerk

Jullie doen oefeningen die je wellcht zelf nooit had uitgekozen of bedacht en op deze manier delen jullie nieuwe ervaringen met elkaar. Zo leer je jezelf en elkaar op een hele nieuwe manier kennen. Dit programma is dus alleen voor stellen die er vol voor willen gaan! Een beetje avontuurlijk moet je wel zijn, maar uiteraard zijn de verlangens die jullie aangeven, totaal leidend voor de opdrachten!

2 Cycli van 4 weken

Opdrachten & Oefeningen

2 live sessies van twee uur

Om een lang en gelukkige seksleven te hebben.

Voor Haar

– Je leert hoe je je helemaal kunt ontspannen in bed.
– Je leert om liefdevol te ontdekken waar jij jezelf tegenhoudt om je over te geven in het moment en de controle probeert te behouden.
– Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw verlangens in bed en deze ook te realiseren.
– Je leert dieper te zinken in je vrouwelijke energie.
– (Indien van toepassing) Je leert inzicht te krijgen hoe jouw hormoonhuishouding van invloed in op jouw liefdesrelatie en intimiteit.
– Je leert te geven én ontvangen.
– Je leert de leiding te nemen en de leiding los te laten.
– Je leert nieuwe oefeningen en technieken om het lichaam van jouw man nog beter aan te voelen.

Voor Hem

– Je leert de liefdevolle leiding te nemen en je vrouw mee te nemen onder jouw leiding zodat zij tot overgave kan gaan.
– Je leert ook om de leiding over te dragen aan je vrouw en je dieper te ontspannen.
– Je leert te geven en te ontvangen.
– Je leert je dieper te verbinden met je mannelijke energie.
– Je leert hoe je je vrouw veilig kan laten voelen bij jou.
– Je leert nieuwe oefeningen en technieken om het lichaam van de vrouw nog beter aan te voelen.
– Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw verlangens in bed en deze ook te realiseren.
– (Indien van toepassing) Je leert hoe de hormonale cyclus van de vrouw de relatie beinvloedt en hoe je daar mee om kunt gaan.

Voor Jullie

– Jullie leren elkaar beter aanvoelen.
– Jullie leren waar elkaars verlangens liggen.
– Jullie krijgen inzicht in wat er nodig is om in verbinding met elkaar te blijven.
– Jullie leren elkaar aan te vullen in mannelijke en vrouwelijke energie wat een spectaculaire dynamiek geeft in je seksleven.
– Jullie leren elkaars lichaam op een hele andere manier kennen en leren mee te bewegen op de levensfases en eventueel op de vrouwelijke cyclus.
– Jullie leren dat als je op een diep niveau verbindt, je zoveel extra levensenergie tot jullie beschikking hebben samen.
– Jullie leren oneindig veel lol te hebben en de kunst te verstaan van een verliefd leven.

Ik vond het zo moeilijk om toe te geven aan mijzelf, dat ik nog nooit een écht fijn orgasme had gehad bij een man. Ik was de laatste drie jaar helemaal niet meer klaargekomen. Door twee maanden voluit te focussen op verbinden en intimiteit, leerde ik de controle veel meer los te laten. Ook het orgasme liet ik los. Jeetje wat was dát moeilijk voor mij. Maar door de opdrachten en oefeningen van Guusje, lukte dat uiteindelijk beter en beter. Drie maanden na het programma kwam opeens dat felbegeerde orgasme. Alsof het uit mijn tenen naar boven kwam! Ik ben zo blij en dankbaar!

Marianne

Ondernemer, Coach

Guusje Wannet

Waarom is dit nou zo belangrijk?

Een gezond seksleven hoort bij een gezonde liefdesrelatie.
Jullie zijn ooit verliefd geworden op elkaar. En voor een lange tijd geeft dat ook genoeg energie om in elkaars bedverlangens en -wensen te blijven investeren. Maar met de drukte van de dag verlies je op ten duur de aandacht, focus en liefde om deze inevstering te blijven doen. De sex wordt sneller, doelgerichter en voor je het weet…. altijd hetzelfde. En opeens is daar het moment, dat het de vrouw niet echt meer boeit want ze krijgt op een dieper niveau niet wat ze verlangt. En de man voelt zich te veel en onmachtig hoe dit te veranderen. Spice it up geeft allerlei tools om dit weer helemaal om te keren en jullie seksleven weer op de kaart te krijgen. Om met plezier te ontdekken en mee te bewegen met het leven. Ook als het druk is. Sex en intimiteit kan overal in zitten!

Wil je weten of dit wat voor jullie is? Neem gewoon even contact op!

[et_pb_popup_builder popup_source=”content_editor” trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ _builder_version=”3.0.63″ trigger_text_text_color=”#ffffff” trigger_text_font_size=”23″ background_color=”#f92222″ global_module=”1019″ saved_tabs=”all”]

Als je contact met ons opneemt
geven we je zo snel mogelijk antwoord.
Dat lukt meestal dezelfde dag nog
maar altijd binnen 24 uur.

[/et_pb_popup_builder]

Kosten Spice it up

Het programma bestaat uit 2 live sessies van twee uur. 2 cycli van ieder 4 weken boordevol met opdrachten en content. Alles wordt afgestemd op jullie persoonlijkheden en de fase waar je in zit. Dit geheel kost je 700 euro inclusief btw

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

BEKEND VAN