De eerste weken na het begin van het traject, merkte ik pas hoe ongelooflijk moe ik was van de manier waarop ik mijn leven organiseerde. Alles voelt nu zoveel makkelijker, zoveel lichter.

Petra, 44


Het verdiepen in verbinding maakt alle verschil.

Na dit programma zijn jullie in staat om diepere verbinding met jezelf en met je partner aan te gaan. Je wordt gelukkiger. Je leert skills en tools om je vrijer te bewegen door je eigen sensualiteit. Meebewegen met je natuurlijke zijn waardoor het makkelijker wordt een verdiepende verbinding aan je gaan met je zelf en met van wie je houdt. Klinkt indrukwekkend he?! En toch is het gewoon zo.
GEGARANDEERD!

Jijzelf

Wat wil jij in het leven? Waar zit jouw verlangen? Hoe wil jij je eigenlijk voelen?We leren je om elke coaching een stapje dichter bij dat verlangen te komen. En elke coaching om dit ook daadwerkelijk te intergreren in je leven. Relatie Superskills noemen wij dat. Want het ontdekken van je eigen diepe verlangen is niet eenvoudig. Bovendien is het ook nog eens dynamsich. Zeker bij een vrouw. Verdiepen in verbinding begint dan ook met jezelf. Vanuit daar kijken we naar jullie relatie verlangens.

Je partner

Wat voor jou geldt geldt ook voor je partner. Samen op onderzoek uit. Weet jij eigenlijk wat hij écht wilt? En hebben jullie dezelfde verlangens? We helpen jou en je liefdespartner om open en eerlijk te kijken naar de betekenis van de verlangens. Zonder oordeel maar met nieuwsgierigheid. Wat staat er tussen jullie in? Wat is een verbindende factor?Wat hebben jullie nodig om jullie verlangens te kunnen realiseren. Wat is er nodig van jezelf en nodig van elkaar. Spannende processen en ook gewoon super leuk!

Jullie samen

Dit traject is voor elk stel leerzaam. Vooral als jullie in een routine terecht zijn gekomen. Patronen hebben een voordeel, ze maken het leven voorspelbaar en inzichtelijk. Een liefdesrelatie heeft dit zeker ook nodig, maar te veel veiligheid kan ook het gevolg hebben dat je je afsluit voor elkaar. Wat het ook is waar jullie tegenaan lopen, in dit traject kunnen jullie er liefdevol naar gaan kijken en het ombuigen naar een nieuwe dynamiek.

Leef jij wel je verlangen?

Weet jij dat je leven zoveel meer kan zijn dan dat het is? Ben je een gepassioneerd mens maar leef je dat niet in de praktijk?Dan wordt het tijd voor actie!

luister wat Guusje te zeggen heeft over de rol van het verlangen in een relatie

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Neem dan nu gewoon even vrijblijvend contact op. Dat kan rechtstreeks met Facebook Messenger, bellen of door een vraag te stellen. Ik geef altijd snel antwoord.

[et_pb_popup_builder _builder_version=”3.0.51″ background_color=”#f92222″ popup_source=”content_editor” divi_layout=”845″ trigger_condition=”button” trigger_button_text=”CONTACT” trigger_button_align=”center” trigger_button_text_colour=”#f92222″ modal_style=”3″ modal_width=”95″ modal_height=”95″ trigger_text_text_color=”#ffffff” border_style=”solid” trigger_text_font_size=”23″ saved_tabs=”all” global_module=”1019″]

Als je contact met ons opneemt proberen we je zo snel mogelijk antwoord te geven. Dat lukt meestal dezelfde dag nog maar altijd binnen 24 uur.

[/et_pb_popup_builder]

De Sensual Glow Methode

Fact based & Passion driven. Verdiepen in verbinden vindt haar oorsprong in hele concrete maar doelgerichte methodes zowel uit de tantrische wereld als de relatietherapie. We werken met slimme, succesvolle mensen en die willen bewezen, werkende methodes. En wij ook!

Psalm Isadora

De visie van Psalm op tantrische sex sluit naadloos aan op de onze. Ze is een belangrijke inspirator en we kunnen allemaal veel leren van haar op het gebied van tantrische technieken. We vinden het heerlijk dat ze nuchter en open praat in haar trainingen over onderwerpen die meestal onbesproken blijven. Guusje heeft diverse trainingen gevolgd bij (de inmiddels overleden) Psalm Isadora.

Cloé Madanes

Cloé heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van het onrafelen van de werkzame principes achter onze persoonlijke relaties. Ze werkt al jaren samen met Tony Robbins en heeft samen met hem, Mark & Magali Peysha een groot opleidingsinstituut. Haar analytische vermogen is fantastisch. Daarom houden wij zo van haar! Haar analyses vormen de basis principes van de opleiding die Guusje volgde voor een certificering.

Mark en Magali Peysha

Mark & Magali Peysha hebben hun levenlang gewerkt als relatie-coaches. Nu hebben zij zelf een bloeiend opleidingsinstituut waar zij al duizenden coaches hebben opgeleid. Guusje is daar één van. Magali blinkt uit om tijdens haar teachings altijd in haar vrouwelijke kracht te blijven staan. Ze heeft mij geleerd, dat je ten alle tijden jezelf kan blijven als coach en toch heel doelgericht samen kunt leren. Vrouwelijk én krachtig dus!

Tony Robbins

De meest invloedrijke coach ter wereld. Zijn methodes om succesvol te worden en te blijven zijn geroemd. Of dit nu gezondheid, business of de liefde is. Wij houden van Tony omdat zijn methodes doelgericht zijn en écht werken. In mijn coachingsopleiding en -trainingen die ik volgde, is zijn rol onmiskenbaar groot. Ook al zullen wij bij Sensual Glow geen NLP & Hypnose therapie gebruiken, hebben we wel zijn brede wijsheid & kennis omarmd voor diverse onderwerpen!

Gun jij het jezelf en je partner om het beste uit jullie zelf te mogen halen?

Het beste uit jezelf halen, Het beste uit je partner halen, Je partner in al zijn kracht laten stralen. Je partner die dat bij jou doet. Zo zou elke relatie moeten zijn! Wil jij dit ook? Dan is dit traject perfect voor jou!

Je beste Jij

Om het beste uit jezelf te halen moet je serieus werk verzetten. Hoe vreemd het ook is… Je echte verlangen zit vaak onder een dikke laag met ervaringen en belevenissen uit het leven verborgen. Hou jij van groei, van passie, van ontdekken en kun jij ook de luchtige kant opzoeken van zelfreflectie? En daarbij wil je samen aan de slag met jouw partner? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Je beste partner

Een aantrekkelijk, levenslustige en toch ook wel een beetje sexy partner, dat gunnen we onszelf natuurlijk allemaal. En daar heb je veel meer invloed op dan dat je wellicht weet. Iedereen gunt zijn partner het allerbeste, maar wist je dat we onbedoeld vaak het tegenovergestelde in elkaar naar boven toveren? 

Jullie beste relatie

In dit traject leer je in vrijheid verbinden. Dit betekent dat je een gezonde balans leert maken tussen individuele verlangens en relatie verlangens. Je leert met elkaar plannetjes maken hoe je groeit en bloeit en elkaar daarin volop ondersteunt. 

Kosten traject Verdiepen in verbinding

Het programma bestaat uit 7 coachingssessies van elk twee uur. Na elke sessie krijg je een verslag waarin de belangrijkste bevindingen staan aangevuld met conclusies en opdrachten om zelf aan de slag te gaan. Sommige opdrachten zullen individueel zijn, sommige voor jullie samen.

Het gehele traject kost 2250 euro inclusief btw

Ok, ik wil dit, wat nu?

Misschien heb je nog een vraag, of twijfel je of dit wel voor jou is. Stuur mij een berichtje via een contact formulier op de site en ik bekijk samen met jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een afspraak plannen voor een coaching is dat in Delft, maar Skype coaching kan ook altijd. Als je op onderstaande knop drukt dan kan je een formulier invullen met al je details. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

BEKEND VAN