Coaching for Women

Sexually Independent
& Wildly Attractive

 

“If you cannot face directly into your sexuality, You will never discover your true spirituality. Your earthly spirit leads to discovering your heavenly spirit. Look at what created you to discover what will immortalize you.”
– White Tigress Manual –

Learn the art of feeling your own kind of Sexual

Female Empowerment

Dit programma is ontworpen voor jou, als je klaar bent om een Deep Dive te nemen in de wereld van (zelf) liefde, sensualiteit & seksualiteit.

Sensuality & Sexuality

Sensual Glow’s Female Empowerment Coaching is voor vrouwen die een extraordinaire connectie willen voelen met hun lichaam, sensualiteit en seksualiteit.

Sexual Empowerment.
De relatie met jezelf én met een ander.
Zelfliefde,  zelfacceptatie en thuis komen in je eigen seksuele zijn.
 

Guusje is socio en cognitief gedragstherapeut.  Ze is gecertificeerd Relatie coach & couples counselor, gecertificeerd Sex, Love & Relationship coach met een specialisatie in Tantrische & Taoïstische stroming. Tevens heeft ze een aantekening post BA Seksuolgie en werkt in haar eigen praktijk Sensualglow als relatie therapeut en sex counselor.

Female Empowerment Coaching is een individueel programma en kan onderwerpen en thema’s als onderstaande omhelzen:

Zelfvertrouwen, Zelf-liefde en Zelf-acceptatie

Voel je vrij over je eigen zijn, omarm wie je bent en leer je vrij te uiten.

Verwerking van (Seksueel) trauma, schaamte & angst

Hoe beweeg je door trauma, schaamte en angst op een manier die bevrijdend is voor zowel je gedachten als je lichaam.

Doorbreken van ongezonde patronen

Begrenzing, afbakening en goed leren zorgen voor jezelf in seksualiteit, liefde en relaties.

Van hoofd naar lichaam

Hoe zink je in je lichaam, kom je tot overgave en kun je leren geven en ontvangen in plaats van te blijven steken in gedachten, zorgen of stress.

Sexual empowerment & expression

Zelfvertrouwen opbouwen in je lichaam, expressie en zijn.

Creative energy & sex drive

Het opbouwen van plezier, juicy-ness en sprankel in je (seks)leven.

Full body & multi orgasmic awakening

Sexualiteit als transformatie tool, overgave en extase in het hele lichaam en energie (tantra & taoïsme).

Liefdesrelaties & vriendschappen

Sensueel en seksueel zelfbewustzijn in je (liefdes)relatie.

Tantrische & Taoïstische filosofie & practices

(Self) love & pleasure oefeningen en de kunst van Sacred Sexuality.

Identiteit & expressie

Het ontwikkelen van je unieke seksuele identiteit en unieke expressie (Inclusief alle sexual & gender identiteit).

Balancing Yin & Yang energy

Yin & Yang energie. De vrouwelijke sensuele cyclus. Female Power & Inner Peace…De connectie met de innerlijke seizoenen en levenstransities. 

Inner & Outer Beauty & Body image

Rituelen en het positief versterken van je body image. 

"If you never try, You'll never know..."

 

Vroeger dacht ik dat als je niet als een sensuele vrouw geboren was, je dit nooit zou kunnen worden.

Ik dacht dat alles wat met seks te maken had vanzelf moest komen, er iets voor doen is zo ‘gemaakt en onnatuurlijk’.

Ik dacht dat aantrekkingskracht, iets magisch was en zeker niet zelf te creëren.

Ik voelde schaamte en zelfs afschuw als ik voelde dat ik meer wilde experimenteren met mijn seksualiteit en de expressie hiervan. 

Ik keek met zowel nieuwsgierigheid als met een negatief oordeel naar vrouwen die zich seksueel zelfverzekerd, sprankelend en vrij voelden.

Bijna 10 jaar geleden nam ik de stap om op onderzoek te gaan in mijn eigen seksualiteit.

Er móest meer zijn dan dat ik ervoer. Ik verlangde naar vrijheid, naar mijn eigen pad lopen, zonder mij te veel van van anderen aan te trekken, want dat had ik al genoeg gedaan.

Ik ging in de leer bij mensen verspreid over de hele wereld. Ik volgde zowel wetenschappelijk gebaseerde studies als holistische opleidingen. Ik zat (en zit) in de seksuologie schoolbanken, maar ga ook heel graag op magische Sisterhood retreats.

Ik leerde de kunst van het verbinden met mijn seksuele energie te beschouwen als de bron van levensgeluk.

Ik ben mijzelf nog steeds elke dag dankbaar dat ik ooit de stap heb genomen.

Het heeft mijn hele leven veranderd en ben er van overtuigd, dat het jou hetzelfde geluk kan brengen.

 

Mind Blowing & Truly Different

Guusje is The Real Deal. Als je iemand zoekt die zowel professionele ervaring én ‘Practice what you preach’ wijsheid heeft in het gebied van relaties en seksualiteit, ga naar Guusje. Ze is echt, grappig , verbazingwekkend open en verschrikkelijk slim.

Isabelle, 37 jaar, acupuncturiste

Zo veel liefde

Eerlijk gezegd vond ik het één van de moeilijkste beslissingen ooit om naar Guusje te gaan. Ik heb intens trauma meegemaakt in mijn ouderlijk gezin. Onze 6 maanden samen, heeft mijn leven veranderd. Ik heb zelfs mijn eerste orgasme gehad tijdens één van de huiswerk opdrachten.

Jasmine, 32 jaar, yogini & holistic coach

Alternatieve levensstijl

Ik voelde mij al tijden niet lekker in mijn vel. In het traject bij Guusje ben ik erachter gekomen, dat ik zoveel schaamte  voelde voor mijn Kinky nature, dat ik het diep verstopt had.  Nu weet ik hoe ik dit stapje voor stapje op een speelse en veilige manier kan gaan ontdekken.

Romy, 33 jaar, fotografe & kunstenares

  Guusje, wat bedoel je met Tantra?

 

 Allereerst wil ik natuurlijk zeggen, dat seksualiteit voor iedereen iets anders betekent en voor ieder anders voelt. Zo beschouw ik ook elke vraag die mij gesteld wordt. 

Wat betekent Seksualiteit voor jou en wat wil jij dat het voor jou betekent? Dat is ons focuspunt.

Toch wil ik ook wat over het archetypische beeld van een tantrische levensstijl delen. Het is namelijk zo’n rijke, volle levensstijl en combineert seksualiteit met spiritueel ontwikkelen, want seks kan zoveel meer zijn dan… tja… seks!. Een vleugje tantra is ook prima te integreren in de tijd van nu. Zonder te veel zweverigheid, maar wel met de intentie voor persoonlijke groei. 

 

Tantra:

 

– beschouwt seksuele energie als ons levensvuur en dat betekent dat alles seks kan zijn. Ook het eten van chocolade of het kijken naar de zonsopgang. 

 

– dat het ontvouwen en laten bloeien van onze seksualiteit een holistisch gegeven is, je kijkt dus naar je verleden, heden en toekomst. Je onderzoekt in je lichaam, je psyche en je relaties. 

 

– werkt met energie cultivatie en heeft de intentie om deze energie goed te verzorgen (net zoiets als mindfulness).

 

– houdt van vrijheid en dat alles mag bestaan in jou (het licht en donker) en gelooft dat authentieke expressie jouw geboorte recht is (All inclusive!). 

 

– leert je over je innerlijke vrouwelijkheid en mannelijkheid en de ritmes van jouw seizoenen.

 

– leert je plezier te hebben in het ontvangen en geven van genot, en dat ontstijgt de overtuiging dat dit altijd seks zou moeten zijn. 

 

– is gefascineerd door orgasmic energy & het potentieel van deze energie (multi & full body orgasmes). 

 

– leert dat ons liefdes- & seksleven om de reis gaat en niet het einddoel….

Wat past bij jou?

Na honderden vrouwen gecoacht te hebben, weet ik dat niet iedereen op een gelijke manier leert en dat niet iedereen hetzelfde nodig heeft. De ene vrouw voelt zich goed bij een concreet plan en duidelijke actie stappen. De ander verlangt naar een begeleid proces, waarbij er ruimte is om kleinere stapjes te kunnen nemen. Bij de ene vrouw ligt de nadruk op het aanleren van nieuwe seksuele vaardigheden, bij de ander om trauma te verwerken en weer veiligheid te voelen in je seks of sensualiteit. Om deze reden bied ik drie verschillende traject vormen aan.

One day intensive

Je hebt weinig tijd en wilt het maximale uit een dag halen. Je komt vroeg op de dag (9 uur) naar mijn huis, waar we starten een openingsritueel waarna we diep duiken in jouw verlangens, blokkades en uitdagingen. Wat wil jij het allerliefste ervaren in jouw seksualiteit? We lunchen en werken weer door to 17 uur. Deze dag wordt gekenmerkt door diepe verbinding. Door wederzijds delen in een open en pure vorm. Deze ervaring voelt als een initiatie in de holistische vrouwelijke seksualiteit. Je gaat naar huis met concrete kennis ‘The Roadmap from your body’ en een persoonlijk sexual empowerment plan.

3 Maanden

Je wilt een transformatie en bent klaar om het volledig aan te gaan. De ontwaking van seksualiteit in hoofd, hart en lichaam is een diep gekoesterde wens van veel vrouwen. In dit drie maanden traject staat jouw Sexual Awakening dan ook centraal. De wereld van de vrouwelijke seksualiteit gaat over zoveel meer dan sex. Het gaat over voorstellingsvermogen, verbondenheid en jezelf kunnen zijn. Je kunnen uiten op authentieke wijze. Sexual empowerment is helemaal van deze tijd. Hoe je in contact komt met je sensuele lijf, hart en ziel, leer je in dit traject.

6 Maanden

6 maanden coaching is voor als je een type bent voor de Advanced Experience. Diepe transformatie. Dit traject is ook geschikt als trauma in de weg staat tussen jou en je seksueel beleven of een liefdesverbinding. Of als je van jezelf weet, dat je beter leert als je er meer tijd voor uittrekt. Dit traject is voor jou als je een intense transitie doormaakt in je leven, zoals een scheiding, een nieuwe geliefde of gezinssamenstelling, ziekte, verlies of iets anders. Ervaring leert, dat er na 6 maanden een hele nieuwe realiteit is ontstaan.

Sensual & Sexual Empowerment

One Day Intensive

Wat is het?

Sensual Glow’s Female Empowerment Coaching is voor vrouwen die een extraordinaire connectie willen voelen met hun lichaam, sensualiteit en seksualiteit.

Practice & Ritual Day.

Goddess Opening Ritual

1 volle dag coaching in een veilige, fijne omgeving (twv. 1250 euro)

Snacks & Lunch: vegetarisch en voedzaam

Een Practice plan voor thuis

Goddess Closing Ritual

Integratie Coachings Call na twee weken (twv. 300 euro)

Prijs

997 euro

incl 21% btw

t

Boek vrijblijvend jouw intake call

t

Client -Coach match check

r

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

100% vertrouwelijk

Sensual & Sexual Empowerment

Awakening

3 maanden coaching programma

Wat is het?

Sensual Glow’s Female Empowerment Coaching is voor vrouwen die een extraordinaire connectie willen voelen met hun lichaam, sensualiteit en seksualiteit.

Elke twee weken een coaching sessie van 2 uur (Transformation)

Elke twee weken een embodiment sessies van 1 uur (Integration)

Holistic Sensual & Sexual Home Practices ( + Sacred Toy guide & advice)

Online Jade egg training (TWV 379 euro) + Nephrite Jade egg

Ongoing Email & Journaling support

Persoonlijke Transformatie - Verdieping sexual wisdom & Skills, Trauma heling

Prijs

3x 950 euro

incl btw

t

Boek vrijblijvend jouw intake call

t

Client -Coach match check

r

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

100% vertrouwelijk

Sensual & Sexual Empowerment

Advanced

6 maanden coaching programma

Wat is het?

Sensual Glow’s Female Empowerment Coaching is voor vrouwen die een extraordinaire connectie willen voelen met hun lichaam, sensualiteit en seksualiteit. 

tweewekelijks coachingsessie, 2 uur

tweewekelijks embodiment sessie, 1 uur

Online Jade egg training (TWV 379 euro) + Nephrite Jade egg

All the above (3 maanden traject)

Trauma integratie

Advanced training Jade egg & Sexual Skills

Prijs

6x 850 euro

incl btw

t

Boek vrijblijvend jouw intake call

t

Client - Coach match check

r

Krijg alle coaching-specificaties en voorwaarden

r

100% vertrouwelijk

Nu tijdelijk gratis

Sacred Sexuality Chakra Guide

Sensual Glow’s Chakra System

Tantrika’s believe that our life force energy is the kundalini spiraling up our chakra’s. In Tantra the mind, body, energy & spirit are all connected and engaged in every aspect of our lives, including sex. 

This guide will explain the chakra system. 

“Guusje is zo warm en toegankelijk. Ik heb mij in onze tijd samen nooit onveilig gevoeld. Terwijl ik het zo spannend vond om over mijn seksleven te praten. Ik voelde niks in mijn lijf. Had nooit zin in seks, ik deed het altijd meer voor mijn partner. Dit is echt veranderd. Ik weet nu veel beter wat ik moet doen om mij sensueel en sexy te voelen.Ik kan er over praten en zorg veel beter voor wat ik nodig heb.”

Daphne - 39 jaar - ADHD specialiste & Orthopedagoge

Urgent coaching nodig of heb je een hoog profiel?
of een speciale aanvraag?

meer info