about Sensual Glow

Sessions online & offline

Therapy & Coaching

Ancient & Modern Rituals

Mindfulness & Focus Sensate

Coachingspraktijk & Online SensualiteitsSchool

Missie & Visie

Het is de missie van Guusje en haar team om iedereen, die het verlangen voelt, toegang te geven tot de magische wereld van persoonlijke groei in liefde, relaties, sensualiteit en seksualiteit. Minder blokkades, problemen en uitdagingen, meer plezier, liefde en vrijheid in betekenis, ervaring en beleving.

Wij geloven in een wereld waarin werken aan je liefdesleven, seksuele gezondheid en welzijn net zo normaal is als het gaan naar je Yoga of Mindfulness klas.

Sensual Glow werkt op holistische wijze (and loving it!) en naast de therapeutische vaardigheden op liefde en relatie gebied, gebruiken wij als basis voor de seks counseling het bio-psycho-sociale model uit de hedendaagse seksuologie. We richten ons altijd, in elk programma of traject, op de Body & Mind connectie. Dit betekent dat in de integrale benadering zowel het werken met de cognitie als het werken met het lichaam als even belangrijk wordt beschouwd. Er wordt gebruik gemaakt van praat-, verdiepings- en meditatie-technieken, visualisatie en focus sensate oefeningen.

Wij bieden zelfontwikkeling programma’s, trajecten en trainingen, die aansluiten bij elke levensstijl of -standaard waarin transformerende practices dagelijks toegankelijk zijn.

For the Love of Sensuality:

Waarom Sensual Glow zo bol staat van Sensual Glow?

 

Als het over intimiteit, sensualiteit, seksualiteit en de beleving ervan gaat hebben veel vrouwen, waaronder ik zelf, behoefte aan context. Het gaat om zoveel meer dan je richten op het functionele presteren en het hebben van seks.

 

Sensualiteit omvat het allemaal.

 

De zintuigen, de traagheid, de rituelen van zelfzorg en liefde, de intimiteit, de verbinding en ja, ook de daadwerkelijke seks.

Het vleugje Tantra en Taoïsme geven een spirituele en magische glans aan Sensual Glow, wat heel verdiepend werkt en ook luchtigheid en plezier toevoegt aan de onderwerpen.

Guusje heeft naast reguliere opleidingen (zie onder aan de pagina) inspiratie opgedaan en geleerd van velen. Het is te veel om elk retreat/ training te vermelden. Hier zijn er een aantal die een speciaal plekje hebben in mijn hart: Esther Perel (Rino groep Studiedag voor therapeuten) Tony Robbins (Life coach) & Cloe Madenes (Systeem therapeut), Mark & Magali Peysha (relatie therapeuten) van het SI instituut waar ik een opleiding deed. Layla Martin (Tantric Institute of Integrated Sexuality waar ik een opleiding deed en werkzaam was in 2019), Psalm Isadora (Tantra) en Jaiya Ma (Tantra & Erotic Blueprints).

 

Guusje

 

Ik startte Sensual Glow met de intentie om een impact achter te laten op de wereld door op te komen voor Liefde, Connectie en Intimiteit. Als slachtoffer van seksueel geweld in mijn puberteit, was ik mijn referentiekader wat seksueel plezier kon zijn, totaal kwijt. Er is zoveel meer dan alleen werken aan ons trauma, ook al hoort dit er ook echt bij.

Met Sensual Glow wilde ik een plek creeëren waar mensen zich veilig en vrij voelen om een (her)definitie te maken van wat sensualiteit en seksualiteit voor hen betekent. Voor jezelf en met een ander.

Het succes van de programma’s vertelt mij dat we er klaar zijn om ons samen sterk te maken om de individuele vrijheid te nemen, het leven in te richten naar ons eigen seksuele betekenis, voorkeuren, standaarden en expressie vol gezondheid en welzijn.

Naast ons reguliere relatie therapeutische diensten en seks counseling hebben we het Sensual Glow aanbod verijkt met prachtige rituelen, workshops, meditaties, mindfulness en een plek voor sisterhood.

Het is ons voorrecht en passie om dit met jou te delen in sessies, online programma’s en trainingen.

Qualifications

 

Therapeutic Certifications:

 

Master Clinical Psychology (MSc University of Leiden)
_

Social work & applied psychology (BA Hogeschool Leiden)
_

 Competent focused social & behavioral therapy: Trainer Therapeutic development for professionals: (Work setting and education facilitated by: Child & Young Adults Psychiatric Institute Research centre: De Bascule: Amsterdam)
_

Family system coaching in a therapeutic setting (Work setting and education facilitated by: Child/ Young Adults Family Psychiatric Institute Research centre: De Bascule: Amsterdam).
_

 Cognitive- Behavioral Therapy (Work setting and education facilitated by: Child/ Young Adults Family Psychiatric Institute Research centre : De Bascule: Amsterdam)
_

Post BA Sexology (Rinogroep Utrecht)
_

 Mindfulness Based Cognitive Therapy (Rino groep, Utrecht )

 

Coaching Certifications:

 

 400 hour SI Advanced Relationship Coaching: Tony Robbins – Cloe Madenes – Mark & Magali Peysa (subjects: Life coach/ Women Coach/ Passion coach/ couple coach).
_

 600 hour Vita Coaching: Layla Martin- Tantric Institute of Integrated Sexuality (Holistic Coaching Approach to Sexuality, Love & Relationships).

1 + 7 =

Q