about sensual glow

Sex is the New Yoga

Therapy & Coaching

Ancient & Modern Rituals

Mindfulness & Focus Sensate

Sessions Online & Offline

Coachingspraktijk & Online SensualiteitsSchool

Missie & Visie

Het is de missie van Guusje en haar team om iedereen, die het verlangen voelt, toegang te geven tot de magische wereld van persoonlijke groei in sensualiteit en seksualiteit.

Wij geloven in een wereld waarin werken aan je seksuele gezondheid en welzijn net zo normaal is als het gaan naar je Yoga of Mindfulness klas.

Sensual Glow werkt op holistische wijze (and loving it!) en gebruikt als basis het bio-psycho-sociale model van de hedendaagse seksuologie. We richten ons altijd, in elk programma of traject, op de Body & Mind connectie. Dit betekent dat in de integrale benadering zowel het werken met de cognitie als het werken met het lichaam als even belangrijk wordt beschouwd. Er wordt gebruik gemaakt van praat-, verdiepings- en meditatie-technieken, visualisatie en focus sensate oefeningen.

Wij bieden zelfontwikkeling programma’s, trajecten en trainingen, die aansluiten bij elke levensstijl of -standaard waarin transformerende practices dagelijks toegankelijk zijn.

For the Love of Sensuality:

Waarom Sensual Glow zo bol staat van Sensual Glow?

 

Als het over seksualiteit en de beleving ervan gaat hebben veel vrouwen, waaronder ik zelf, behoefte aan context. Het gaat om zoveel meer dan je richten op het functionele presteren en het hebben van seks.

 

Sensualiteit omvat het allemaal.

 

De zintuigen, de traagheid, de rituelen van zelfzorg en liefde, de intimiteit, de verbinding en ja, ook de daadwerkelijke seks.

Het vleugje Tantra en Taoïsme geven een spirituele en magische glans aan Sensual Glow, wat heel verdiepend werkt en ook luchtigheid en plezier toevoegt aan de onderwerpen.

Guusje

Ik startte Sensual Glow met de intentie om een impact achter te laten op de wereld door op te komen voor Liefde, Connectie en Intimiteit. Het succes van de programma’s vertelt mij dat we er klaar zijn om ons samen sterk te maken om de individuele vrijheid te nemen, het leven in te richten naar ons eigen seksuele betekenis, voorkeuren, standaarden en expressie.

Om ons steentje hieraan bij te dragen, op onze unieke manier, vult onze harten met liefde. Het is ons voorrecht en passie om dit met jou te delen in sessies, online programma’s en trainingen.

Qualifications

 

 

 BA degree Social work & applied psychology (Hogeschool Leiden, The Netherlands).
_

 Competent focused social & behavioral therapy: Trainer Therapeutic development for professionals: (Work setting and education facilitated by: Child & Young Adults Psychiatric Institute Research centre: De Bascule: Amsterdam)
_

Family system coaching in a therapeutic setting (Work setting and education facilitated by: Child/ Young Adults Family Psychiatric Institute Research centre: De Bascule: Amsterdam).
_

 Cognitive- Behavioral Therapy (Work setting and education facilitated by: Child/ Young Adults Family Psychiatric Institute Research centre : De Bascule: Amsterdam)
_

Post BA Sexology (Rinogroep Utrecht)
_

Mindfulness Based Cognitive Therapy (Rino groep, Utrecht )

Holistic Certifications:

 400 hour SI Advanced Relationship Coaching: (subjects: Life coach/ Women Coach/ Passion coach/ couple coach).
_

 600 hour Vita Coaching: Tantric Institute of Integrated Sexuality (Holistic Coaching Approach to Sexuality, Love & Relationships).

5 + 1 =

Q