Contact

Een email werkt het allerbeste, aangezien ik elke dag van de week mensen zie in mijn praktijk en meestal niet in de gelegenheid ben om mijn telefoon op te nemen. Wil je een vrijblijvende kennismaking boeken, maar zie je geen datum of tijd die jou schikt in mijn Calendly? Stuur dan een mailtje met wat voorstel data en tijden, dan komen we er vast wel uit.

Telefoon

+31620625337

Email

guusje@guusjewannet.com

Praktijk

De Zuster
Gasthuisplaats 1
2611BN Delft

Uren

M-V: 9am-6pm

Plan een kennismaking

Plan een vrijblijvende kennismaking (altijd via ZOOM) om te voelen of je een coachingsklik ervaart. Jij/ jullie leggen de aandachtsgebieden waar je aan wilt werken op tafel, ik leg uit hoe een traject jou van dienst kan zijn. Ik streef ernaar om zo eerlijk mogelijk te schetsen wat er voor nodig is om de doelen te bereiken. Je kunt dan in eigen tijd beslissen of een traject iets voor jou is of niet.

4 + 14 =

Calendly

Voor het kennismakingsgesprek heb je niks speciaals nodig, behalve je hulpvraag. Ik zal uitleggen hoe ik werk en wat je kunt verwachten in een traject. Jij mag dan beslissen, in je eigen tijd, of het een klik is. Ik doe mijn uiterste best om deze Calendly-tijden vrij te houden, echter kan zijn dat je een email krijgt met een voorstel voor een andere datum of tijd. Cliënten hebben voorrang op de tijden en dus kan zijn dat ik net een afspraak heb ingepland op jouw voorkeursdag/tijd. Niet getreurd, we vinden samen zo een nieuw plekje voor jou!
Dank je wel voor het begrip. Guusje