Alchemista

the transformative power of Sex magic

a sensual journey to abundance

Instagram course

Al•che•mis•ta

/al.keˈmis.ta/     a person who transforms or creates something through a seemingly magical process.

possessing an extraordinary power or ability to create

ALCHEMISTA

Een negendaagse Instagram cursus.

De transformerende kracht van je seksuele energie.

 

Welkom in deze prachtige reis waar we werken met negen innerlijke ervaringen die jou leiden naar spirituele, sensuele, financiële en/of relationele overvloed. 

Lieve vrouw,

Ik ben dankbaar en gevuld met liefde dat je interesse hebt in deze bijzondere journey.

Leven volgens je eigen definities van succes, is moedig, krachtig en soms ook ontzettend spannend.

Ik hoop dat dit programma en haar practices een leidraad voor jou zal zijn in tijden dat je het even niet meer weet, zoekend bent of simpelweg plezier wilt ervaren in het behalen van je levensdoelen.

De energie van ALCHEMISTA is gebouwd op een diepe devotie aan de kracht van de seksuele energie die in mij en ieder van ons leeft. 

Ik heb een diep geloof dat ieder die dit wenst, met deze energie kan leren werken en hier zichzelf en de wereld een stukje echter, krachtiger en mooier maakt.

Ik heb geprobeerd diepgang te creëren in de practices en te werken op verschillende lagen van sensuele embodiment, bewustzijn en spiritualiteit, zodat het programma elke keer weer opnieuw gebruikt kan worden, je altijd weer een andere laag wijsheid ontvouwt en je blijvend geboeid bent door je eigen sensualiteit en seksuele energie.

Negen dagen naar binnen om te werken naar opening, ontwaking en bouwen van ‘abundance momentum’.

Wat een cadeau!

Verwacht geen simpel Intentie zetten, staren naar de horizon en wachten tot het universum je hoort, ziet en je wensen vervult.

Dit programma zet je innerlijk aan het werk. 

Je kiest zeer bewust voor de ruimte die nodig is om dit innerlijk proces te begeleiden en neemt radicale verantwoordelijkheid voor datgene wat zich aandient in de practices.

Dit alles in een liefdevolle, accepterende energie.

De journal en practices zijn er om je hierbij te begeleiden.

“And, when you want something, all the
universe conspires in helping you to achieve it.”

— Paulo Coelho

SEKSUELE ENERGIE

TAO-TANTRA, Een stukje achtergrond informatie….

Tantra is een yoga traditie die haar oorsprong vindt in India. Tantra belicht de tegenstrijdigheden die het leven brengt en heeft als visie dat deze samen gewoven heelheid vormen. 

Tantra wordt gezien als een levenskunst, een pad wat je het hele leven bewandeld. De seksuele energie wordt omarmd als een bron/ levensenergie energie, wat erg bijzonder is voor zo’n oude traditie.

Tantra werkt veel met verhalen en metaforen over polarisatie. Licht en schaduw, mannelijk en vrouwelijk, goed en kwaad, vrijheid en verbondenheid.

Tantra werkt met het Chakra systeem en Kundalini energie. Cultivatie van levensenergie (en daarmee de seksuele energie) staat centraal in de vaak meditatieve oefeningen uit de Tantra traditie.

Hedendaagse ‘Tantra’ is meer gericht geraakt op seks en seksuele verbinding dan oorspronkelijk in de traditie te vinden is. Dat is verklaarbaar doordat de oefeningen prachtig verbindend en vertragend zijn en dat maakt dat deze ontzettend welkom zijn in onze snelle wereld.

In het Taoïsme wordt deze levens-energie Chi (Qi) genoemd (China). Een doel in het Taoïsme is om in harmonie met de natuur, de kosmos en je persoonlijke omgeving te leven. 

In Taoïstische seksuele Qi-gong gelooft men dat de sleutel tot een lang en gezond leven ligt in de cultivering van seksuele energie. Er was duizenden jaren geleden een kleine stroming Taoïstische meesters die geloofden dat ze geboren werden om onsterfelijk te zijn. Door cultivatie van seksualiteit kon deze onsterfelijkheid gerealiseerd worden. 

In de jaren 70 bracht Mantak Chia deze leer naar het grote publiek. Het gebruik van het Jade ei komt voort uit deze traditie en wordt gebruikt om naast een gezond functionerend bekkenbodem, ook Chi op te wekken en te cultiveren. Het werken met het Jade ei, gaat goed samen met seksuele Qi-gong.

In beide tradities, die een compleet ander oorsprong hebben en andere uitgangsposities in gezondheid en welzijn, staat het ontmoeten, opwekken en cultiveren van de seksuele energie (en dus de levensenergie) centraal.

In beide tradities wordt gewerkt met verschillende ademhalings-, focus-, meditatie-, visualisatie- en expressie technieken.

In de wetenschap wordt de seksuele energie (opwinding en verbondenheid met je seksuele zelf) herkent als een krachtige ontspanner, hormoon balans brenger en geluksbrenger.

In Alchemista gebruiken we verschillende technieken om te verbinden met de seksuele energie, vooral gericht op de meditatieve vorm.

 Je bepaalt zelf op welk gebied je de overlvloed wil ervaren die de groei in jouw seksuele energie jou brengt. De Journal begeleid je hier in.

“The world is your oyster”

De meest gestelde vraag die ik in Sensual Glow krijg is:

‘Hoe verbind ik met mijn seksuele energie en hoe behoud ik die verbinding’

 

Hierom heb ik jaren gewerkt geïnvesteerd om het jou zo makkelijk mogelijk te maken:

 

Door de jaren heen heb ik eenvoudige, sensuele oefeningen ontwikkeld die mijn coachees elke keer helpen om te kunnen keren naar hun seksuele energie en hun innerlijke wijsheid en kracht. Voorwaarde voor mij bij het ontwikkelen was dat deze oefeningen in elke routine zouden moeten passen. Of je een thuisblijfmoeder bent of een drukke onderneemster.

Voor Alchemista koos ik 9 practices uit. We ontwierpen een prachtige journal die je helpt om het maximale uit de 9 ervaringen te halen. Ik laat je elke stap zien en je zal precies weten wat je moet doen. Deze cursus is er op gericht om jou te faciliteren om je helemaal te laten focussen op deze negen magische innerlijke ervaringen.

en even voor de zekerheid:

Deze cursus gaat je niet zeggen hoe jouw seksualiteit er uit moet zien. Hoe je je moet voelen, wat je lekker moet vinden of hoe je liefdesleven er uit moet zien. Deze cursus helpt jou om JOUW EIGEN wijsheid en definities te vinden.

 

the Alchemista

 lives in all of us

1. Make space

2. Turn within

3. re-emerge

And become a super attractor of abundance.

“een spirituele reis, die zich richt op verbinding met het grotere geheel en jouw unieke plek hierin.”

Sex Magic

 

Met sex magic wordt bedoeld dat we onze seksuele energie gebruiken voor intentie, groei en manifestatie.

Dit doen we door naar binnen te keren met behulp van verschillende technieken.
In Alchemista maak je gebruik van de wijsheid van je innerlijke gids, lichaam, opwinding, seksuele organen en je intuitieve kracht.

Je zou kunnen zeggen dat Alchemista een spirituele reis is, die zich richt op verbinding met het grotere geheel en jouw unieke plek hierin.

De Cursus

As within so without, as above so below.”

Negen transformerende practices, elk met een andere intentie. Deze oefeningen geven je toegang tot je innerlijke wijsheid, seksuele energie, jouw sensuele zelf en je vrouwelijke creatieve krachten.

Dag 1

Openingsceremonie & creating an inner Sacred Space

intention & alignment

Dag 2

Making space for creating Love

spiritual cleansing ritual

 

Dag 3

Calling in the inner guide

the journey to your inner guidance & wisdom

Dag 4

Embodying the Sensual Self

awakening sexual energy

Dag 5

Inner child healing

restoring safety & love

 

dag 6

Erotic movement with the power of Cacao

private cacao ceremoy

Dag 7

Deep healing & relaxation ritual

transformative relaxing

Dag 8

Turning desires into reality

sex magic manifistation

 

Dag 9

Reflection, integration & how to move forward

closing ceremony

Deze cursus is een uitnodiging om je te verbinden met jouw sensuele Alchemista.

Na deze cursus zal je:

 

Weten hoe je jezelf naar binnen moet begeleiden

Je verbonden voelen met je sensuele zelf

Jezelf kunnen helen op zielsniveau

Weten hoe je je seksuele energie kan inzetten om je purpose te vinden, je genot te verhogen en je overvloed te vergroten

 

 

Naast mij als jouw gids zal je ook een prachtige, speciaal voor dit doel ontwikkelde, journal hebben. Deze journal zal je gemaild worden zodra de cursus begint.

Je krijgt toegang tot een privé Instagram account waar je gedurende negen dagen, elke dag een nieuwe ervaring krijgt. Bestaande uit video, audio, meditaties, visualisaties en journal opdrachten.

Alle activiteit en communicatie zal plaats vinden in deze veilige, sacred space.

Hou rekening met een tijdsinvestering van 30-45 minuten per dag om het maximale uit deze ervaring te halen. (Je hebt tot 2 februari toegang tot het instagram account en dus tot alle oefeningen. Je kan het programma dan ook meerdere malen doen)

BONUS:
Als je meedoet en je promoot Alchemista op jouw eigen instagram in je feed & stories dan sturen we je prachtige artprint (analoog) gratis op!!!

 

Doe NU mee en betaal geen  € 149

slechts € 69

De inschrijving van de cursus is slechts 2 weken open

Mis het niet!

Guusje Wannet

After highschool, Guusje gratuated as a Sociotherapist, she worked over 10 years in different family & child psychiatric care facilities. She specialized in Cognitive behaviour therapy, Mindfullness based CT & ACT. In the last decade, she developed a love-affair with sensuality & sexuality  in combination with personal growth.  She is certified in relationship coaching and post BA Sexology, as well as in the holistic spiritual traditions. (Tantra & Taoism). Currently she in enrolled in the masters program Clinical Psychology (Msc) at University of Leiden and loving every single class.

Guusje is a very experienced coach and loves to combine modern day science with ancient practices to deepen the experience of personal growth.

The journal

Het journal die je gaat gebruiken tijdens de cursus is volledig interactief en kan ingevuld worden op je laptop of je telefoon. Vul je hem liever met de hand in? Geen probleem: hij is makkelijk printbaar.

Volledige toegang

Je kan de cursus overal doen. Je kan de visualisatie op je telefoon, laptop of iPad bekijken. Je kan d ecursus helemaal in je eigen tempo doen. Je hebt twee maanden toegang!

VIP programma

Soms wil je gewoon net iets meer. In het VIP programma heb je een één op één zoom coaching met Guusje (normale prijs 350 euro). We maken een afspraak op een tijdstip dat voor jou gunstig is.

9 daagse Instagram Cursus

 

Alchemista

Data: 7 December – 15 December
Toegang tot: 7 February 2021

€ 149

€ 69

9 daagse Instagram Cursus

één op één zoom coaching sessie met Guusje

 

Alchemista VIP

Data: 7 December – 15 December
Toegang tot: 7 February 2021

€ 389

€ 269

“You will never be able to escape from your heart. So it’s better to listen to what it has to say.”
Paulo Coelho