coaching for Coaches

één op één

voor Entrepeneurs

voor Coaches

voor Professionals

7 maanden met een zeer Ervaren en Succesvolle Coach werken aan jouw Succes

Awakening & Empowering
the Goddess of Fortune & Abundance

Het 7 maanden Mentorship programma is voor gepassioneerde vrouwelijke coaches, entrepreneurs en/of professionals die zich persoonlijk én zakelijk meer willen verbinden met de oneindige kracht van de seksuele energie.

 

Dit programma is ontworpen om jou, als vrouw, volledig te faciliteren in jouw Feminine Leadership, Sexual Abundance & Magnetic Sensual Power.

 

Highly Successful

Je wordt niet alleen succesvoller door de kracht van je eigen seksualiteit te gaan gebruiken, maar je voelt je ook nog eens veel succesvoller.

Het ontsluiten van de kracht die in je sensualiteit besloten ligt maakt je aantrekkelijker in alle opzichten.

Zakelijk zal je makkelijker nieuwe cliënten aantrekken. Niet alleen je aantallen  zullen toenemen, de waarde die je biedt wordt hoger.

Jouw positie als Feminine leader zal natuurlijker en makkelijker aanvaard worden door jouw cliënten en collega’s.

 

Mijn omzet is verdubbeld. Dat is fijn.

Maar wat echt belangrijk is is dat ik mijn succes eindelijk durf te leven. durf te voelen… Ik doe het niet alleen allemaal… ik VOEL het ook nog eens…

Bianca, 32 jaar, Food en Fitness

Truly Feminine

Het ondernemerschap is in onze culturele traditie vanuit de Yang energie opgebouwd. Doelgericht, efficiënt en gebaseerd op planning en richting. Ondanks dat het financiële succes wat dit planmatige werken brengt, kan te veel Yang in je business in de weg gaan zitten van je voldoening. Werken kan dan als een beperking van vrijheid voelen met te weinig inhoudelijke creativiteit.

Leiden kan je ook vanuit Yin doen: zacht, warm, in connectie met het hart. Te veel Yin-energie in je business maakt dat je niet verder komt dan betekenis en inhoud creëren. Er komt te weinig waardering, groei en geld in je bedrijf terug. 

Het geheim van een succesvolle business leiden zit in het leren cultiveren van jouw ideale Yin – Yang Balans. 

Dit programma leert jou te verbinden met jouw YIN energie, die jouw aantrekkelijkheid, creativiteit én juichy-ness zullen verhogen.

Dit programma leert jou ook te verbinden met jouw YANG energie, met als doel jouw missie en leiderschap kwaliteiten te vergroten.

Je leert de sensuele en seksuele vrouwelijk dynamiek te begrijpen op een niveau dat je dit ook kunt delen in jouw programma’s voor je eigen cliënten.

 

Of je nu in de business zit van voeding, sport, yoga, spiritualiteit of business coaching, dit programma is speciaal ontwikkeld voor jou als je vol in je leiderschap wilt staan.

 

Oooooh Guusje, I just wanted to let you know how I feel today. It is so amazing! It is all true! I feel so empowered and .. so full of sensual energy (as you put it)

Rita 39, NYC, personal development Coach

Je Vrouwelijk Leiderschap omarmen.

LIKE YOU NEVER DONE BEFORE

The power of Sensual Glow….

Al jarenlang begeleid ik, als liefde & sex coach, vrouwen in hun sensualiteit, seksualiteit & vrouwelijkheid. Ook zie ik, als relatie coach, vele koppels per week die op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf en elkaar in de liefdesrelatie.

Mijn praktijk Sensual Glow is bijzonder succesvol.
Ik ben altijd volledig volgeboekt. Ik coach met heel veel liefde en plezier.
Ik verdien er meer dan genoeg geld mee. Ik kan mijn hele gezin onderhouden en maak investeringen in mijzelf en mijn bedrijf.
Ik heb alleen de laatste twee jaar al 25.000 euro uitgegeven aan opleidingen. 

Waarom vertel ik je dit? 

Mijn beleving was vroeger heel anders. Nadat ik slachtoffer van seksueel geweld werd op mijn 16de levensjaar, durfde ik nauwelijks nog te verbinden met mijn vrouwelijke aantrekkelijkheid, mijn seksuele kern & sensuele natuur. Als ik terugkijk, denk ik zelfs dat ik succes afstootte met mijn over beschermende mechanismes en patronen. Ik heb vele kansen laten liggen en weet dat ik veel te veel moeite stopte in hard mijn best doen om anderen te overtuigen dat ik het waard was. Ik ben altijd succesvol geweest in mijn werk, maar het voelde vaak leeg en als keihard werken.

Ik ben, net als iedereen, gevormd door mijn verleden. Ik heb in de loop van de jaren talloze opleidingen en therapieën gevolgd. Ik leerde goed om te gaan met mijn trauma’s. Ik verstopte mijn vrouwelijkheid en mijn sensuele lichaam. Ik durfde niet vol vanuit mijn essentie te leven. Ik was wel gelukkig.. maar….

“Surviving is not thriving”

10 jaar geleden werd ik wakker geschud. 10 jaar geleden kwam ik de liefde van mijn leven tegen. Het werd me in 1 klap zo duidelijk dat er zo veel meer was dan hoe ik het tot nu toe had gedaan…. Ik wilde het allemaal. Ik wilde voelen, ik wilde liefhebben, ik wilde beminnen. Ik wilde alle kanten van mijzelf die ik zorgvuldig had weggestopt laten bloeien en ik wilde vrijuit schreeuwen van geluk en mijn genieten delen en uiten.

10 jaar geleden begon mijn reis terug naar mijn vrouwelijke essentie en de verdieping in Tantrische seksualiteit. Ik merkte hoeveel heling ik nog had te doen. Hoeveel schaduw kanten, van mijzelf en mijn vrouwelijkheid, ik had verstopt en verdrongen. Mijn gevoel van innerlijke en uiterlijke schoonheid, vrouwelijke kracht en het genieten van sensualiteit was iets wat grote angst in mij naar boven haalde. Mijn lichaam had mijn trauma zorgvuldig opgeslagen en dit kwam elke keer boven als ik seksualiteit aantrok door mijn vrouwelijkheid.

Ik besloot dat ik er mijn levenswerk van zou maken. Aanvankelijk om het zelf te ondergaan en te ervaren. Later om het te delen met anderen. Ik heb jaren gestudeerd, ontdekt, ervaren, uitgeprobeerd, gereisd. Ik heb 10 duizenden euro’s uitgegeven. Meters boeken gelezen, Goeroes bezocht en heel veel liefde gemaakt.

Ik ben elke dag dankbaar dat ik deze reis gemaakt heb. Mijn leven nu is oneindig veel rijker:

Spiritueel rijker

Rijker in Liefde

Rijker in sensaties

en ik heb een meer dan succesvol bedrijf.

 

En nu is het mijn missie om mijn belangrijkste lessen met jou te delen. Want je hoeft helemaal geen Sex, Liefde en Relatie coach te worden, om de abundance wetten van de seksuele energie in te zetten voor jouw eigen leven en voor jouw cliënten.

10 jaar geleden was het zo goed als onmogelijk om de juiste mensen te vinden voor mentoring en coaching in deze topics. Ik voelde mij vaak alleen en onbegrepen. Inmiddels is er veel meer aandacht voor dit, maar het valt mij op dat er nog steeds weinig coaches die hier echt goed in zijn.
Informatie is geen transformatie, right?

In dit programma deel ik het belangrijkste wat ik in 10 jaar leerde.

 

Ik weet dat het leven vanuit  je seksuele energie iets is wat volledig natuurlijk is voor vrouwen (‘truly feminine’ ieder op haar eigen unieke manier), maar tegelijkertijd de grootste angsten en blokkades kunnen oproepen die groei en abundance (highly succesful) volledig stopzet in je leven.

In dit programma leer je dit niet alleen voor je eigen leven en business in te zetten, maar leer je dit gegeven ook te gebruiken voor jouw cliënten. Want we hebben allemaal een sterke vrouwelijke rolmodellen om ons heen nodig.

Er was nog nooit zo veel behoefte aan vrouwelijke leiders & sensuele rolmodellen.

Thuis komen in je eigen seksualiteit,  je vrij voelen. Je zonder excuses uiten.
– Layla Martin –

Founder Tantric institute of integrated sexuality;

Sex, Love and Relationship Coaching
Guusje studeerde in 2017 en 2018 bij Layla

Leer hoe je jouw seksuele energie kunt ontwaken en cultiveren

Je eigen routes leren bewandelen naar radiance, glow en emotional abundance.

 

 

Leer hoe je jouw seksuele energie kunt ontwaken en cultiveren

Je eigen routes leren bewandelen naar radiance, glow en emotional abundance.

 

 

Leer hoe je jouw seksuele energie kunt inzetten voor persoonlijk én zakelijk succes.

De seksuele wetten van aantrekking, financieel groeien, meer cliënten met minder doen.

 

 

Leer over jouw vrouwelijke cycli & ritmes en creëer meer balans in je leven én business

Sensual Glow’s Sensual Cycle is al jaren favoriet bij mijn vrouwelijke clienten. Het leven volgens je eigen fysieke, spirituele & emotionele ritme, is een diep verlangen van elke vrouw.

 

Leer over Orgasmic Bliss & Abundance

Een orgasme is meer dan een hoogtepunt tijdens het bedrijven van de liefde. Leer hoe je orgasmic energy inzet voor levensgeluk, succes en het vervullen van jouw verlangens.

 

Success is doing what you want to do, when you want, where you want, with whom you want, as much as you want’.

– Tony Robbins –

Founder Strategic Intervention Institute ;

Strategic Advanced Relationship Coaching
Guusje studeerde in 2015 en 2016 bij Tony

Leer over Female Sensual & Sexual Empowerment

Leer hoe je niet alleen je eigen sensuele & seksuele beleving positief kunt beïnvloeden, maar ook die van jouw cliënten. Het succesvol begeleiden van hoofd naar lijf!

 

 

Leer hoe je Female Empowerment inzet & faciliteert in Sisterhood groepen & Events

Female empowerment is zoveel meer als elkaar toejuichen en mooie intenties delen. Leer hoe je jouw cliënten een werkelijke transformatie biedt.

 

 

Leer hoe je aanvullende Sensual & Sexual awakening practices ontwerpt voor jouw cliënten.

Leer hoe je sensualiteit en seksualiteit toevoegt aan jouw eigen expertise, integreer in jouw visie en diensten.

 

 

Coachen met (zelf)vertrouwen en succes.

Coachen is een prachtig vak. In sensualiteit & vrouwelijkheid coachen is nog redelijk nieuw in de wereld. Leer hoe je onderscheidend wordt door hoge kwaliteit te bieden in je sessies.

Missie in Balans

Ik heb zoveel geleerd in dit traject over hoe je als vrouw echt leiding neemt over je leven. Leiderschap was vroeger vooral doorgaan. In 7 maanden ben ik van gestresst naar balans gegaan. Mijn hele leven heeft een upgrade gekregen. Niet alleen mijn carrière (ik breng al mijn lessen meteen naar mijn klanten), maar ook mijn liefdesleven.

Michelle, 32 jaar, business coach

Alles is veranderd

Vriendinnen van vroeger herkennen mij nauwelijks meer. Ik ben zo ongelooflijk gegroeid. Ik heb geleerd leiding te nemen zonder mijn zachte, warme zelf te verliezen. Mijn business is gigantisch gegroeid doordat ik zoveel meer richting en zelfvertrouwen heb gekregen. Ik straal het uit. En opeens trek ik zoveel klanten aan.

Annemieke, 37 jaar, holistic coach

Sisterhood

Voor het eerst in mijn leven heb ik mij echt onderdeel gevoeld van een groep vrouwen. Ik heb hierdoor zoveel oude pijn kunnen helen. Ik heb vriendinnen voor het leven gemaakt. Ik ben eeuwig dankbaar hiervoor.

Suzanne, 38 jaar, coach & trainer

7 Maanden, 4 Topics*

Je gaat je kunnen onderscheiden door op deze vier gebieden uit te blinken in energie, kundigheid, presence en charisma. Net als dat het mij succes heeft gebracht zal het dat jou ook doen. Je werk in 1 op 1 settings, groepscoaching, events en retreats zal je veel makkelijker afgaan, je successrate zal stijgen en je zal met minder moeite klanten aantrekken door je uitstraling en energetische aanwezigheid.

*Alle topics worden aangepast naar jouw verlangen en business

Topic 1:

Female Sexual Dynamics

 

Seksualiteit is een zeer jonge wetenschap. En de vrouwelijke seksualiteit en haar beleving is nóg veel jonger. Goede voorlichting hebben wij nauwelijks gekregen. Vrij experimenteren en hier over praten is niet in onze cultuur verankerd. Gek genoeg weten wij vrouwen, dus nauwelijks iets over ons eigen lichaam en seksualiteit. We hebben nooit geleerd om seksueel te verrijken. Als je hier in wilt groeien, zul je dus zelf eerst moeten ervaren. #luckyyou

In deze 7 maanden ga je op reis. Een mix tussen kennis & wetenschap, oude wijsheid & tradities, sexual & embodiment practices.

Stap 1: De eerste maanden zijn gericht op jouw eigen sensualiteit en seksualiteits-beleving. #makingspaceforlove

Stap 2: Je eigen business succesvoller en aantrekkelijker te maken door jouw eigen, hoogstpersoonlijke Sensual Glow verder te verdiepen, te ontwikkelen én in te zetten. #sensualexpression

Stap 3: Female empowerment & sensualiteit wetmatigheden gebruiken binnen jouw vakgebied om  te excelleren en hogere transformaties te genereren.*

Dit programma is speciaal ontwikkeld om de vrouwelijke kracht op een professionele wijze te integreren in jouw coaching business.*

*je wordt niet opgeleid als seksualiteit, liefde en relatiecoach (#logisch) maar leert de Female Sexual Dynamics in te zetten voor jezelf en jouw cliënten (#YASSS).

Topic 2:
Coaching development & skills

 

Hoe breng je de FSD nu eigenlijk over naar je cliënt? Een goede coach laat een cliënt in contact komen met haar eigen wijsheid en kracht. Een goede coach creëert geen afhankelijkheid relatie, maar maakt ruimte voor het proces van de cliënt in een veilige setting.

Coachen is een prachtig vak, maar het kan je ook onzeker maken. Zelfvertrouwen, eigenwaarde en geloof in je methode is een must voor een succesvol traject. Het kunnen opbouwen van een goede client – coach relatie is bepalend voor het behalen van je doelen.

Ik ben mijn hele leven therapeut, trainer, manager of coach geweest in diverse settings en met de meest uiteenlopende doelgroepen. De tijden met een liefdevolle mentor aan mijn zijde, waren de fijnste tijden. Zeker nu je leert werken met de Female Sexual Dynamics. Dit is misschien wel de kwetsbaarste energie om te delen met de buitenwereld. #Sisterhoodtotherescue

Het voelt rijk om je leercurve te kunnen bespreken. Om je programma’s te kunnen laten checken. Om in alle rust te kunnen verifiëren of je jouw kennis goed overdraagt aan jouw cliënt. #mentoringXXL

In het kort:

Jouw Coachingsvaardigheden zijn na deze 7 maanden van hoge kwaliteit en je bent in staat om jouw cliënten van hoofd naar lijf te brengen, wat van essentieel belang is bij het werken met de FSD (Female Sexual Dynamics).

Topic 3:
Rituals & Practices

 

In dit programma zul je veel concrete tools in handen hebben die je meteen kunt inzetten in jouw praktijk of programma’s.

Het kunnen ontwerpen en begeleiden van effectieve meditaties, visualisaties, (Jade egg) rituelen en embodiment practices is een zeldzaam iets.

Er zijn niet veel coaches die je échte sensualiteit kunnen laten ervaren. Door je eigen sensualiteit aan te leren spreken en te ontwikkelen, zul je een creativiteit openen in dit veld die magisch werkt op jezelf en jouw cliënten. 

Eén van de meest gehoorde opmerkingen die ik krijg van mijn cliënten is: ‘Guusje, ik zie aan jou dat jij sensualiteit ademt. Je leeft het écht. Ik voel het! En daarom heb ik voor jou gekozen’. #magneticpowers

Dit is er ook voor jou! #practicewhatyoupreach 

Topic 4:
Retreats & Gatherings

 

Hoe sta je voor een groep? Faciliteren waar je zelf altijd van gedroomd hebt. En er ook nog geld mee verdienen! Hoe geweldig zou dat zijn? Het succesvol hosten van een retreat of event is een enorme uitdaging. Maar het kan je business een geweldige boost geven

Hoe presenteer je je voor de groep?

Hoe neem je leiding op een belichaamde manier? Hoe kan je voor een groep staan in al je vrouwelijkheid en je zeker en vol vertrouwen voelen? #sensualglow

Hoe bouw je je programma op zodat vrouwen zich veilig voelen, zich openen, connectie kunnen maken met hun lichaam? #yesthereisasecrettothis

Hoe zorg ik dat mijn boodschap over komt? Hoe zorg ik dat mijn bezoekers zich gezien en gehoord voelen? En hoe zorg ik dat ze vol zitten?

Leer hoe je een event of retreat programma ontwerpt voor jouw doelgroep met dat vleugje Sisterhood sexy. #OhYessGoddess!

Awakening & Empowerment de luxe!

7 Maanden programma
voor Entrepreneurs, Coaches, Therapeuten
en andere Professionals

Highly Successful &

Truly Feminine

– Mentorship program for feminine leaders –

Inclusief

Dit programma bevat de belangrijkste lessen die ik leerde de afgelopen 10 jaar.

De waarde is niet in geld uit te drukken, Ik studeerde over de hele wereld en breng in dit programma het beste bij elkaar. Alles wat mij het meeste succes heeft opgeleverd in mijn onderneming.

Dit programma bevat onder andere:

Twee wekelijkse coaching Live of via Zoom

Twee wekelijks Individuele online embodiment sessies

toegang tot Daily rituals jaar programma

Rituelen, meditaties en visualisaties

Extra

Het programma is gevuld met extra’s en bonussen.

Het les programma, en alle data worden met jou gedeeld nadat je je hebt aangemeld en wij een gesprek hebben gepland. Voel je vrij om daarna pas je keus te maken. De studie belasting zal zo’n 7 uur per week zijn (totaal 200 uur). Je zult lezen, oefenen, opdrachten maken en bezig zijn met jouw geluk, liefde & sensual abundance.

 

GRATIS Jade egg course twv €379

GRATIS Nephrite Jade egg

Betaling in 7 maandelijkse termijnen

Ben jij klaar om Highly Successful te worden?

Het gehele programma, inclusief alle extra’s en intensieve begeleiding kost  7000 incl btw (7 maandelijkse termijnen van 1.000 euro).

 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou en je business kan betekenen.

Of plan gelijk een half uur durend online gesprek* in waarin ik al je vragen beantwoord.

 

*Ik vind het belangrijk dat we alleen maar samenwerken als dit programma echt spot on voor jou is! Voel je vrij om pas ná het gesprek een keuze te maken.

Of koop nu!

“Als je mij twee jaar geleden had gevraagd wat er mogelijk zou zijn voor mij, zou ik wat ik nu ervaar niet eens kunnen beschrijven. Ik heb een droomrelatie. Ik heb een droomhuis. En mijn droombedrijf.”

Naomi - 36 jaar - Spiritualiteit & life Coach