coaching for Coaches

één op één

voor Entrepeneurs

voor Coaches

voor Professionals

7 maanden met een zeer Ervaren en Succesvolle Coach werken aan jouw Succes

PROFESSIONALS PROGRAM

Het 7 maanden Mentorship programma is voor gepassioneerde vrouwelijke coaches, entrepreneurs en/of professionals die zich persoonlijk én zakelijk meer willen verbinden met seksualiteit. 

 

Dit programma is ontworpen om jou, als vrouw, volledig te faciliteren in jouw inhoudelijke impact als mens en professional.

REVIEW

Guusje is een buitengewoon getalenteerde coach & teacher die voor mij een liefdevolle en veilige space heeft gehouden gedurende het Coaching voor Coaches traject.

Wat haar manier van werken zo bijzonder én effectief maakt is de wisselwerking tussen haar therapeutische vaardigheden, coaching-tools, spiritueel/ holistische rituelen en eindeloos veel kennis en ervaring! Ik kwam bij Guusje omdat ik mijn eigen cliënten wilde begeleiden op een meer holistische wijze. Daarbij wilde ik als single moeder opnieuw leren verbinden met mijn eigen sensualiteit en seksualiteit. Dit traject hielp mij om dieper in verbinding te komen met mijn kern en om van daaruit een betere coach te zijn voor mijn cliënten. Daarbij ervaar ik nu zo veel meer pleasure en plezier in mijn leven. Dit was echt de verdiepingsslag waar ik naar op zoek was: embodied living & teaching!

Bij Guusje voelde ik me volledig geaccepteerd, gesteund, gehoord en gezien. Haar sessies waren altijd heel waardevol, leerzaam en liefdevol. Ze is de beste, meest liefdevolle en professionele coach die ik me maar kon wensen! Ben jij een vrouw die vanuit sensuele belichaming wil leven én coachen? Dan is Sensual Glow dé place to be <3

Isabella Machinè - Sexual Empowerment Coach & Relatiecoach

Het beste van jezelf in je sessies

 

The power of Sensual Glow….

Al jarenlang begeleid ik, als liefde & sex coach, vrouwen in hun sensualiteit, seksualiteit & vrouwelijkheid. Ook zie ik, als relatie coach, vele koppels per week die op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf en elkaar in de liefdesrelatie.

Mijn praktijk Sensual Glow is bijzonder succesvol.
Ik ben altijd volledig volgeboekt. Ik coach met heel veel liefde en plezier.
Ik verdien er meer dan genoeg geld mee. Ik kan mijn hele gezin onderhouden en maak investeringen in mijzelf en mijn bedrijf.

Waarom vertel ik je dit? 

Mijn beleving was vroeger heel anders. Nadat ik slachtoffer van seksueel geweld werd op mijn 16de levensjaar, durfde ik nauwelijks nog te verbinden met mijn vrouwelijke aantrekkelijkheid, mijn seksuele kern & sensuele natuur. Als ik terugkijk, denk ik zelfs dat ik zichtbaarheid afstootte met mijn over beschermende mechanismes en patronen. Ik heb vele kansen laten liggen en weet dat ik veel te veel moeite stopte in hard mijn best doen om anderen te overtuigen dat ik het waard was. Ik ben altijd succesvol geweest in mijn werk, maar het voelde vaak leeg en als keihard werken.

Ik ben, net als iedereen, gevormd door mijn verleden. Ik heb in de loop van de jaren talloze opleidingen en therapieën gevolgd. Ik leerde goed om te gaan met mijn trauma’s. Ik verstopte mijn vrouwelijkheid en mijn sensuele aard. Ik durfde niet vol vanuit mijn essentie te leven. Laat staan dit werk doen….

Surviving is not thriving

10 jaar geleden werd ik wakker geschud. 10 jaar geleden kwam ik de liefde van mijn leven tegen. Het werd me in 1 klap zo duidelijk dat er zo veel meer was dan hoe ik het tot nu toe had gedaan…. Ik wilde het allemaal. Ik wilde voelen, ik wilde liefhebben, ik wilde beminnen. Ik wilde alle kanten van mijzelf die ik zorgvuldig had weggestopt laten bloeien en ik wilde vrijuit schreeuwen van geluk en mijn genieten delen en uiten.

10 jaar geleden begon mijn reis terug naar mijn vrouwelijke essentie en de verdieping in Tantrische seksualiteit. Ik merkte hoeveel heling ik nog had te doen. Hoeveel schaduw kanten, van mijzelf en mijn vrouwelijkheid, ik had verstopt en verdrongen. Mijn gevoel van innerlijke en uiterlijke schoonheid, vrouwelijke kracht en het genieten van sensualiteit was iets wat grote angst in mij naar boven haalde. Mijn lichaam had mijn trauma zorgvuldig opgeslagen en dit kwam elke keer boven als ik seksualiteit aantrok door mijn vrouwelijkheid.

Ik besloot dat ik er mijn levenswerk van zou maken. Aanvankelijk om het zelf te ondergaan en te ervaren. Later om het te delen met anderen. Ik heb jaren gestudeerd, ontdekt, ervaren, uitgeprobeerd, gereisd. Ik heb 10 duizenden euro’s uitgegeven. Meters boeken gelezen, Goeroes bezocht en heel veel liefde gemaakt.

Ik ben elke dag dankbaar dat ik deze reis gemaakt heb. Mijn leven nu is oneindig veel rijker:

Mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel

 

En deze impact wil ik graag met jou delen.

Tien jaar geleden was het zo goed als onmogelijk om de juiste mensen te vinden voor mentoring en coaching in deze topics. Ik voelde mij vaak alleen en onbegrepen. Inmiddels is er veel meer aandacht voor dit, maar het valt mij op dat er nog steeds weinig coaches die hier echt goed in zijn door het gebrek aan mentoren, supervisie en sessie begeleiding.

Ik denk dat een mentorschap al het verschil kan maken.

 

In dit programma deel ik het belangrijkste wat ik in 10 jaar leerde.

 

 

Sexual Empowerment

 

Succes zit in verdieping

 

Niet alleen als professional, maar ook als mens helpt het om het proces met je eigen seksualiteit aan te gaan. Je gaat honderden vragen beantwoorden in jouw sessies, die simpelweg niet uit te leggen zijn als je ze zelf niet hebt doorleefd. Net als in de Mindfulness opleiding, waar je geen mediatie les mag geven zonder zelf meditatie te beoefenen. Is het net zo als bij sexual embodiment practice.

Hoe verbind je met je seksuele zelf? Hoe werk je met je lichaam? Wat is een seksuele identiteit? En hoe leer ik dat anderen aan?

Ieder die bij Sensual Glow komt als professional gaat dus zelf uitgebreid op onderzoek uit.

 

Tantra

 

Een mooie aanvulling op het wetenschappelijke kader zijn de oude tradities die zich gespecialiseerd hebben in het werken met de seksuele energie. Inhoudelijk richten we hier ons op, maar ook het ondernemerschap kun je daar prachtig in betrekken. Toen ik het werken binnen de GGZ verliet, moest ik alles nog leren over het runnen van een eigen praktijk. Het aantrekken van cliënten, het succesvol afronden van trajecten…. wow! Wat een verantwoordelijkheid!. Yin en Yang, leiderschap en inhoud…. een balans die je hard nodig hebt om tot succes te komen in je business.  Yang energie: Doelgericht, efficiënt en gebaseerd op planning en richting. Yin energie: De inhoud en de verdieping, creativiteit en flow.

 

Het geheim van een succesvolle onderneming zit in het leren cultiveren van jouw ideale Yin – Yang Balans.

 

Sensual Glow is ontstaan en succesvol geworden door deze krachten in mijzelf te ontwikkelen en uit te dragen op mijn eigen unieke manier. Zo leid ik in mijn eigen stijl Social Media, Content creatie en voer ik mijn succesvolle kennismakimngsgesprekken die mensen vol vertrouwen doen instappen in mijn trajecten.

 

Of je nu in de business zit van voeding, sport, yoga, spiritualiteit of business coaching, dit programma is speciaal ontwikkeld voor jou als je vol in je leiderschap wilt staan.

 

REVIEW

Mijn ervaring delen van het traject voor coaches heeft even op zich laten wachten. Maar ik voel en begrijp nu nooit als anders hoe waardevol het is om te belichten wat een waardevol traject het bij Guusje is geweest. Ik voelde dat ik de aangeraakte trauma’s binnen mijn eigen seksualiteit graag wou integreren en dat ik hier ook juist anderen in wil begeleiden. Het leren werken met sensualiteit en seksualiteit, dit voelde helemaal kloppend. Wat mij zo aansprak bij de werkwijze van Guusje was het meer holistische en in combinatie met onder andere Tantra en natuurlijk haar eigen persoonlijkheid.  Ik ben zo ontzettend dankbaar en vervult dat ik dit traject bij haar gevolgd heb. Ze is een pracht mens! Zo uniek hoe zij haar liefdevolle hart en ziel samenbrengt met al die mooie kennis die ze heeft verzameld. Naast dat ik dus heb mogen leren hoe ik als coach zijnde ook met deze onderwerpen kan werken, heb ik zelf ook nog veel mogen helen. En voornamelijk nog dieper thuiskomen in mijn lijf. Dat is het grootste cadeau die ik mezelf ooit heb kunnen geven. Ik neem het mijn hele leven mee. En hoe fantastisch dat ik mijn kennis en ervaring nu ook mee kan geven aan een ander. Elke week keek ik weer ontzettend uit naar de sessie met Guusje. Guusje staat ook echt naast je als mens, zo fijn! Elke keer voelde ik me weer meer verzacht, vervuld met liefde en empowered.

I thank you & I love you!

Myrthe de Jong - Coach seksualiteit en empowerment

Thuis komen in je eigen seksualiteit,  je vrij voelen. Je zonder excuses uiten.
– Layla Martin –

Founder Tantric institute of integrated sexuality;

Integrated Sexuality Coaching
Guusje studeerde in 2017 en 2018 bij Layla en werkte bij het coachingsinstituut in 2019

Holistisch coachen

Hoe zit een mentorshap er uit?
Eerst je eigen proces

 

Leer hoe je (seksueel/ kind-jeugd) trauma kunt verwerken en een plek geven.

Het bevrijden van jezelf, het realiseren van je seksuele identiteit.

Leer hoe je jouw seksuele energie kunt ontwaken en cultiveren

Je eigen routes leren bewandelen en het beoefenen van sexual practice.

 

Leer hoe je jouw seksuele energie kunt inzetten voor persoonlijk én zakelijk succes (ja echt!).

Lekker in je vel zitten geeft het vertrouwen wat je nodig hebt om te succesvol te leiden.

 

Leer over jouw vrouwelijke cycli & ritmes en creëer meer balans in je leven én business

Sensual Glow’s Sensual Cycle is al jaren favoriet bij mijn vrouwelijke clienten. Het leven volgens je eigen fysieke, spirituele & emotionele ritme, is een diep verlangen van elke vrouw.

 

Leer over multi / fullbody Orgasmic Bliss

Een orgasme is meer dan een hoogtepunt tijdens het bedrijven van de liefde. Leer hoe je op verschillende manieren met je seksualiteit kunt werken.

 

Coaching faciliteren

Leer over Female Sensual & Sexual Empowerment

Leer hoe je niet alleen je eigen sensuele & seksuele beleving positief kunt beïnvloeden, maar ook die van jouw cliënten.

– Trauma informed werken in je sessies
– Seksuologie combineren met Holistische seksualiteit (Tantra- Taoisme)
– Traject opbouw (leercurve clienten begeleiden)
– Mindfulness, visualisatie, meditatie
– Focus sensate
– Doorverwijzen en samenwerken
– Supervisie en mentoring

 

Leer hoe je Female/ Sexual Empowerment inzet & faciliteert in Sisterhood groepen & Events

Female empowerment is zoveel meer als elkaar toejuichen en mooie intenties delen. Leer hoe je jouw cliënten een werkelijke transformatie biedt.

 

Leer hoe je aanvullende Sensual & Sexual awakening practices ontwerpt voor jouw cliënten.

Leer hoe je sensualiteit en seksualiteit toevoegt aan jouw eigen expertise, integreer in jouw visie en diensten.

 

Coachen met (zelf)vertrouwen en succes.

Coachen is een prachtig vak. In sensualiteit & vrouwelijkheid coachen is nog redelijk nieuw in de wereld. Leer hoe je onderscheidend wordt door hoge kwaliteit te bieden in je sessies.

Success is doing what you want to do, when you want, where you want, with whom you want, as much as you want’.

– Tony Robbins –

Founder Strategic Intervention Institute ;

Strategic Advanced Relationship Coaching
Guusje studeerde in 2015 en 2016 bij Tony

7 Maanden, 4 Topics*

Je gaat je kunnen onderscheiden door op deze vier gebieden uit te blinken in energie, kundigheid, presence en charisma. Net als dat het mij succes heeft gebracht zal het dat jou ook doen. Je werk in 1 op 1 settings, groepscoaching, events en retreats zal je veel makkelijker afgaan, je successrate zal stijgen en je zal met minder moeite klanten aantrekken door je uitstraling en energetische aanwezigheid.

*Alle topics worden aangepast naar jouw verlangen en business

Topic 1:

Sexual Dynamics

 

Seksualiteit is een zeer jonge wetenschap. En de vrouwelijke seksualiteit en haar beleving is nóg veel jonger. Goede voorlichting hebben wij nauwelijks gekregen. Vrij experimenteren en hier over praten is niet in onze cultuur verankerd. Gek genoeg weten wij vrouwen, dus nauwelijks iets over ons eigen lichaam en seksualiteit. We hebben nooit geleerd om seksueel te verrijken. Als je hier in wilt groeien, zul je dus zelf eerst moeten ervaren. #luckyyou

In deze 7 maanden ga je op reis. Een mix tussen kennis & wetenschap, oude wijsheid & tradities, sexual & embodiment practices.

Stap 1: De eerste maanden zijn gericht op jouw eigen sensualiteit en seksualiteits-beleving. #makingspaceforlove

Stap 2: Je eigen business succesvoller en aantrekkelijker te maken door jouw eigen, hoogstpersoonlijke Sensual Glow verder te verdiepen, te ontwikkelen én in te zetten. 

Stap 3: Supervisie en verdiepen in je sessies. 

Dit programma is speciaal ontwikkeld om de vrouwelijke kracht op een professionele wijze te integreren in jouw coaching business.*

*je wordt niet opgeleid als gecertificeerd seksualiteit, liefde en relatiecoach (#logisch) maar leert seksualiteit te betrekken in jouw coachingspraktijk.

Topic 2:
Coaching development & skills

 

Hoe breng je de geleerde vaardigeheden over seksualiteit nu eigenlijk over naar je cliënt? Een goede coach laat een cliënt in contact komen met haar eigen wijsheid en kracht. Een goede coach creëert geen afhankelijkheid relatie, maar maakt ruimte voor het proces van de cliënt in een veilige setting.

Coachen is een prachtig vak, maar het kan je ook onzeker maken. Zelfvertrouwen, eigenwaarde en geloof in je methode is een must voor een succesvol traject. Het kunnen opbouwen van een goede client – coach relatie is bepalend voor het behalen van je doelen.

Ik ben mijn hele leven therapeut, trainer, manager of coach geweest in diverse settings en met de meest uiteenlopende doelgroepen. De tijden met een liefdevolle mentor aan mijn zijde, waren de fijnste tijden. Zeker nu je leert werken met de seksuolgie en holistische seksualiteitDit is misschien wel de kwetsbaarste energie om te delen met de buitenwereld. 

Het voelt rijk om je leercurve te kunnen bespreken. Om je programma’s te kunnen laten checken. Om in alle rust te kunnen verifiëren of je jouw kennis goed overdraagt aan jouw cliënt. #mentoringXXL

In het kort:

Jouw Coachingsvaardigheden zijn na deze 7 maanden van hoge kwaliteit en je bent in staat om jouw cliënten van hoofd naar lijf te brengen, wat van essentieel belang is bij het werken met seksualiteit!

Topic 3:
Rituals & Practices

 

In dit programma zul je veel concrete tools in handen hebben die je meteen kunt inzetten in jouw praktijk of programma’s.

Het kunnen ontwerpen en begeleiden van effectieve meditaties, visualisaties, (Jade egg) rituelen en embodiment practices is een zeldzaam iets.

Er zijn niet veel coaches die je échte sensualiteit kunnen laten ervaren. Door je eigen sensualiteit aan te leren spreken en te ontwikkelen, zul je een creativiteit openen in dit veld die magisch werkt op jezelf en jouw cliënten.

Eén van de meest gehoorde opmerkingen die ik krijg van mijn cliënten is: ‘Guusje, ik zie aan jou dat jij deze reis ademt. Je leeft het écht. Ik voel het! En daarom heb ik voor jou gekozen’.

Dit is er ook voor jou! 

Topic 4:
Retreats & Gatherings

 

Hoe sta je voor een groep? Faciliteren waar je zelf altijd van gedroomd hebt. En er ook nog geld mee verdienen! Hoe geweldig zou dat zijn? Het succesvol hosten van een retreat of event is een enorme uitdaging. Maar het kan je business een geweldige boost geven

Hoe presenteer je je voor de groep?

Hoe neem je leiding op een belichaamde manier? Hoe kan je voor een groep staan in al je vrouwelijkheid en je zeker en vol vertrouwen voelen? 

Hoe bouw je je programma op zodat vrouwen zich veilig voelen, zich openen, connectie kunnen maken met hun lichaam?

Hoe zorg ik dat mijn boodschap over komt? Hoe zorg ik dat mijn bezoekers zich gezien en gehoord voelen? En hoe zorg ik dat ze vol zitten?

Leer hoe je een event of retreat programma ontwerpt voor jouw doelgroep met dat vleugje Sisterhood sexy. #OhYessGoddess!

Awakening & Empowerment de luxe!

7 Maanden programma
voor Entrepreneurs, Coaches, Therapeuten
en andere Professionals

– Mentorship program –

Inclusief

Dit programma bevat de belangrijkste lessen die ik leerde de afgelopen 10 jaar.

De waarde is niet in geld uit te drukken, Ik studeerde over de hele wereld en breng in dit programma het beste bij elkaar. Alles wat mij het meeste succes heeft opgeleverd in mijn onderneming.

Dit programma bevat onder andere:

Twee wekelijkse coaching Live of via Zoom

Twee wekelijks Individuele online embodiment sessies

toegang tot Daily rituals jaar programma

Rituelen, meditaties en visualisaties

Extra

Het programma is gevuld met extra’s en bonussen.

Het les programma, en alle data worden met jou gedeeld nadat je je hebt aangemeld en wij een gesprek hebben gepland. Voel je vrij om daarna pas je keus te maken. Je zult lezen, oefenen, opdrachten maken en bezig zijn met jouw geluk, liefde & sensual abundance.

 

Toegang tot EUPHORIA twv €379

GRATIS Nephrite Jade egg

Betaling in 7 maandelijkse termijnen

READY?

Het gehele programma, inclusief alle extra’s en intensieve begeleiding kost  7000 incl btw (7 maandelijkse termijnen van 1.000 euro).

 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou en je business kan betekenen.

Of plan gelijk een half uur durend online gesprek* in waarin ik al je vragen beantwoord.

 

*Ik vind het belangrijk dat we alleen maar samenwerken als dit programma echt spot on voor jou is! Voel je vrij om pas ná het gesprek een keuze te maken.

Of koop nu!

“Als je mij twee jaar geleden had gevraagd wat er mogelijk zou zijn voor mij, zou ik wat ik nu ervaar niet eens kunnen beschrijven. Ik heb een droomrelatie. Ik heb een droomhuis. En mijn droombedrijf.”

Naomi - 36 jaar - Spiritualiteit & life Coach