Lieve Guusje. Ik weet het niet zo goed in woorden te vatten. Maar. Jij. Echt…. jij; wat een liefde, aandacht en schoonheid leg je in het contact met iedereen. Schoonheid in ál haar facetten. Ik zie het. Ik voel het. In je gesprek, in je mail, de ruimte… alles ♥️ you create magic Guusje en dat raakt ieders hart dat is zó mooi en fijn. Dank voor jou!

Hanneke, 39


Wat hebben vrouwen en koppels gemeen die in staat zijn om volledig hun Sensual Glow te leven?

Zij plaatsen hun eigen persoonlijke groei, hun zelfkennis en reflectie als een TOP prioriteit in hun leven. Door zelf continu bezig te zijn met ontwikkeling, kun je de inzichten, skills & tools die geleerd worden in coaching en training direct toepassen in alle facetten van je leven. Waardoor niet alleen jouw liefde kan groeien en bloeien, maar ook jouw persoon in het bedrijfsleven.

Sensual Glow’s groepsprogramma plaats JOU en wat jij NODIG hebt in de liefde en het leven eerst. Alles is ontworpen binnen Sensual Glow om jou hierin te faciliteren.

Over Sensual Glow

Impact & Missie

De impact van Sensual Glow is groot in het dagelijks leven van veel vrouwen en stellen. We streven naar een wereld vol sensuele vrijheid waarin vrouwen in hun kracht kunnen staan in liefdevolle verbinding met zichzelf en hun omgeving.

Verliefdheid

De kracht van verliefdheid

Iedereen is wel eens verliefd geweest, iedereen weet wat een alles veranderende ervaring dat is. Wij zetten de levenslessen. De energie. De kracht van een verliefd hart, in voor ons dagelijks leven. Een leven lang verliefd zijn kan! echt!

Een verliefd leven leiden betekent jouw groots en meeslepend leven leiden. Authenticiteit en eigenheid. Wat een ander er van vindt, doet er niet meer toe.

Stel je eens een wereld voor vól verliefde mensen…. We rest our case.

Vrijheid

Vrijheid is ruimte om te groeien

Als je je vrij voelt ben je ontvankelijk voor groei. Groei is geluk. Groei is wat ons drijft. Sensual Glow gelooft in ruimte maken voor groei. Als individu én als stel. Daarmee is vrijheid een kernwaarde van Sensual Glow.

Sensualiteit

Stel je toch eens voor…

Stel je toch eens voor dat je altijd bezig kan zijn met wat voor jóu goed voelt. Waar jíj je aandacht op wil richten, in plaats van rekening te houden met wat een ander van jou vindt of wat er van je verwacht wordt.

Je sensueel voelen is een van de grootste genoegens in het leven. Je voelt je krachtig, zelfverzekerd, vrij, seksueel en ervaart de energie die je herkent van toen je verliefd was.

Bewust zijn

Door je zintuigen je leven, de wereld super bewust ervaren

Een leven waar elke seconde de moeite waard is om te ervaren. De emoties, de kleuren, geuren, smaken volledig tot izjn recht laten komen.

Bewustzijn en bewust zijn lijkt niet voor niets zo op elkaar.

Onze cliënten

Trots zijn we op onze cliënten

Veel van onze cliënten hebben een ongelooflijk positieve impact op de wereld. Allereerst omdat ze aan durven te gaan wat hen tegenhoudt in de wereld. Maar ook omdat ze gekenmerkt worden door hun gevoel van succes, doorzettingsvermogen en intelligentie.

Of dit nu zakelijk succes is of dat zij deel uitmaken van een beweging die zich inzet voor een betere wereld. Stuk voor stuk kiezen onze cliënten kiezen voor een liefdevolle beweging. Naar binnen en naar buiten.

Sex

Wij houden er van!

Wanneer je jezelf vrijgemaakt hebt om te genieten van sex zul je deze vrijheid nooit meer willen afstaan.

Een leven gevuld met goede sex voelt verjongend, bruisend, levend en laten we eerlijk zijn….. er wordt een stuk minder gezeurd. Na al deze jaren in dit vak, weten we één ding zeker: bij elk individu en bij elk stel betekent sex iets anders, maar het effect van een vrije, blije sex ervaring is hetzelfde: Alles verandert… alles wordt beter… alles komt in een magische Sensual Glow te staan.

Zelfvertrouwen

Ken jij die vrouw die met haar lach alles betovert? Die vrouw ben jij!

Vol vertrouwen bewegen in al de facetten van het vrouw zijn.

Zelfvertrouwen is super aantrekkelijk. Niet alleen voor de buitenwereld maar vooral voor jezelf. Het vergroten van zelfvertrouwen is wat wij iedereen gunnen.

Onze impact

Love rules the world

Als je niet wil dat je leven verandert dan moet je niet bij ons zijn. Als je wel wil dat je leven verandert… dan wel. Onze coachingstrajecten zijn zeer succesvol. Bij Sensual Glow worden levens veranderd.Dagelijks krijgen wij feedback van vrouwen en stellen dat ze zich niet konden voorstellen dat het leven zo vol, rijk en liefdevol kon zijn.Maar ook stellen die de moeilijke beslissing willen nemen om liefdevol uit elkaar te gaan worden, zijn zo dankbaar dit te kunnen doen met een coach aan hun zijde.

Guusje Wannet

Eigenaar, oprichter en Sensual Glow Coach

Guusje is ontwerper van alle trajecten en programma’s binnen Sensual Glow. Ze blinkt uit in openheid en openhartigheid. Schaamteloosheid en laagdrempeligheid in de trajecten is haar secret weapon. Haar cliënten zeggen over haar dat haar onvoorwaardelijke liefde, wijsheid en relativerende humor een warm bad is tijdens de trajecten. Ze heeft een liefde voor rituelen, sisterhood en een vleugje magie.

Voor Sensual Glow was zij manager in het bedrijfsleven, sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie en intern trainer competentie gericht behandelen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Ze heeft een Ba in Social Work en Pedagogiek. Is gecertificeerd relatie- en interventiecoach. Gecertificeerd competentie gericht familie coach. Ze is studente ‘Sex & Relationship Coach’ aan The Tantric institute of integrated sexuality van de beroemde Amerikaanse seksuologe Layla Martin. Daarnaast volgde zij talloze trainingen en verdiepte zij zich in verschillende stromingen omtrent sensualiteit en seksualiteit.

Ze woont en coacht in Delft. Ze leeft samen met haar man in een huis, naast haar ex-man, waar ze haar drie kinderen samen mee opvoedt. Ze heeft drie fantastische bonuskinderen. En drie poezen.

Neem contact op met Guusje

<p style=”text-align: center;”>Als je contact met Guusje opneemt
geeft ze je zo snel mogelijk antwoord.
Dat lukt meestal dezelfde dag nog
maar altijd binnen 24 uur.</p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://m.me/juniperLove.abeautifullife/”><img class=”aligncenter wp-image-407″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/06/sensual-glow-message-us-on-facebook.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”tel:0620625337″><img class=”aligncenter wp-image-554″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/05/sensual-glow-bel-ons-rechtsreeks.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>
<p style=”text-align: center;”><a href=”http://sensualglow.nl/contact/#contactformulier”><img class=”aligncenter wp-image-952″ src=”http://sensualglow.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sensual-Glow-stuur-ons-een-bericht.svg” alt=”” width=”300″ height=”92″ /></a></p>

De Sensual Glow Methode

Fact based & Passion driven. Verdiepen in verbinden vindt haar oorsprong in hele concrete maar doelgerichte methodes zowel uit de tantrische wereld als de relatietherapie. We werken met slimme, succesvolle mensen en die willen bewezen, werkende methodes. En wij ook!

Psalm Isadora

De visie van Psalm op tantrische sex sluit naadloos aan op de onze. Ze is een belangrijke inspirator en we kunnen allemaal veel leren van haar op het gebied van tantrische technieken. We vinden het heerlijk dat ze nuchter en open praat in haar trainingen over onderwerpen die meestal onbesproken blijven. Guusje heeft diverse trainingen gevolgd bij (de inmiddels overleden) Psalm Isadora.

Cloé Madanes

Cloé heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van het onrafelen van de werkzame principes achter onze persoonlijke relaties. Ze werkt al jaren samen met Tony Robbins en heeft samen met hem, Mark & Magali Peysha een groot opleidingsinstituut. Haar analytische vermogen is fantastisch. Daarom houden wij zo van haar! Haar analyses vormen de basis principes van de opleiding die Guusje volgde voor een certificering.

Mark en Magali Peysha

Mark & Magali Peysha hebben hun levenlang gewerkt als relatie-coaches. Nu hebben zij zelf een bloeiend opleidingsinstituut waar zij al duizenden coaches hebben opgeleid. Guusje is daar één van. Magali blinkt uit om tijdens haar teachings altijd in haar vrouwelijke kracht te blijven staan. Ze heeft mij geleerd, dat je ten alle tijden jezelf kan blijven als coach en toch heel doelgericht samen kunt leren. Vrouwelijk én krachtig dus!

Tony Robbins

De meest invloedrijke coach ter wereld. Zijn methodes om succesvol te worden en te blijven zijn geroemd. Of dit nu gezondheid, business of de liefde is. Wij houden van Tony omdat zijn methodes doelgericht zijn en écht werken. In mijn coachingsopleiding en -trainingen die ik volgde, is zijn rol onmiskenbaar groot. Ook al zullen wij bij Sensual Glow geen NLP & Hypnose therapie gebruiken, hebben we wel zijn brede wijsheid & kennis omarmd voor diverse onderwerpen!

BEKEND VAN

Wil je nú al aan de slag met Sensual Glow?

Krijg de eerste Sensual glow online module in je mailbox. Helemaal voor niks.

You're in girl! Ik ga het je sturen. Laat je weten wat je er van vond?

Get your Glow right now!

Vul je gegevens in en we sturen gelijk een bergje met Sensual Glow jouw kant op...

You have Successfully Subscribed!