Lockdown Kerst Eindejaars

Korting

2020 was voor velen een jaar van incasseren, aanpassen en opnieuw verbinden. Terwijl de wereld op zijn kop stond, hebben wij in onze kleine kring vooral veel liefde en oprechte aandacht ervaren. Ik wijd dat aan de ruimte die ik ben blijven nemen voor mijzelf & mijn relatie, ook als was dat soms best moeilijk met de kinderen om ons heen, de extra taken en rollen die we noodzakelijkerwijs tot ons kregen. Doordat ik dit deed, nam Jan Willem dit ook serieus. En zo hielpen wij elkaar verbonden te blijven en konden we samen alle tegenslagen aan en onze  successen vieren.

Deze kortingen zijn een cadeau én uitnodiging om het maximale uit jezelf en je liefdesleven te halen!

 

In liefde,
Guusje

Als er ooit een tijd is geweest om goed voor jezelf, je lichaam, je hart, je liefje, de liefde, je ziel te zorgen dan is het nu wel!

Net als vorig jaar, willen we graag het jaar afsluiten in liefde en dankbaarheid. Daarom geven wij enorme kortingen op al onze producten (let op: dit is maar 1 keer per jaar!!)

Minimaal 30%, soms een stuk meer.

Online programma’s

eenmalige aanbieding

kies je programma en sla je slag

euphoria

The 4 Portals to Ecstasy

Een Online Tao-Tantrisch Pleasure Programma
speciaal voor vrouwen. Wil jij het beste halen uit je orgasme? Hier op verschillende manieren meer experimenteren? Dan is dit jouw programma! 

lees meer……

van 359

voor 249

tantric lovers day

tantra in de veiligheid van je eigen huis

Ben jij nieuwsgierig wat een tantrisch massage ritueel voor jou en je seksleven kan doen? Dit is de perfecte Datenight voor jou en je partner!  Voor iedereen geschikt die ‘the extra mile’ in een sexy date wil steken.

lees meer……

van 239

voor 149

daily rituals

Awakening Sacred Sensuality

Het online jaarprogramma op het ritme van de seizoenen. Daily Rituals is het grootste online programma van Sensual Glow, gevuld met honderd + video’s, opdrachten, lessen en wijsheid. Dit is voor jou als je elke maand met een nieuw thema wilt werken, voor je heel jaar lang!

 

lees meer……

van 75

voor 39*
per maand

*als je nu koopt geldt voor jou deze prijs voor het hele jaar!

magnetic

Teaching Sensual Embodiment

Een 6 daagse Intensive voor (future) professionals. Zit je te denken aan het professionals programma? Dan kun je hier een klein voorproefje nemen. In Magnetic neem ik je mee voor een kijkje in de keuken hoe sensual embodiment nu eigenlijk werkt in de praktijk. Super waardevol, laag geprijsd!

lees meer……

van 99

voor 69

 

Let op! Magnetic komt halverwege januari naar ons eigen online leer platform. Koop het nu en krijg vanaf de release toegang.

healing sensuality

een liefdevolle benadering om je seksualiteit te herwinnen

Een gecombineerd online & offline, evidence based, persoonlijk ontwikkelingsprogramma om je lichaam en brein te trainen om weer in contact te komen met je sensuele zelf door mindful practices te introduceren in je dagelijkse routine.

lees meer……

van 2999

voor 1999

Coaching
1 op 1

van 3000 voor 2100
3 termijnen van €700

Wil je blijvende verandering op het gebied van (zelf)liefde, sensualiteit, seksualiteit? Wil je blokkades doorbreken en groeien? dan is 1 op 1 werken met Guusje de manier nog nooit zo bereikbaar geweest. Wees er snel bij, ze heeft niet veel plekjes meer over.

Als je nu boekt dan plannen we samen de data van het traject in op het moment dat het jou past.

Lees meer….

Coaching voor
professionals

van 7000 voor 4900
(7 termijnen van €700)

Wil je leren werken met Sensual Embodiment in jouw sessies? Begeleiding, supervisie en tegelijkertijd zelf ook groeien in deze thema’s? Wil je net als Sensual Glow offline en online programma’s lanceren,maar voel je dat je dit nog niet alleen kan? Look no further!!! De beste investering voor jouw coachingspraktijk: Dit is hét succesprogramma van Sensual Glow voor professionals.

Als je nu boekt dan plannen we samen de data van het traject in op het moment dat het jou past.

Lees meer….

Coaching
couples

van 3300 voor 2300

Elke relatie heeft soms wat meer nodig dan een Datenight om weer verbonden te zijn. Communicatie, seksualiteit, liefde, verlangens….. voor alles is een plek in Couples Coaching. Guusje heeft jarenlange ervaring in het werken met stellen en zij is excellent in het creëren van een professionele, veilige setting voor een goed resultaat.

Als je nu boekt dan plannen we samen de data van het traject in op het moment dat het jou past.

Lees meer….

Laatste plekje voor 1e kwartaal 2021