Daily Rituals

Awakening Sacred Sensuality

Het online jaarprogramma op het ritme van de seizoenen

12 maanden, elke maand nieuwe inspiratie gebaseerd op Modern Day Science & Ancient Wisdom om je sensualiteit en seksualiteit van binnenuit te veranderen.

Awakening Sacred Sensuality

 

Meer dan ooit worden vrouwen uitgenodigd om in hun zachte vrouwelijke kracht te gaan staan. We kracht die zowel sensueel, stormachtig aantrekkelijk en sterk aanvoelt als zacht, verbindend en overvloedig in overgave.

 

Voel jij dit ook?

 

Dan ben je hier op de juiste plek, op de juiste tijd.

 

Dit de plek om je door de seizoenen heen te verbinden met je sensualiteit en seksualiteit om als nooit tevoren naar binnen te keren. Om vervolgens altijd in staat te zijn, je eigen Nothern Star te volgen.

 

Dit is jouw pad. Jouw plek. Jouw reis.

 

hij zag mij!!!

 

Tamara (niet haar echte naam) kwam bij Sensual Glow omdat ze verbinding miste. Ze wist weldat ze het in zich had maar het leek altijd net buiten bereik.

Dit schreef zij naar mij nadat ze mee was gaan doen met Daily Rituals.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit”

-Aristoteles

I get it….. Het leven is druk

 

De verschillende rollen die we dagelijks vervullen. Het onderhouden van sociale contacten. Het runnen van een huishouden of gezin. De continue afleiding door telefoon, schermen en social media.

Als je geen intentionele ruimte maakt voor jezelf, zal je deze nooit gegeven worden.

 

Daily Rituals is geboren uit noodzaak

 

We weten en voelen allemaal wel dat het onderhouden van onze vrouwelijkheid, sensualiteit en seks nét zo belangrijk is als bij elk ander onderdeel van ons leven.

Maar hoe je dat doet; je voelen als een gelukkige, krachtige, zachte en sensuele vrouw…dat leert niemand je!

Ik heb het mijn persoonlijke zoektocht gemaakt en nu, vele jaren later en wijzer, kan ik oprecht zeggen dat ik de antwoorden heb gevonden!

 

Het verschil wordt gemaakt door het doen van slimme, intentionele dagelijkse rituelen. En dat is precies waar Daily Rituals over gaat!

 

10 jaar ervaring samengebracht in prachtige ervaringen, inspiratiebronnen, lessen, rituelen, zelfliefde en zo veel meer. Alle oefeningen samen, die mij keer op keer brengen naar mijn lijf, genieten en plezier.

Sensualiteit en Seks is nog nooit zo vervullend geweest.

“Dare to love yourself
as if you were a rainbow
with gold at both ends.”

Aberjhani,

Laat jouw seksleven groeien & bloeien

Een jaar lang elke maand inspiratie, oefeningen en lectures bij jouw zoektocht en ontwikkeling in jezelf en je sensualiteit

Dit programma geeft je toegang tot een jaar vol Daily Rituals die speciaal ontworpen zijn om naadloos in elke routine te passen. Of je nu veel of weinig tijd hebt in een dag,  door middel van het slim integreren van de juiste rituelen (wetenschappelijk, tantrisme & taoïstisch onderbouwd) zet jij jezelf helemaal in een leven dat meer gevuld is met (zelf) liefde, sensualiteit en verbinding.

Stel je voor:

Je neemt aan het begin van je dag een kwartier de tijd om een visualisatie te doen. Je klapt je laptop open (of je zet je mobiel aan), je start een visualisatie als onderstaande.

Lectures & Kennis

Do Along Videos

Inspiratie & Inzichten

Meer in het moment,

Minder gehaast

 

Meer in je lichaam,

Minder in je Hoofd

 

Meer in je hart,

Minder alleen

 

Meer in je energie,

Minder afhankelijk van anderen

Inner garden

Ik zie de mens als een prachtige tuin. Die meebeweegt met de seizoenen. De aarde heeft net zoveel liefde nodig als de zaadjes die je plant en laat opbloeien. De voeding die je brengt aan de aarde bepaalt de kwaliteit van de bloesem, die zullen veranderen in vruchten. Als het oogsttijd is, zul je merken of je voor een uitputtingsslag bent gegaan of je werkelijk in jezelf hebt geïnvesteerd.

Guusje Wannet

Guusje is van huis uit Sociotherapeut, Cognitief Gedragstherapeut en Relatie coach. En heeft al zo’n 10 jaar een liefdesaffaire met sensualiteit, seksualiteit in combinatie met persoonlijke ontwikkeling.  Zij bestudeerde zowel de wetenschappelijke benadering die zich voornamelijk richt op probleemgerichte behandeling (sexuologie & MBCT) als holistische spirituele tradities (Tantra & Taoïsme) die zich richten op beleving, persoonlijk groeien en vitaliteit.

Guusje heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen en koppels. het organiseren en hosten van events, retreats en magische Sisterhood Circles.

Veiligheid, professionaliteit en compassievolle interacties zijn kernwaarden van haar werk.

Wat zijn de rituelen van Daily Rituals?

Een ritueel is een reeks handelingen met een speciale betekenis. Die reeks kan lang of kort zijn, met kleine of grote betekenis. Iedereen heeft en gebruikt rituelen. En we hebben allemaal wel eens ervaren, dat een bijzonder dagelijks ritueel je hele leven kan veranderen.

In dit programma gebruiken we rituelen als een bijzondere manier om onszelf het beste te gunnen. We keren naar binnen met als doel stralender dan tevoren de wereld tegemoet te treden. We gebruiken rituelen om self-care momenten te integreren en er voor te zorgen dat we meer invloed hebben op de manier waarop we ons voelen.
De technieken die wij gebruiken zijn gebaseerd op een mooie mix van wetenschappelijk onderzoek, tantrische filosofie en taoïstische wijsheid.

Meditatie

In stilte of met een mooie begeleiding naar binnen keren om je werkelijke zelf te ervaren. Mediatie is een bewezen welzijnsvergroter.

Visualisatie

De vertaling van gedachten naar beeld ter vergroting van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welbevinden.

Jade ei

Werken met het Jade ei (optioneel) komt uit de taoïstische traditie. We vergroten hiermee onze levendigheid & dynamiek in het bekkenbodem gebied.

Ademhaling

Al eeuwenlang worden er verschillende ademhalingstechnieken gebruikt als spiritual practice. Wij gebruiken tantric breathing als poort naar meer sensualiteit.

Mindfulness

Mindfulness wordt wereldwijd gebruikt in seks therapie om de mind- body connectie te versterken om zo meer controle te krijgen over je ervaring. Wetenschappelijk bewezen en methodisch zeer betrouwbaar.

Ritual & Magic

A little Witch & Altar magic…. Abundance, liefde & voorspoed aantrekken met een vleugje magie.Je leert niet alleen alles over mijn rituelen in dit programma, maar wordt ook echt uitgenodigd om je eigen rituelen te ontwerpen. Alle do’s uitgelicht.

“Uitzonderlijke schoonheid, uitzonderlijke inhoud”

Daily Rituals
Online Programma

Een prachtige online leeromgeving met honderden video’s, audio’s, meditaties, visualisaties, lessen en programma’s staat voor jou klaar zodat jij vandaag nog kan beginnen met het zetten van de volgende stap.

In je eigen tijd, in jouw eigen plek, op jouw manier. Begin meteen!

Thema’s

De onderwerpen van dit programma zijn speciaal ontworpen om

 

Je meer thuis te laten voelen in je sensuele zelf.

Je meer te verbinden met je lichaam, gedachten & energie.

Je meer te openen in seksualiteit in combinatie met spiritualiteit.

Je meer te leven volgens je natuurlijke ritme, de seizoenen & maan(d)cycli.

 

Het versterken van de Body – Mind Connectie

De Body – Mind connectie staat centraal in alle oefeningen. Het één staat niet los van het ander en hoe meer we deze connectie leren voelen, hoe meer we deze positief kunnen beïnvloeden.

Leven volgens de Sensual Cycle & innerlijke Seizoenen

De cyclus van ons lichaam, de seizoenen, de maan & ons leven. Het staat allemaal in verbinding met elkaar en beïnvloed je seksuele ervaring. We maken een reis door al deze cycli en leren hoe we hier het beste gebruik van kunnen maken. 

Verdieping in Taoisme & Tantra voor meer Sensualiteit

Tantra & het Taoïsme richten zich onder andere op het cultiveren van de seksuele energie als spiritual practice. In dit programma is dit geheel toepasbaar gemaakt voor de moderne tijd en worden deze stromingen helder uitgelegd.

Jouw zelfhelend vermogen aanspreken

Thuiskomen in jezelf door middel van acceptatie, liefde & compassie versterkt niet alleen je vertrouwen, maar ook je veer & draagkracht. Dit draagt allemaal bij aan een gezond liefdesleven.  

Meer innerlijke & Uiterlijke rust, Ruimte & Richting Creëren

Ruimte maken voor rituelen leert je je eigen pad te bewandelen, zonder je te laten stoppen door vroegere ervaringen, de gedachten of wensen van anderen.

Abundance & Aantrekking 

Vrijheid in sensualiteit & seksuele expressie, leren gebruik te maken van Sex Magic. Rituelen die versterken, verdiepen en aantrekken van precies datgene wat jij verlangt. 

“A Woman who heals herself,
heals her mother,
heals her daughter,
and heals every woman around her.”

Hoe werkt Daily Rituals?

Stap 1. Koop het en je kunt starten wanneer het jou uitkomt

 

Je kunt meteen inloggen in de online omgeving van Sensual Glow School. Je inloggegevens worden naar je toe gemaild. Er is altijd iemand van support online mocht je dit nodig hebben. Alles staat dan voor je klaar. Je houdt voor altijd toegang.

Stap 2. Hoe beweeg je door het programma heen

 

Als je het programma voor het eerst gaat doen is het verreweg het makklijkst om simpel de flow van het programma te volgen. Alle lessen staan in de juiste volgorde. Guusje raadt het ook aan om tenminste 1 keer alle oefeningen en ervaringen te doen. Als je je eenmaal thuis voelt in alle portalen en dan voel je zelf heel goed welke gebieden er in jou wat extra liefde en aandacht nodig hebben. Je kunt dan gaan mixen en matchen!

Stap 3. De kunst van het oefenen

 

Je keert elke keer weer terug naar het programma naar gelang je behoefte en waar je zin in hebt! Guusje doet de oefeningen al jaren en elke keer brengt het weer verdieping.

Geef jezelf nu toegang tot de wereld van Daily Rituals

En ontvouw jouw pad naar een multi orgasmic life!!!

  • Elke maand nieuwe content die de seizoenen volgt
  • Boordevol uitleg, inspiratie, meditaties, visualisaties, pleasure practices
  • Duidelijke video’s en prachtige audio’s
  • Overzichtelijke structuur en een makkelijke roadmap.
  • Toegang tot “the library”, de seizoens onafhankelijke thema’s

Inschrijving sluit over

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

"By far het mooiste programma Ever!"

"Mijn relatie is na twee maanden compleet veranderd"

"Ik voel zo veel meer waar ik naar toe moet gaan met mijn bedrijf"

"owwww ja!!!!"

"Zelfliefde heeft een heel andere definitie gekregen"

"Door Sex-magic heb ik nu een huis"

"Voor het eerst hou ik van mijn lichaam"

Een jaar lang toegang tot het Daily Rituals programma

Een prachtige online leeromgeving met talloze video’s, audio’s, meditaties, visualisaties, lessen en programma’s staat voor jou klaar zodat jij vandaag nog kan beginnen met jouw Daily Rituals.

Bonus: GRATIS toegang tot “the Library”

In “the Library” vind je een steeds groeiende verzameling kennis. Daily Rituals is gevuld met wijsheid, emotie en betekenis. The Library is een toegang voor de verdiepers.

Laatste kans: voor aanbiedings-prijs van 39 euro per maand

De volgende keer dat Daily Rituals zal openen zal de prijs 75 euro per maand zijn.

De laatste kans voor deze prijs

Het online jaarprogramma op het ritme van de seizoenen

 

daily rituals

Krijg toegang tot het complete programma op al je apparaten: Desktop (Apple en Windows), Mobiel (Android en iOS)

€ 75

€ 39

per maand, 12 maanden

Het online jaarprogramma op het ritme van de seizoenen

 

daily rituals

Krijg toegang tot het complete programma en betaal in één keer.

€ 900

€ 460

eenmalig, 12 maanden toegang

Hoe kan je zoveel content tegen zo'n lage prijs leveren?

Dit programma werkt als volgt. Door het maandbedrag te betalen krijg je toegang tot de content van het programma. Na het jaar krijg je de optie om dit te verlengen of niet. Als je besluit te stoppen, vervalt de toegang tot de content.

Door deze constructie kan ik oneindig veel content in het programma blijven stoppen.

Is alle content gelijk toegankelijk?

Nee, de content wordt oplopend maandelijks toegankelijk gemaakt. Wél is de bibliotheek met de diverse onderwerpen altijd open en toegankelijk. De maanden die je al gehad hebt, blijven vier maanden beschikbaar.

Kan ik tussentijds opzeggen?

Nee, je koopt toegang tot een jaarprogramma. De schoonheid zit in de opbouw en de transformatie. No quick fix here! Na dat jaar ben je natuurlijk helemaal vrij om te stoppen. 

Hoe weet ik dat dit voor mij is?

Dit programma is zo ontworpen dat er voor iedereen iets bij zit. Voorwaarde is wel dat je geïnteresseerd bent in sensualiteit, seksualiteit en van ontdekken houdt. 

Wanneer kan ik beginnen met het programma?

Het programma start zodra jij je ingeschreven hebt. Je kan gelijk aan de slag.