Daily Rituals

Tijd, Liefde & aandacht voor jouw eigen Seksualiteit

in jouw tempo

in je eigen tijd

op je eigen plek

Laagdrempelig, online programma om jouw eigen Seksleven te laten bloeien

“sex is the new yoga”

 

Wij geloven in een wereld waarin werken aan je liefdesleven, seksuele gezondheid en welzijn net zo normaal is als het gaan naar je Yoga of Mindfulness klas.

 

Breng Sensualiteit in je dagelijkse rituelen

 

en krijg je Mojo terug!

“Alles wat je aandacht geeft, groeit”

-Aristoteles

I get it…..

Het leven is druk. Ik kan er over meepraten.

Het hebben van een bedrijf, het runnen van een huishouden met kinderen, sociale verplichtingen gemixt met de interne verwachtingen die ik heb naar mijzelf om dit ook allemaal zo goed mogelijk te doen, maken dat ik mij lang niet altijd voel zoals ik mij zou willen voelen.

Daily Rituals is niet voor niets ontstaan!

We weten inmiddels allemaal wel dat ons seksleven nét zo belangrijk is om te onderhouden, als elk ander onderdeel van ons leven. Toen ik tot deze ontdekking kwam en mijzelf motiveerde precies dit te gaan toen, realiseerde ik mij dat ik over andere onderwerpen in mijn leven zo ongeveer wel geleerd heb, hoe ik dit moet aanpakken.

Maar over het onderhouden van een gelukkige seksualiteitsbeleving…. leerde ik helemaal niks. Bij navraag, ontdekte ik dat ook niemand van mijn vriendinnen er maar iets over leerde. Een ontdekkingsreis volgde.

You are not alone!

Een ontdekkingsreis volgde. 10 Jaar verdieping in vele richtingen. Van experimenteel tot holistisch tot hedendaags wetenschappelijk.  Ik leerder voor mijn eigen seksualiteit zorgen en ontdekte hoe ik mijzelf vrij kon voelen in mijzelf en mijn lijf.

En dat is precies waar dit programma over gaat

Het ontdekken van jouw eigen unieke manier. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt je ontspannen en rustig in je lijf? Hoe kom je tot overgave en zorg je dat je ook genoeg ontvang? Weet jij hoe je van stress afkomt? Wat staat er tussen jou en je opwinding?

Niemand heeft de antwoorden voor jou. Dit kun je alleen zelf ontdekken door de diepere wijsheid van jouw lichaam te onsluiten.

10 jaar ervaring samengebracht in prachtige ervaringen, inspiratiebronnen, lessen, rituelen, zelfliefde en zo veel meer. Alle oefeningen samen, die mij keer op keer brengen naar mijn lijf, genieten en plezier. Seks is nog nooit zo vervullend geweest.

Ok, je voelt het niet… Wat is dan de oplossing?

Het is vrij eenvoudig!

 

 

1. Wees lief voor jezelf (alles wordt beter met een toefje zelfliefde).

2. Gun jezelf dagelijks een klein beetje tijd (en soms lekker veel tijd).

3. Zorg dat je de juiste tools binnen handbereik hebt (daar zorg ik voor!).

 

 

 

We hebben geen grote, eenmalige beweging nodig maar duizend kleintjes

“Dare to love yourself
as if you were a rainbow
with gold at both ends.”

Aberjhani,

Laat jouw seksleven groeien & bloeien

Een jaar lang elke maand inspiratie, oefeningen en lectures bij jouw zoektocht en ontwikkeling in jezelf en je sensualiteit

Dit programma geeft je toegang tot een jaar vol Daily Rituals die speciaal ontworpen zijn om naadloos in elke routine te passen. Of je nu veel of weinig tijd hebt in een dag,  door middel van het slim integreren van de juiste rituelen (wetenschappelijk, tantrisme & taoïstisch onderbouwd) zet jij jezelf helemaal in een leven dat meer gevuld is met (zelf) liefde, sensualiteit en verbinding.

Stel je voor:

Je neemt aan het begin van je dag een kwartier de tijd om een visualisatie te doen. Je klapt je laptop open (of je zet je mobiel aan), je start een visualisatie als onderstaande.

Op sommige momenten heb je meer behoefte aan Kennis, Soms wil je aan de hand meegenomen worden, en soms wil je geïnspireerd worden.

Het zit allemaal in Daily Rituals!

Lectures & Kennis

Do Along Videos

Inspiratie & Inzichten

Meer in het moment,

Minder gehaast

 

Meer in je lichaam,

Minder in je Hoofd

 

Meer in je hart,

Minder alleen

 

Meer in je energie,

Minder afhankelijk van anderen

Wat zijn de rituelen van Daily Rituals?

Een ritueel is een reeks handelingen met een speciale betekenis. Die reeks kan lang of kort zijn, met kleine of grote betekenis. Iedereen heeft en gebruikt rituelen. En we hebben allemaal wel eens ervaren, dat een bijzonder dagelijks ritueel je hele leven kan veranderen.

In dit programma gebruiken we rituelen als een bijzondere manier om onszelf het beste te gunnen. We keren naar binnen met als doel stralender dan tevoren de wereld tegemoet te treden. We gebruiken rituelen om self-care momenten te integreren en er voor te zorgen dat we meer invloed hebben op de manier waarop we ons voelen.
De technieken die wij gebruiken zijn gebaseerd op een mooie mix van wetenschappelijk onderzoek, tantrische filosofie en taoïstische wijsheid.

Meditatie

In stilte of met een mooie begeleiding naar binnen keren om je werkelijke zelf te ervaren. Mediatie is een bewezen welzijnsvergroter.

Ademhaling

Al eeuwenlang worden er verschillende ademhalingstechnieken gebruikt als spiritual practice. Wij gebruiken tantric breathing als poort naar meer sensualiteit.

Visualisatie

De vertaling van gedachten naar beeld ter vergroting van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welbevinden.

Mindfulness

Mindfulness wordt wereldwijd gebruikt in seks therapie om de mind- body connectie te versterken om zo meer controle te krijgen over je ervaring. Wetenschappelijk bewezen en methodisch zeer betrouwbaar.

Jade ei

Werken met het Jade ei (optioneel) komt uit de taoïstische traditie. We vergroten hiermee onze levendigheid & dynamiek in het bekkenbodem gebied.

Ritual & Magic

A little Witch & Altar magic…. Abundance, liefde & voorspoed aantrekken met een vleugje magie.Je leert niet alleen alles over mijn rituelen in dit programma, maar wordt ook echt uitgenodigd om je eigen rituelen te ontwerpen. Alle do’s uitgelicht.

Daily Rituals
Online Programma

“Uitzonderlijke schoonheid, uitzonderlijke inhoud”

Een prachtige online leeromgeving met honderden video’s, audio’s, meditaties, visualisaties, lessen en programma’s staat voor jou klaar zodat jij vandaag nog kan beginnen met het zetten van de volgende stap.

In je eigen tijd, in jouw eigen plek, op jouw manier. Begin meteen!

Thema’s

De onderwerpen van dit programma zijn speciaal ontworpen om

 

Je meer thuis te laten voelen in je sensuele zelf.

Je meer te verbinden met je lichaam, gedachten & energie.

Je meer te openen in seksualiteit in combinatie met spiritualiteit.

Je meer te leven volgens je natuurlijke ritme, de seizoenen & maan(d)cycli.

 

Het versterken van de Body – Mind Connectie

De Body – Mind connectie staat centraal in alle oefeningen. Het één staat niet los van het ander en hoe meer we deze connectie leren voelen, hoe meer we deze positief kunnen beïnvloeden.

Leven volgens de Sensual Cycle & innerlijke Seizoenen

De cyclus van ons lichaam, de seizoenen, de maan & ons leven. Het staat allemaal in verbinding met elkaar en beïnvloed je seksuele ervaring. We maken een reis door al deze cycli en leren hoe we hier het beste gebruik van kunnen maken. 

Verdieping in Taoisme & Tantra voor meer Sensualiteit

Tantra & het Taoïsme richten zich onder andere op het cultiveren van de seksuele energie als spiritual practice. In dit programma is dit geheel toepasbaar gemaakt voor de moderne tijd en worden deze stromingen helder uitgelegd.

Jouw zelfhelend vermogen aanspreken

Thuiskomen in jezelf door middel van acceptatie, liefde & compassie versterkt niet alleen je vertrouwen, maar ook je veer & draagkracht. Dit draagt allemaal bij aan een gezond liefdesleven.  

Meer innerlijke & Uiterlijke rust, Ruimte & Richting Creëren

Ruimte maken voor rituelen leert je je eigen pad te bewandelen, zonder je te laten stoppen door vroegere ervaringen, de gedachten of wensen van anderen.

Abundance & Aantrekking 

Vrijheid in sensualiteit & seksuele expressie, leren gebruik te maken van Sex Magic. Rituelen die versterken, verdiepen en aantrekken van precies datgene wat jij verlangt. 

“A Woman who heals herself,
heals her mother,
heals her daughter,
and heals every woman around her.”

Inschrijving sluit over

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inschrijving nog maar even mogelijk

Daily Rituals is een programma dat om JOU draait. Wij willen ons volledig focussen op jou. Daarom hebben we besloten om niet de hele tijd met de verkoop bezig te zijn.

Een jaar lang toegang tot het Daily Rituals programma

Een prachtige online leeromgeving met talloze video’s, audio’s, meditaties, visualisaties, lessen en programma’s staat voor jou klaar zodat jij vandaag nog kan beginnen met jouw Daily Rituals.

Bonus: GRATIS toegang tot “the Library”

In “the Library” vind je een steeds groeiende verzameling kennis. Daily Rituals is gevuld met wijsheid, emotie en betekenis. The Library is een toegang voor de verdiepers.

Bonus: GRATIS toegang tot “Seven Sensual

Sensational morning practices”

We hebben dit succesvolle programma in een nieuw jasje gestoken en jij, als gebruiker van Daily Rituals, mag daar gratis gebruik van maken. Het hele jaar lang!

Voor VIPers:

Bonus: GRATIS toegang tot “Jade Egg training”

De evergreen “Jade Egg training” Leert je hoe je het Jade ei kan gebruiken om je sensualiteit maximaal de ruimte te geven. Deze training zit boordevol wijsheid en inzichten en geeft je ook concrete down-to-earth oefeningen om je bekkenbodem gebied te trainen.

Voor VIPers:

Bonus: GRATIS Jade ei van Nephrite Jade

De Jade eieren van Sensual Glow worden gemaakt van de beste kwaliteit Nephrite Jade. Absoluut zuiver en gecertificeerd.

Hoe kan je zoveel content tegen zo'n lage prijs leveren?

Dit programma werkt als volgt. Door het maandbedrag te betalen krijg je toegang tot de content van het programma. Na het jaar krijg je de optie om dit te verlengen of niet. Als je besluit te stoppen, vervalt de toegang tot de content.

Door deze constructie kan ik oneindig veel content in het programma blijven stoppen.

Is alle content gelijk toegankelijk?

Nee, de content wordt oplopend maandelijks toegankelijk gemaakt. Wél is de bibliotheek met de diverse onderwerpen altijd open en toegankelijk. De maanden die je al gehad hebt, blijven ook beschikbaar. 

Kan ik tussentijds opzeggen?

Nee, je koopt toegang tot een jaarprogramma. De schoonheid zit in de opbouw en de transformatie. No quick fix here! Na dat jaar ben je natuurlijk helemaal vrij om te stoppen. 

Hoe weet ik dat dit voor mij is?

Dit programma is zo ontworpen dat er voor iedereen iets bij zit. Voorwaarde is wel dat je geïnteresseerd bent in sensualiteit, seksualiteit en van ontdekken houdt. 

hoe werkt het VIP programma?

Het meest opvallende verschil tussen het “gewone” en het VIP programma zijn de Coachingsessies. Wij gaan hier samen (1 op 1) aan de slag met thema’s die voor jouw persoonlijke leven belangrijk zijn. Dit kunnen specifieke onderwerpen uit het programma zijn maar ook iets wat op jouw eigen pad is gekomen.

We plannen samen de sessies op momenten dat het jou goed uitkomt.

Wanneer kan ik beginnen met het programma?

Het programma start zodra jij je ingeschreven hebt. Je kan gelijk aan de slag.