euphoria

The 4 Portals to Ecstasy

Een Online Tao-Tantrisch Pleasure Programma
speciaal voor vrouwen

Eu•pho•ri•a

/ju:ˈfo:riə/      elation, dreamland

the experience (or affect) of pleasure or excitement and intense feelings of well-being and ecstacy.

life changing

Veel vrouwen vragen zich af waarom het nodig, fijn of gewenst zou zijn om je te verdiepen in Tantrische & Taoistische practices gericht op de seksuele energie en het orgasme. Na jaren in dit veld gewerkt te hebben, kan ik met simpelheid zeggen: Omdat het je leven zal veranderen. Voorgoed.

Het plezier en de verdieping die de practices brengen beperken zich niet alleen tot je seksleven, maar hebben een fundamentele impact op je hele welzijn.

De vraag voor een holistische kijk op seksuele gezondheid is enorm! En dat is niet voor niks, collectief hebben vrouwen een hoop heling te doen. En op individueel niveau kunnen deze, op duizenden jaren oude tradities gebaseerde oefeningen, je precies die antwoorden geven die je al een lange tijd van binnen zoekt.

De 4 poorten naar Extase

Om de structuur helder en overzichtelijk te maken in dit online programma, heb ik diverse teachings en practices die ik in de afgelopen jaren leerde in mijn reis in seksualiteit naadloos laten aansluiten bij de hedendaagse seksuologische inzichten.

Euphoria leert je werken met de Core componenten van opwinding, orgasme, seksuele energie, sensualiteit en je daar geweldig in voelen. En is opgedeeld in 4 verdiepingspaden. Samen vormen zij een prachtige roadmap om ontwaking, verdieping en expansie brengen in je seksuele energie en orgasmes pleasure.

Deze energie staat aan het roer van meer bliss, meer zin, meer vervulling, meer plezier, meer speelsheid, meer vrijheid in je lichaam, hart en ziel.

Het werken met de vier dimensies van Euphoria

Energetic
portal

Spiritual
portal

Emotional
portal

Physical
portal

Sensual, Multi Orgasmic & Feeling Alive!

Welkom.

Wat bijzonder en fijn dat je hier op deze pagina bent en geïnteresseerd bent in EUPHORIA en de vier portals naar sensuele en seksuele extase wilt ontdekken!

 

Elke vrouw draagt alle wijsheid, vrijheid en kennis bij zich om seksualiteit en sensualiteit in orgasmic overgave en extase te kunnen ervaren, maar slechts weinig vrouwen leven in dit potentieel.

Dat komt door dat het leven ons automatisch op een pad zet van UN-LEARNING. Het afschermen van onze kern om deze te beschermen voor pijn, teleurstelling en afscheiding.

We bouwen pantsers op in ons lichaam, we zetten ons hart in een gouden kooi en beschermen onze vrouwelijke energie zorgvuldig omdat zij door haar krachtige, vurige en aantrekkelijke natuur zoveel reactie heeft opgeroepen dat zij als gevaarlijk wordt gelabeld.

WE’RE DONE WITH THAT!

Binnen Sensual Glow werk ik met mijn cliënten al jaren met de vier dimensies van sensuele & orgasmic extase en ik heb jullie vraag om een concreet, betaalbaar en online programma te maken dan ook met oneindig veel liefde in mijn hart gemaakt.

Euphoria is hier!

4 modules. 4 ingangen naar sensuele extase.

 

We starten met de ENERGETIC PORTAL, om te leren hoe je van een TURNED OFF life, naar een TURNED – ON life beweegt. Het werken met energie zal je zowel direct je POWERHOUSE als je zachte, warme vrouwelijk energie openen.

Dan komt de SPIRITUAL PORTAL. Die richt zich op betekenis, de waarde van sensualiteit en seksualiteit en de plaats die dit inneemt in jouw leven en dat van de vrouwen voor en na jou. Bevrijd jezelf van oude patronen en geef je vrijheid door!

Vervolgens de EMOTIONAL PORTAL. Maar weinig zaken in het leven roepen zoveel emoties op als ons liefdes- en seksleven. In deze module creëer je een nieuwe relatie met je seksuele zelf. 

We sluiten de serie af met de PHYSICAL PORTAL. Het werken met het mooiste instrument wat er bestaat: Je lichaam. Het opwekken van pleasure, het ontdekken van de verschillende pleasure points, maar ook hoe je contact maakt en in verbinding blijft met je sensualiteit, opwinding en je lichaam.

De opbrengst van het programma is vrijheid, sensualiteit en levendigheid.

Modules & practices

Extase zit niet in het weten, Extase is een staat van zijn.

 

In Tantra en het Taoisme betekent werken met je Orgasme & Extase zoveel meer dan werken met het orgasme wat we vanuit de westerse, meer fysiek gerichte, wetenschappelijke oriëntatie kennen. Tantra definieert een orgasme niet per sé als een serie van events van o.a een prikkel, een opbouwende opwinding, de plateaufase, de climax gevolgd door de herstelfase…

In tantra wordt een orgasme en extase als breder gezien. Als de bron van levensenergie, gezondheid en genieten. Het leert je een orgasme te ervaren als een meer oceanische energie, die je kunt cultiveren en voor werkelijk alles kunt gebruiken; inclusief je seksleven.

Is dit programma iets voor jou?

– Hou jij je opwinding, plezier en vrijheid tegen vanuit conditionering of het verleden?

– Stop jij (on)bewust met genieten omdat je bang bent voor je eigen sensuele kracht en potentieel?

– Kun je controle laten gaan en van je hoofd naar lichaam bewegen tijdens de seks?

– Heb je minder zin in seks dan vroeger?

– Ben je vaak moe of uitgeblust en heb je moeite om je energie bron te vinden?

– Heb je weinig contact met je lichaam en vind je het lastig om meer verbinding te voelen?

– Hebben mensen je wel eens aangeraden om meer te doen met je sensualiteit en seksualiteit?

– Heb je waanzinnig veel zin om je te verdiepen in de magie die Tao- Tantra practices te bieden hebben?

is het antwoord ja?
Dan is Euphoria het ultieme programma voor jou.
Gegarandeerd

Hoe ziet het er uit?

Programma Curriculum

Elke module bevat zeven onderdelen waar je keer op keer naar terug kan keren. Er is een heldere structuur zodat je, nadat je het hele programma hebt doorlopen, makkelijk kan terugkeren naar de practices die je het meest dienen in een specifiek moment.

Wat een geweldige Practices!!!

 

Daisy (niet haar echte naam) kwam bij Sensual Glow nadat zij een zware periode van ziekte had afgesloten en haar sensualiteit weer nieuw leven wilde inblazen.

Guusje Wannet

Guusje is van huis uit Sociotherapeut, Cognitief Gedragstherapeut en Relatie coach. En heeft al zo’n 10 jaar een liefdesaffaire met sensualiteit, seksualiteit in combinatie met persoonlijke ontwikkeling.  Zij bestudeerde zowel de wetenschappelijke benadering die zich voornamelijk richt op probleemgerichte behandeling (sexuologie & MBCT) als holistische spirituele tradities (Tantra & Taoïsme) die zich richten op beleving, persoonlijk groeien en vitaliteit.

Guusje heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen en koppels. het organiseren en hosten van events, retreats en magische Sisterhood Circles.

Veiligheid, professionaliteit en compassievolle interacties zijn kernwaarden van haar werk.

Hoe werkt Euphoria?

Stap 1. Koop het en je kunt starten wanneer het jou uitkomt

 

Je kunt meteen inloggen in de online omgeving van Sensual Glow School. Je inloggegevens worden naar je toe gemaild. Er is altijd iemand van support online mocht je dit nodig hebben. Alles staat dan voor je klaar. Je houdt voor altijd toegang.

Stap 2. Hoe beweeg je door het programma heen

 

Als je het programma voor het eerst gaat doen is het verreweg het makklijkst om simpel de flow van het programma te volgen. Alle lessen staan in de juiste volgorde. Guusje raadt het ook aan om tenminste 1 keer alle oefeningen en ervaringen te doen. Als je je eenmaal thuis voelt in alle portalen en dan voel je zelf heel goed welke gebieden er in jou wat extra liefde en aandacht nodig hebben. Je kunt dan gaan mixen en matchen!

Stap 3. De kunst van het oefenen

 

Je keert elke keer weer terug naar het programma naar gelang je behoefte en waar je zin in hebt! Guusje doet de oefeningen al jaren en elke keer brengt het weer verdieping.

 

Koop nu je ticket naar Euphoria

En ontvouw jouw pad naar een multi orgasmic life!!!

  • Toegang tot alle modules van Euphoria
  • Boordevol uitleg, inspiratie, meditaties, visualisaties, pleasure practices
  • Duidelijke video’s en prachtige audio’s
  • Overzichtelijke structuur en een makkelijke roadmap.
  • ‘Levenslange’ toegang tot het programma

Online Tantric Pleasure Programma

 

EUPHORIA

Krijg toegang tot het complete programma op al je apparaten: Desktop (Apple en Windows), Mobiel (Android en iOS)

€ 359

Online Tantric Pleasure Programma

 

EUPHORIA

VIP

Krijg toegang tot het complete programma plus krijg een exclusieve één op één coachingsessie* met Guusje over hoe jij, in jouw unieke situatie, het beste het programma kan inzetten.

€ 569

 

*

  • We plannen samen de sessie op een moment dat het jou goed uitkomt.
  • De sessie duurt 1,5 uur
  • Je krijgt een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan de sessie opdat we de tijd effectief kunnen besteden
  • De sessie is via Zoom

“Only the united beat of sex and heart together can create ecstasy.”

Anaïs Nin