euphoria

De vier paden naar je seksuele zelf

Alles over jouw pleasure in dit online programma voor vrouwen

Eu•pho•ri•a

/ju:ˈfo:riə/      elation, dreamland

the experience (or affect) of pleasure or excitement and intense feelings of well-being and ecstacy.

Sensual, Radiant
&
Feeling Alive!

Euphoria

De 4 paden naar een leven vol vuur

 

Euphoria leert je werken met de kern componenten van opwinding, orgasme, seksuele energie, sensualiteit en je daar geweldig in voelen.

‘Sexual Self Care leert vrouwen om ruimte voor zichzelf te leren maken. Dit heeft op elk gebied van je seksualiteit een positieve impact. We willen van het idee af dat goede, kwalitatieve seks je zomaar overkomt, we overgeleverd zijn aan de skills van een minaar of minnares om een fijne seksbeleving te hebben. We zijn op collectief niveau steeds meer bereid om hier, op individueel niveau, verantwoordelijkheid voor te nemen.

De grootste invloed op de kwaliteit van seks, die heb je zelf!

Het is het waard om je opwinding te bestuderen. En dan heb ik het niet over het beleven van een orgasme, daar zou wat mij betreft wel wat minder aandacht naar mogen gaan, ik heb het over het soort opwinding waarbij het je niets meer kan schelen dat de telefoon gaat of er iemand langs je kamer loopt, de soort dat je compleet opgaat in jezelf, het moment en elkaar.

Ik merk bij de mensen die mijn coaching of programma’s volgen, dat zij uiteindelijk niet alleen groeien in op seksueel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Veel vrouwen nemen de stap om hetgeen wat ze het langste niet hebben aangekeken aan te gaan. Vaak zijn, met opgewonden zijn, de ruimte nemen voor jezelf en je eigen seksuele beleving, diepe angstgevoelens verbonden.

In Euphoria worden emotionele wonden geheeld en harten geopend.

Wonden die barrières plaatsten In de relatie met henzelf, maar ook in relatie tot anderen en de wereld. Dit ontwaakt zoveel kracht, dat andere horden ook veel makkelijker genomen worden. Van onzeker, geremd naar zelfverzekerd en het écht durven gaan staan voor jezelf en jouw manier van ervaren. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om.

Je eigen unieke manier van beleven omarmen en tot uiting kunnen brengen in de relaties die er voor jou toe doen.

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring in het doen van verschillende oefeningen die mij op mentaal, emotioneel, spiritueel vlak verbinden met mijn seksuele en sensuele zelf. En ik kan je verzekeren, uit persoonlijke en professionele ervaring, het werkt wonderen!’

EUPHORIA

Roadmap

Euphoria is verdeeld in vier uitgebreide Modules. Elke module bevat 7 hoofdstukken.
Samen vormen zij een roadmap naar ontwaking, verdieping en verruiming in je seksuele energie, orgasmes en pleasure.

Deze energie staat aan het roer van meer zin, vervulling, plezier, speelsheid, meer vrijheid.

Simpel

Om de structuur helder en lekker ‘down to earth’ te maken in dit online programma, heb ik talloze teachings en practices die ik in de afgelopen 15 jaar leerde in mijn reis in seksualiteit naadloos laten aansluiten bij de hedendaagse seksuologische inzichten van mijn studie.

Reken op een programma dat vol staat met technieken, manieren en oefeningen die je in kunt zetten op dagelijkse basis om meer verbinding te voelen met je sensuele en seksuele zelf.

ENERGIE

We starten met ENERGIE, om te leren hoe je van een TURNED OFF life, naar een TURNED – ON life beweegt. Het werken met energie zal je zowel direct je POWERHOUSE als je zachte, warme vrouwelijk energie openen.

SPIRIT

Dan komt SPIRIT. Die richt zich op betekenis, de waarde van sensualiteit en seksualiteit en de plaats die dit inneemt in jouw leven en dat van de vrouwen voor en na jou. Bevrijd jezelf van oude patronen en geef je vrijheid door!

EMOTIE

Vervolgens de EMOTIE. Maar weinig zaken in het leven roepen zoveel emoties op als ons liefdes- en seksleven. In deze module creëer je een nieuwe relatie met je seksuele zelf.

LICHAAM

We sluiten de serie af met het LICHAAM. Het werken met het mooiste instrument wat er bestaat: Je lichaam. Het opwekken van pleasure, het ontdekken van de verschillende pleasure points, maar ook hoe je contact maakt en in verbinding blijft met je sensualiteit, opwinding en je lichaam.

De impact van EUPHORIA is enorm,
en voor ieder toegankelijk! 

750 vrouwen gingen je voor!

Modules & practices

Holistisch, praktisch & te doen…

 

In Tantra en het Taoisme wordt opwinding en extase als breder gezien dan een louter seksuele daad. Seksuele energie als bron van levensenergie, gezondheid en genieten. Het leert je een hoogtepunt te ervaren als een meer oceanische energie, die je kunt cultiveren en voor werkelijk alles kunt gebruiken; inclusief je seksleven.

 

Are you holding back?

 

 Houden ervaringen uit het verleden jou tegen in het heden?

Stop jij (on)bewust met genieten omdat je bang bent voor je eigen sensuele kracht en potentieel?

Kun je controle laten gaan en overgave toelaten?

Wil je van je hoofd naar lichaam leren bewegen?

Heb je minder zin in seks dan je van jezelf gewend bent?

Ben je te moe of uitgeblust?

Ben je net zwanger geweest of heb je een jong gezin en weet je niet hoe je je her-verbindt met je sensualiteit en seksualiteit?

Je moeite hebt met het krijgen van een orgasme (met jezelf of bij een ander).

Heb je weinig contact met je lichaam en vind je het lastig om je verbonden te voelen?

Ben je nieuwsgierig naar de magie die holistische practices te bieden hebben?

 

 

Dan is Euphoria hét programma voor jou.

Gegarandeerd

 

Eu•pho•ri•a

/ju:ˈfo:riə/      elation, dreamland

the experience (or affect) of pleasure or excitement and intense feelings of well-being and ecstacy.

SNEAK PREVIEW

Programma Curriculum

Elke module bevat zeven lessen waar je keer op keer naar terug kan keren.

Er is een heldere structuur zodat je, nadat je het hele programma hebt doorlopen, makkelijk kan terugkeren naar de practices die je het meest dienen in een specifiek moment.

Wat een geweldige Practices!!!

 

Daisy (niet haar echte naam) kwam bij Sensual Glow nadat zij een zware periode van ziekte had afgesloten en haar sensualiteit weer nieuw leven wilde inblazen.

Guusje Wannet

Guusje is van huis uit Sociotherapeut, Cognitief Gedragstherapeut en Relatie coach. En heeft al meer dan 10 jaar een liefdesaffaire met sensualiteit, seksualiteit in combinatie met persoonlijke ontwikkeling en haalde haar MSc klinische psychologie aan de Rijks Universiteit Leiden.  Zij bestudeerde zowel de wetenschappelijke benadering die zich voornamelijk richt op probleemgerichte behandeling (seksuologie & MBCT) als holistische spirituele tradities (Tantra & Taoïsme) die zich richten op beleving, persoonlijk groeien en vitaliteit.

Guusje heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen en koppels. het organiseren en hosten van events, retreats en magische Sisterhood Circles.

Veiligheid, professionaliteit en compassievolle interacties zijn kernwaarden van haar werk.

Hoe werkt Euphoria?

Stap 1. Koop het en je kunt starten wanneer het jou uitkomt

 

Je kunt meteen inloggen in de online omgeving van Sensual Glow School. Je inloggegevens worden naar je toe gemaild. Er is altijd iemand van support online mocht je dit nodig hebben. Alles staat dan voor je klaar. Je houdt voor altijd toegang.

Stap 2. Hoe beweeg je door het programma heen

 

Als je het programma voor het eerst gaat doen is het verreweg het makklijkst om simpel de flow van het programma te volgen. Alle lessen staan in de juiste volgorde. Guusje raadt het ook aan om tenminste 1 keer alle oefeningen en ervaringen te doen. Als je je eenmaal thuis voelt in alle portalen en dan voel je zelf heel goed welke gebieden er in jou wat extra liefde en aandacht nodig hebben. Je kunt dan gaan mixen en matchen!

Stap 3. De kunst van het oefenen

 

Je keert elke keer weer terug naar het programma naar gelang je behoefte en waar je zin in hebt! Guusje doet de oefeningen al jaren en elke keer brengt het weer verdieping.

 

Koop nu je ticket naar Euphoria

En ontvouw jouw pad naar een multi orgasmic life!!!

  • Toegang tot alle modules van Euphoria
  • Boordevol uitleg, inspiratie, meditaties, visualisaties, pleasure practices
  • Duidelijke video’s en prachtige audio’s
  • Overzichtelijke structuur en een makkelijke roadmap.
  • ‘Levenslange’ toegang tot het programma

Online Tantric Pleasure Programma

 

EUPHORIA

Krijg toegang tot het complete programma op al je apparaten: Desktop (Apple en Windows), Mobiel (Android en iOS)

€ 359

Online Tantric Pleasure Programma

 

EUPHORIA

VIP

Krijg toegang tot het complete programma plus krijg een exclusieve één op één coachingsessie* met Guusje over hoe jij, in jouw unieke situatie, het beste het programma kan inzetten.

€ 569

 

*

  • We plannen samen de sessie op een moment dat het jou goed uitkomt.
  • De sessie duurt 1,5 uur
  • Je krijgt een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan de sessie opdat we de tijd effectief kunnen besteden
  • De sessie is via Zoom

“Only the united beat of sex and heart together can create ecstasy.”

Anaïs Nin