euphoria

The 4 Portals to Ecstasy

Online Tao-Tantrisch Orgasme Programma
speciaal voor vrouwen

Eu•pho•ri•a

/ju:ˈfo:riə/      elation, dreamland

the experience (or affect) of pleasure or excitement and intense feelings of well-being and ecstacy.

Euphoria

Veel vrouwen vragen zich af waarom het nodig, fijn of gewenst zou zijn om je te verdiepen in Tantrische & Taoistische practices gericht op de seksuele energie en orgasme. Na jaren in dit veld gewerkt te hebben, kan ik met simpelheid zeggen: Omdat het werkt. Het plezier en de verdieping die de practices brengen beperken zich niet alleen tot je seksleven, maar hebben een fundamentele impact op je hele welzijn.

De vraag voor een holistische kijk op seksuele gezondheid is enorm! En dat is niet voor niks, collectief hebben vrouwen een hoop heling te doen. En op individueel niveau kunnen deze, op duizenden jaren oude tradities gebaseerde oefeningen, je precies die antwoorden geven die je al een lange tijd van binnen zoekt.

De 4 poorten naar Extase

Om de structuur helder en overzichtelijk te maken, heb ik diverse teachings en practices die ik in de afgelopen jaren leerde en tegengekomen ben naadloos laten aansluiten bij de hedendaagse inzichten.  Dit Tantrisch Programma voor vrouwen ontvouwt de Core Componenten van het Orgasme en de Orgastische energie.

Euphoria leert je werken met deze componenten en haar 4 verdiepingspaden hiernaartoe. Samen vormen zij een prachtige roadmap om ontwaking, verdieping en expansie brengen in je seksuele energie en kern.

De kern die aan het roer staat van meer bliss, meer zin, meer vervulling, meer plezier, meer speelsheid, meer vrijheid in je lichaam, hart en ziel.

Het werken met de vier dimensies van Euphoria

Energetic
portal

Spiritual
portal

Emotional
portal

Physical
portal

Sensual, Multi Orgasmic & Feeling Alive!

Welkom.

Wat bijzonder en fijn dat je hier op deze pagina bent en geïnteresseerd bent in EUPHORIA en de vier portalen naar sensuele extase wilt ontdekken!

 

Elke vrouw draagt alle wijsheid, vrijheid en kennis bij zich om seksualiteit en sensualiteit in orgasmic overgave en extase te kunnen ervaren, maar slechts weinig vrouwen leven in dit potentieel.

Dat komt door dat het leven ons automatisch op een pad zet van UN-LEARNING. Het afschermen van onze kern om deze te beschermen voor pijn, teleurstelling en afscheiding.

We bouwen pantsers op in ons lichaam, we zetten ons hart in een gouden kooi en beschermen onze vrouwelijke energie zorgvuldig omdat zij door haar krachtige, vurige en aantrekkelijke natuur zoveel reactie heeft opgeroepen dat zij als gevaarlijk wordt gelabeld.

WE’RE DONE WITH THAT!

Binnen Sensual Glow werk ik met mijn cliënten al jaren met de vier dimensies van sensuele & orgasmic extase en ik heb jullie vraag om een concreet, betaalbaar en online programma te maken dan ook met oneindig veel liefde in mijn hart gemaakt.

Euphoria is hier!

4 modules. 4 ingangen naar sensuele extase.

 

We starten met de ENERGETIC PORTAL, om te leren hoe je van een TURNED OFF life, naar een TURNED – ON life beweegt. Het werken met energie zal je zowel direct je POWERHOUSE als je zachte, warme vrouwelijk energie openen. Een prachtige combinatie van het leren werken met het vuur en water.

Dan komt de SPIRITUAL PORTAL. Die richt zich op betekenis, de waarde van sensualiteit en seksualiteit en de plaats die dit inneemt in jouw leven en dat van de vrouwen voor en na jou.

Het feminine pad naar verlichting is geen lineaire en doelgerichte beoefening. Het is het besef dat we onderdeel zijn van de cyclus van het leven. Op zowel het hogere niveau als in het kleine van elke dag.
In deze module leer je deze plek, die alleen door jou vervuld kan worden, innemen en voor te leven.

Vervolgens de EMOTIONAL PORTAL. Mijn jarenlange ervaring als mental health professional, maakt dat het werken met emoties voor altijd een speciaal plekje in mijn hart heeft ingenomen.

Extase zal nooit komen, als je je laat beperken door de ervaring die emoties en gevoelens je kunnen geven. Het leren omarmen van de verschillende innerlijke emotionele werelden is noodzakelijk om intimiteit onvoorwaardelijk te kunnen toelaten. Met jezelf en met een ander.

In deze module leer je de magie van zowel de reis naar de het licht als de reis naar de schaduw.

We sluiten de serie af met de PHYSICAL PORTAL. Het werken met het mooiste instrument wat er bestaat: Je lichaam. Het opwekken van extase, het ontdekken van de verschillende pleasure points, maar ook hoe je contact maakt en in verbinding blijft met je sensualiteit en sensaties.

Embodiment practices & rituals zijn openend, bevrijdend en ronduit LUSH. Na de drie vorige modules te hebben doorlopen, zul je merken dat je weerstand om samen met je lichaam te gaan werken op een dieper niveau, is weggesmolten als sneeuw voor de zon.

De opbrengst van het programma is vrijheid, senualiteit en levendigheid.

De eerste keer dat je de vier modules doorloopt dan zal het voelen als nieuw en misschien zelfs onwennig om zo met jezelf bezig te zijn. Maar als je hier voorbij bent zal je merken dat de opbrengst zo groot is! Het effect zal groeien en groeien.

Modules & practices

Extase zit niet in het weten, Extase is een staat van zijn.

 

In Tantra en het Taoisme is werken met je Orgasme & Extase zoveel meer dan werken met het orgasme wat we vanuit de westerse, meer fysiek gerichte, wetenschappelijke oriëntatie kennen. Tantra definieert een orgasme niet persé als een serie van events van o.a een prikkel, een opbouwende opwinding, de plateaufase, de climax gevolgd door de herstelfase…

In tantra wordt een orgasme en extase als breder gezien. Als een meer oceanische energie, die je kunt cultiveren en voor werkelijk alles kunt gebruiken inclusief je seksleven.

Het cultiveren van seksuele energie is meer controle krijgen over precies dat moment in tijd en plaats dat alles samenkomt. Een ogasme is in deze tradities dan ook meer een combinatie en drieluik van deze ingrediënten:

Pleasure – Expansion – Surrender

 

Ieder van ons kent uitdagingen in 1 van deze dimensies bij het werken met Extase.
Opwinding – het uitbreiden en het kunnen sturen en richten van de opwinding – het in overgave gaan aan deze opwinding.

Vragen die je jezelf kunt stellen:

– Hou jij je opwinding, plezier en vrijheid tegen vanuit conditionering of het verleden?

– Stop jij onbewust of bewust beweging en het spelen met je energie doordat je bang bent voor je eigen kracht en potentieel?

– Kun je controle laten gaan en in ‘the unknown’ van overgave stappen?

Ik weet dat mijn route naar pleasure & overgave een echt gevecht was, waar ik meerdere jaren over gedaan hebt. Maar de aanhouder wint!

Ik heb mijn trauma grotendeels geheeld én kan ik tegelijkertijd beter omarmen dat sommige dingen altijd gevoelig zullen zijn en blijven.

Ik zoveel meer intimiteit, kwetsbaarheid en overgave kan ervaren en echt in contact sta met mijn sensuele en seksuele energie.

Ik heb duizend keer meer gevoeligheid in mijn lichaam gekregen. Dit maakt dat ik makkelijk energy & full body orgasmes ervaar. Wat zo bij mij past en eigenlijk bij elke vrouw met wie ik werk.

Ik eindelijk na jaren een soort ‘slapend deel’ in mij te hebben gevoeld, ik uit die mist ben en fully awake de in deze wereld sta.

Een multi orgasmic life is voor ieder toegankelijk, maar zeker niet iets wat je makkelijk vindt zonder training en inzet.

Vanwege de enorme vraag naar een ‘route’ om deze verbinding te kunnen maken, heb ik deze tantric emobodiment training gemaakt.

Met hart en ziel…..overflowing with Love & Care.

Hoe ziet het er uit?

Programma Curriculum

Elke module bevat zeven onderdelen waar je keer op keer naar terug kan keren. Er is een heldere structuur zodat je, nadat je het hele programma hebt doorlopen, makkelijk kan terugkeren naar de practices die je het meest dienen in een specifiek moment.

Klik op elk item om meer te lezen

Module 1: ENERGETIC PORTAL

Het werken met de energetic portal richt zich op het onderzoeken, cultiveren en vergroten van de seksuele energie. Deze module is een prachtige reis om meer bewustzijn te creëren rondom de verschillende ingrediënten die je nodig hebt om in contact te staan met je seksualiteit. Ik zie deze poort als de basis van het werken met je multi orgastische potentieel. Nieuwsgierig wat seksuele energie is, hoe het voelt en wat het je brengt? Dan is dit programma wat voor jou!

1. Opening the Energetic Portal

2. Cleansing Ritual for the Energetic Portal

3. Awakening the Sensual Self

4. Intentionally Opening & Closing your Sexual Energy field

5. Building Energetic Fire

6. Energetic Rituals for Daily Practice

7. Integration Journey

Module 2: SPIRITUAL PORTAL

Een groot AHA moment komt wanneer we ons bezig gaan houden met zingeving, waarde en de betekenis van sensualiteit en seksualiteit in de liefde en het leven. Vragen als: ‘Wat wil je dat je seksuele energie voor je doet en wat houdt je hierin tegen?’ zijn speerpunten in deze module. We gaan op zoek naar ons licht alswel onze schaduw. We duiken verloren stukken van onszelf op uit de onderwereld van ons bestaan. Een prachtige module vooral als je volledig in je potentieel wilt komen te staan.

1. Opening the Spiritual Portal

2. The Spiritual Altar

3. Cleansing Ritual for the Spiritual Portal

4. Meet your Inner Guide (womb wisdom)

5. The power of Yoni Worshipping

6. Spiritual Rituals for Daily Practice

7. Integration Journey

Module 3: EMOTIONAL PORTAL

Het werken met emoties is een must als het gaat om meer seksualiteit en sensualiteit in intimiteit, liefde en relaties. Veel vrouwen, waaronder ikzelf, kunnen vast komen te zitten in een spoor van gevoelens en er maar moeilijk uitkomen. In deze module leer je beweging op gang brengen om je te leren door emoties heen te bewegen. Heel fijn als oude pijn, stress en onrust je achtervolgt naar de slaapkamer!

1. Opening the Emotional Portal

2. Building blocks for a Safe, inner Breathing Space

3. Cleansing Ritual for the Emotional Portal

4. Emotional Release

5. Reclaiming your Lost selves

6. Emotional Rituals for Daily Practice

7. Integration Journey

Module 4: PHYSICAL PORTAL

Het werken met het lichaam komt als laatste aan bod in deze serie. Veel seksuologische hulp richt zich snel op het lichaam en dit kan veel weerstand opwekken. De voorgaande modules hebben je inzicht, plezier en genoeg ruimte gegeven om hier door heen te bewegen. We gaan in deze portal de pleasure points ontdekken en richten we ons op het zorgen voor onze sensualiteit in het dagelijks leven.

1.Opening the Physical Portal

2. Cleansing Ritual for the Physical Portal

3. Stress Release for the Body

4. Moving through body Shame & Guilt

5. Awakening the Pleasure Points

6. Physical Rituals for Daily Practice

7. Integration Journey

Wat een geweldige Practices!!!

 

Daisy (niet haar echte naam) kwam bij Sensual Glow nadat zij een zware periode van ziekte had afgesloten en haar sensualiteit weer nieuw leven wilde inblazen.

Guusje Wannet

Guusje is van huis uit Sociotherapeut, Cognitief Gedragstherapeut en Relatie coach. En heeft al zo’n 10 jaar een liefdesaffaire met sensualiteit, seksualiteit in combinatie met persoonlijke ontwikkeling.  Zij bestudeerde zowel de wetenschappelijke benadering die zich voornamelijk richt op probleemgerichte behandeling (sexuologie & MBCT) als holistische spirituele tradities (Tantra & Taoïsme) die zich richten op beleving, persoonlijk groeien en vitaliteit.

Guusje heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen en koppels. het organiseren en hosten van events, retreats en magische Sisterhood Circles.

Veiligheid, professionaliteit en compassievolle interacties zijn kernwaarden van haar werk.

Hoe werkt Euphoria?

Stap 1. Koop het en we starten op 24 juli

 

De toegang van EUPHORIA is op vrijdag 24 juli. Je kunt dan inloggen in de online omgeving van Sensual Glow School. Je inloggegevens worden naar je toe gemaild. Er is altijd iemand van support online mocht je dit nodig hebben. Het eerste Portal staat dan voor je klaar. De volgende drie weken opent er elke week 1 nieuwe Portal.

Stap 2. Hoe beweeg je door het programma heen

 

Als je het programma voor het eerst gaat doen is het verreweg het makklijkst om simpel de flow van het programma te volgen. Alle lessen staan in de juiste volgorde. Guusje raadt het ook aan om tenminste 1 keer alle oefeningen en ervaringen te doen. Als je je eenmaal thuis voelt in alle portalen en dan voel je zelf heel goed welke gebieden er in jou wat extra liefde en aandacht nodig hebben. Je kunt dan gaan mixen en matchen!

Stap 3. De kunst van het oefenen met extase

 

Exstase is een staat van zijn die goed te oefenen is. Als je regelmatig oefent met de practices zul je gaan merken dat je makkelijker je aandacht kan richten op 1 ding. Meer in het moment kunt beleven. Voeg daar de aanwezigheid van je energie, betekenis, liefde en je lichaam aan toe en voel de BLISS je overweldigen.

Reserveer nu je plekje voor Euphoria

En ontvouw jouw pad naar een multi orgasmic life!!!

Dit is wat je krijgt als je meedoet op 24 Juli 2020

  • Toegang tot de eerste module van Euphoria op 24 juli
  • Toegang tot de drie delen elke volgende week.
  • De mogelijkheid om je multi-orgastische potentieel te openen en te ontvouwen.
  • Vier practice-gerichte modules, die je brengen naar innerlijke Euphoria
  • ‘Levenslange’ toegang tot het programma

Online Sensual Embodiment Programma

 

EUPHORIA

Krijg toegang tot het complete programma op al je apparaten: Desktop (Apple en Windows), Mobiel (Android en iOS)

€ 249

Online Sensual Embodiment Programma

 

EUPHORIA

VIP

Krijg toegang tot het complete programma plus krijg een exclusieve één op één coachingsessie* met Guusje over hoe jij, in jouw unieke situatie, het beste het programma kan inzetten.

€ 449

 

*

  • We plannen samen de sessie op een moment dat het jou goed uitkomt.
  • De sessie duurt 1,5 uur
  • Je krijgt een uitgebreid intake formulier voorafgaand aan de sessie opdat we de tijd effectief kunnen besteden
  • De sessie is via Zoom

“Only the united beat of sex and heart together can create ecstasy.”

Anaïs Nin